- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Yazarlarımızın Yeni Kitaplarının Tanıtımı

Merhabalar sevgili Bilgi Ağı yazarları, sizlerin ilgisini çekecek ve çok yakından ilgilendirecek bir konudan bahsetmek istiyorum. Bahsetmekle kalmayıp, size Bilgi Ağı’nın tüm yazarları için yaptığı, bir yeniliği anlatacağım.

Bilgi Ağı Gazetesi olarak, bundan böyle “yeni kitabı çıkacak olan yazarlarımızın, kitaplarını 1 hafta boyunca, ana sayfadan tanıtacağız. Kitabın ön kapağını, sağ veya sol menü blokuna alacağız.” Kitabınızın tanıtımı için; sizde kitabınızı vereceğimiz adrese, kargo ile göndereceksiniz.

Bilgi Ağı'nda yazarlarımızın kitaplarının tanıtımını yapmak, bizim için de onur sayılacaktır. Hep birlikte birçok yeniliğe atacağımız adımlarımız için, katkılarınızı bekliyoruz.

Bu yenilikle bizim de size bir katkımız olsun istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde yapılan bu tür yeniliklerin hepimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.

Bir Rica...

Sevgili Bilgi Ağı yazarlarından, Bilgi Ağı yönetimi olarak, bir ricamız olacak. Artık yazar sayımızdaki artış sebebiyle, yazılarınıza yetişmek için, zamanımızdan zaman çalıyoruz. Bir de sizlerin yazılarını da eklemeye kalkınca, verim azalması yaşıyoruz. Bundan sonra yazarlarımızın kendi yazılarını kendilerinin eklemelerini e posta ile yazı göndermemelerini rica ediyoruz. Yarından itibaren yazılarını e posta ile gönderen yazarlarımızın yazıları yayına alınmayacaktır.

Biliyorsunuz ki! Eklenen her yazı, editörlerimizin incelenmesinden geçiyor. Diğer yazıyı incelenmek yerine, yazı eklemekle zaman kaybettirmektedir. Daha verimli hizmet sunabilmemiz için, sizlerin de yazılarınızı eklerken, yayın ilkeleri ve yazı ekleme klavuzundaki tüm gerekliliklere hassasiyet göstereceğinize inanıyoruz.

“Ve Aramıza Yeni Katılan Yazarlarımıza da HOŞ-GELDİNİZ” Diyoruz.

Bilgi Ağı gazetesinin büyüyen çehresine, başta İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Nafiz KARAGÖZOĞLU ve adeta tarihin duygusal dili olma konusunda Türkiye'de bir ekol olan Yard.Doç.Dr. Abdullah Teyfur ERDOĞDU olmak üzere, yeni kalemlerin katılmasıyla bilgi paylaşımımız daha güçlü bir hale gelmiştir.

Her kalemin sayfamıza attığı çizginin evrensel kültüre bir katkı olduğunu biliyoruz. “Bir insan her şeyi bilemez.” diyen Horatius’un sözü, bilgi ağındaki tüm yazarımızın bir araya gelmesiyle oluşacak bilgi birliğine ve bilgi birikimine işaret etmektedir.

Ne kadar iletişim çağında da olsak bitmeyecek tek hazine bilgidir. Bilgi paylaşıldıkça değer kazanır. bilgi öğrenildikçe geleceğe aydınlık olur. Her birlikte geleceğin aydınlık yüzü olacağız.  Küresel dünyayı küçülttüğümüz iletişimin yükselen adı İnternetle; bizler insanımızı bilgiye yaklaştırıp, bilgiyi genişleteceğiz, durmadan ve hız kesmeden.

İLETİŞİM

E Posta: bilgi@bilgiagi.net [1]

MSN DESTEK: online@bilgiagi.net [2]

Telefon: (Türkcell) 0532 486 45 03

0452 3 10 20 30

Comments Disabled (Open | Close)

Comments Disabled To "Yazarlarımızın Yeni Kitaplarının Tanıtımı"

#1 Comment By Ömer Sardonat On 18 Aralık 2010 @ 13:09

Merhabalar Aysun hanım,işiniizn çok yoğun olduğunu biliyoruz buna rağmen bizlere yaptığınız yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum.Kolay gelsin saygılar..