- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Yazarlarımız İçin Edit Paneli Güncellenmiştir

Değerli yazarlarımız;

Yazı ekleme sayfasındaki edit paneli güncellenmiştir. Daha önce de yazı ekleme edit menüsünü zenginleştirmiştik fakat wp nin o zamanki sürümü bu eklentiyi kaldırmamış ve farklı tarayıcılarda, mozilla/firefox veya google crome'da sorunlar yaşamıştık.

Bu gün itibarıyla wp nin halihazırdaki sürümü editör menülerini sorunsuz bir şekilde desteklemektedir.Bu konuda sorun yaşayan yazarlarımızın varsa sorunlarını online@bilgiagi.net [1] e posta adresimize bildirmelerini rica ediyoruz.

Eski Yazı İşleri Müdürümüz Maide Ören Yazılarına ve Yazı İşleri Müdürlüğü Görevine Döndü:

Eski Yazı İşleri Müdürümüz Maide Ören, son yıllarda yoğun iş temposu nedeniyle bir dönem görevine ve yazmaya ara vermişti. Maide Ören yeniden yazılarına ve gazetemizdeki yazı işleri müdürlüğü görevine geri dönmüştür.

Kendisine yıllar öncesinde olduğu gibi, bu gün de hoş geldin diyoruz.

Sevgili Maide ÖREN, dileriz ki, hayat çizgisi tamamlanıncaya kadar Bilgi Ağı yazar kadromuzla ve okurlarımızla düşünce düzleminde birlikteliğimiz devam eder.

Yazı Okunma Sayılarına İlişkin:

Yazar ve okurlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda yazıların okunma sayılarını yeniden görülür hale getirdik. Yalnız henüz sayacımız sağlıklı olarak çalışmamakta. Bu konuda optimizasyon çalışmalarımız devam etmektedir. İlk fırsatta bu konudaki asimetrik sorunlar düzeltilecektir.

Reklam Gelirleri:

Bildiğiniz gibi, hala reklam gelirimiz bulunmamaktadır. Gazetemize reklam bulan yazarlarımıza aracı oldukları reklamın % 50 si, reklam bulan okurlarımızın ise buldukları reklamın % 30 u, prim olarak verilecektir. Bu konuda gazetemize destek olmanızı bekliyoruz.

Okurlarımızdan ve Yazarlarımızdan Bir Başka Ricamız:

Beğendiğiniz yazarlarımızın yazılarını sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmanızı bekliyoruz. Bu bile bizim için büyük bir katkıdır.

Daha başarılı, daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmemiz için sizin de bize destek olmanız önemlidir.

Sevgilerimizle.