content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

22 Oca

Vicdan Matematiği Sorular!

2016 Tüyap Kitap Fuarı muhteşem etkinliklerle okur ve yazar kucaklaşmasıyla sona erdi. Birbirinden değerli yazarlar Adana’ya geldi ve Adana insanının kitaba olan samimi ilgi ve alakasına bir kez daha tanıklık ettiler.

Adana Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe belediye başkanları, bürokratlar, teknokratlar hatta aristokratlar bile fuarı gezme imkanı buldular.

Yüce Halkımızın fuara ilgisi 10 numaraydı.

6 günden dokuz güne çakan fuar adeta Adanalılar tarafından kitap festivali ve bayramına dönüştü. Başta Tüyap Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Bülent ÜNAL olmak üzre, 9 güne çıkmasında emeği geçen herekse bitimsiz teşekkürlerimi arz ediyorum.

Şehremini Hüseyin SÖZLÜ’nün Adana’da bir ilk olarak, Büyükşehir Belediyesi Kültür Stantı’nda ben dahil Adanalı yazarlara okuyucu ile kaynaşma, kucaklaşma ve kitap imzalama imkanı verdiği birde katılım şilti ile onurlandırdığı için hakkını teslim edip teşekkür etmek sanırım bir vefa ve vicdan boru olarak telakki edilir…     

Kendi adıma bunca yoğun ve dar zamana rağmen kırmayıp Akdeniz Türk Tv’  ye konuk aldığım, İlahiyatçı Yazar, R. İhsan ELİAÇIK, İleri Yayınları Editörü Ulusal Parti Genel Başkan Yardımcısı Özgür ERDEM,  Sanatçı, İlyas SALMAN, Yunus Emre Derneği Kurucu Başkanı Gönül Dostum Faruk DİLAVER, Destek Yayın Evi Sahibesi Yazar Yelda CUMALIOĞLU, Çocuk Yazarı Suat TURGUT ve Prf. Dr. Yalçın KÜÇÜK’ e de bitimsiz TEŞEKKÜRLER..

En son uçak biletini iptal ederek konuğum olan Yüz küsur eseriyle çocuklarımızın gönüllerinde taht kuran Suat TURGUT’un o muhteşem, düşündüren söylemleriyle sonra devam etmek üzre noktalıyorum.

“Hangi devlet kendisini yıkmak isteyen, güvenlik güçlerini tuzak kurarak katleden bir terör örgütüne hayat hakkı tanır?

Hangi vicdan, canlı Bombacıya şehit deyip anma günü yapar, masum insanları katleden insanlık düşmanlarını haklı göstermeye çalışır?

Hangi akıl, katilliği özgürlük kelimesiyle yanyana getirebilir?

Hangi akademisyen, çocukları eğitmek için en zor şartlarda görev yapan savunmasız yüzlerce öğretmeni katleden katilleri görmezden gelebilir?

Sadece Devlete düşmanlık değil, Dershaneye giderken otobüse atılan molotof ile yanarak ölen Serap gibi on binlerce masum insanın ruhuna ihanet etmenin adı bellidir!

Maskeler, söylemler, statüler katilleri masum ilan etmeye yetmez!
Vicdanın matematiğini bilmeyenler, Bilim adamı olamazlar!

Derhal layık oldukları statüye atanmalıdırlar!

ATATÜRK KÖŞESİ

Benim karakterim bağımsızlıktır…

DÜŞÜN-TAŞIN

İnsanlar severek ve söverek ŞİRK koşabilirler…

AFORİZMLARIM

Eleştirisiz bir toplum uyumaya ve uyutulmaya mahkumdur..

yukselmertoglu@hotmail.com

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank