content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

22 Haz

Yazarport’a Veda Yazısı

Gördüğüm gerek üzerine günlük yazılarımı www.yazarport.com sitesinde devam ettiremeyeceğim. Pazartesi'den itibaren yazılarımın ana portal sitesi, www.timeturk.com olacaktır.

Şimdiye kadar bir seneye yakın hep beraberdik. Onca olumsuz şartlar altında bile istikrarımı korumaya gayret ettim. Yazı klasörüme baktığımda 253. yazıya gelmiş. Hızla zaman süzülmüş avuçlarımızın arasından. Bize acı veya tatlı hoş güzellikler bırakmış. Yazarıyla yorumcusuyla okuruyla bütün yazarport takipçilerime candan teşekkür ederim. Hakaret ile eleştiriyi birbirinden ayırmış ayakları yere basan beni kıyasıya eleştiren okurlarıma da teşekkür ederim. yolumuz ve bahtımız açık olsun.

MİLLİLERİN VİYANA DESTANI...
Tek yürek kitlendik 121. dakikada şenlendik, yeri göğü inlettik, milyonlar çıldırdı. Ardından unutulmaz penaltılarla geridönüşü olmayan asla ve asla unutulamayan zamanlar.
Dayanmış olduğumuz viyana kapıları bizleri ağırlıyordu, yıkılarak, inleyerek, taraflarımızın mutluluklarının titreyişiyle...

Almanlar'a kitlenmiştik artık. Aynı şekilde tek yürek, kırmızı beyaz binbir dua binbir dilek...

Sadece yurt dışında değil yurt içinde her kent her il ilçe belde köy gümbür gümbür inledi. Sanırım Al bayrağımız bu kadar sıkı ve güçlü sallanmamıştı uzun zamandır. Muhteşem insan seli. Kimse kimseyi göremeyecek derecede başarıdan sarhoş olmuş bir insan dalgası...

Ve şimdi önce Çarşamba gününü ardından da 29 Haziranı bekliyoruz. Tekrar insan dalgası ve coşku tufanını oluşturmak için. Ağır ağır ilerledik ve biz bunların hepsini hakettik. TÜRK FUTBOLU kendini dünya futbol tarihine tescil ettirdi.
Sabır ve ümitle bekliyoruz yarınları...

Esenlik dileklerimle

NOT:
Yazılarımı takip etmek isteyenler şimdilik, www.bilgiagi.net, www.ahmetfidan.com  www.siyasalforum.net, www.bilgievreni.com,  www.gercekyayincilik.com  sitelerinden takip edebilirler.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank