- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Yazarlarımıza MSN Destek Hizmetimiz Başlamıştır

Merhabalar; Bilgi Ağı Yazar Portalı’na, bugüne kadar emek vermiş ve vermekte olan tüm yazarlarımız ve onları bugüne kadar sıkılmadan takip eden okuyucularımız. Yıllardır, hizmetinde sınır tanımadan yenilenen gazetemizin yeniliklerinden, sizleri haberdar etmek adına yazılar yazdık. Gazetemizdeki yazarlarla olan iletişimimizi kolaylaştırmak için, msn adresiyle sizleri bize ulaşmaya davet ediyoruz.

Gazetemizin kurulduğu ilk günden bu yana birlikte olduğumuz yazarlarımız, sitenin yayın ilkelerini biliyorlardır. Lakin gün geçtikçe, gazetemizdeki yazar sayısındaki doğru ve güzel çizgideki artışla birlikte,  iletişimdeki zorluklar yaşanabilmektedir. Yazarlarımızın site hakkındaki yorumlarını, sıkıntılarını, istek ve arzuları anlatacakları ve paylaşacakları bir platform olacaktır.

İşte bunu ortadan kaldırabilmek için, sizleri Kasım ayı başından itibaren 16 saat  kesintisiz desteği sunmamız için “online@bilgiagi.net [1]” msn adresine bekliyoruz.  MSN kullanan tüm yazarlarımızın bu adresi eklemelerini rica ediyoruz.  Hem sizler adına, hem de bizler adına bu uygulamanın hayırlı olacağına inanıyoruz.

"Yüreğimde yanık bir türküdür vatanım

Her karışı Anadolu, her tarafı medeniyet

alev alev yanan toprak,

can çekişen canan toprak,

kan kırmızı ışıldayan

yardan öte yarsın bayrak."  Aysun GÜL

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN BAYRAMI CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. BU GÜZEL GÜNÜ BİZLERE ARMAĞAN VE EMANET EDENLERE DE SELAM OLSUN.

ATALARIMIZI DUA İLE SELAMLIYORUM.