content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

23 Tem

Yazar Portal, Tasviri Efkar, Bilgi Ağı, Facebook Sayfası Açıldı

face için copyDeğerli okurlarımız ve yazarlarımız;

 

Türkiye İnteraktif Köşeyazarı Gazetesi ve Yazar Portali

Gazetemizin ve facebook kurumsal sayfası,

https://www.facebook.com/YazarPortal adresinden açılmıştır.
İnteraktif Köşe Yazarı Gazetesi ve Yazar Portalimizin Facebook Sayfası uzun zamandır kapalıydı. 250 den fazla köşeyazarı kadromuzla gazetemizin facebook sayfasını en başta köşe yazarlarımızın, dost ve arkadaşlarımızın beğeni takip ve ilgisi ve sahiplenmesine sunuyoruz.

Beş Yıldır günlük yayın yapan Köşe Yazarı gazetemizin yeni arayüzü ve kullanıcı panelini bir ay içinde tamamlamayı planlıyoruz.

Yeni arayüzde yazı eklemeleri ve yazı kategorileri çok daha kolay ve anlaşılır (pratik) olacaktır. Takdir edersiniz ki böylesi değişikliklerin zaman ve ekonomik maliyeti bulunmaktadır. Bu fikir işçiliğinin zaman ve para maliyetini şimdiye kadar zaten üstlendik. Yine üstlenmeye devam etmekteyiz.

Sizlerden para veya her hangi büyük bir özveri istemiyoruz. Sadece her yazarımız en az 50, her okurumuz en az  on kişiye gazetemizin facebook kurumsal sayfasını paylaşarak önerirse sizlerle birlikte oluşan gücümüzü ve sinerjimizi daha da büyütebileceğiz. Bunun sizin için çok büyük bir külfet olmadığını düşünüyoruz. Beş yıldır istikrala ara vermeksizin sizlere hizmet edebilmenin cesaretiyle sizden böylesi bir talepte bulunuyoruz.

Bu konuda büyük desteğinizi beklemekteyiz.

TEMMUZ - AĞUSTOS AYINDA YENİ YAZAR KAYITLARI

Yeni yazar kayıtları dönemini Temmuz Ağustos ayında tamamlamayı planlıyoruz. Yeni yazar müracaatında bulunmak isteyen ilgililer https://www.bilgiagi.net/yazar-muracaati/ linkine tıklayarak bilgi alabilir ve iletişim menümüzde bulunan 7/24 açık olan kurumsal telefonlarımızı arayabilirler.

Elektronik ortamda  saatlik olarak takip edilen online@bilgiagi.net  e posta hesabızıdan ve facebook kurumsal sayfamızdan da bizlere ulaşabilirsiniz.

YAZARPORTAL / BİLGİ AĞI YAZARLAR TOPLANTISI

Ağustos Ayı içinde İstanbul'da, Eylül Ayı içinde Ankara ve Karadeniz'de (Muhtemelen Samsunda) yemekli toplantı düzenlemeyi planlıyoruz. Bu toplantılarda gazetemizin yeni yönetiminin arayüzünün ve yönetim panelinin tanıtımı sinevizyon destekli olarak yapılacaktır.

Eğer başarabilirsek, Adana'da da Akdeniz bölge toplantısı düzenlemeye gayret edeceğiz.

YENİ ARA YÜZÜMÜZÜN URL ADRESİ

Yeni ara yüzümüz http://www.yazarporta.com adresinden yayınlanacaktır. www.bilgiagi.net adresimizden daha önceki yayınlanmış olan bütün linkler ve yazılar ilelebed yayında kalacak ve hassasiyetle korunacaktır. E posta hesapları konusunda ise tercihi yazarlarımıza bırakmayı düşünüyoruz. Dileyen yazarımız, adisoyadi@yazarportal.com e posta hesabını tercih edecek, dileyen de adisoyadi@bilgiagi.net te kalacaktır. Yeni kadromuza alınacak yazarlarımıza yazarportal.com uzantılı e posta adresi verilecektir.

NEDEN BİLGİ AĞI DEĞİL DE YAZARPORTAL

Bunun bir çok nedeni bulunmaktadır. En başta bilgiagi.net Türkçe okumaya uygun bir isim değildi. Jenerik türde bir alanadı (domain) idi. Ayrıca, yeni arayüzü yeni alanadı altında açmamız, gazetemizin daha hızı olması ve sunucu / veritabanı temizliği ve güvenliği açısından önemliydi. Bu nedenle bilgiagi.net in eski yazıları yayında olarak korunurken, alanadı doğrudan doğruya Bilgi Ağı Siteler Topluluğu'nun ana sayfasına açılacaktır.

Değerli okurlarımız ve yazarlarımız.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için başta olan taleplerimizi yineliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla.

Etiketler : , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank