- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) Kimin Devleti?

"Kürt Düşmanlığı" ve "Türk Sloganizmi" kanunları çerçevesinde şekillenen bir devlet muhtemelen Türk Devleti'dir. Herkesin varlığını Türk varlığına armağan (kurban) eden, Türk sloganıyla mutlu (bahtiyar) olan; okul girişlerinde salavat çeker gibi hergün Türklüğü hatırlatan bir devlet, gerçekten (aklen) Türk Devleti olur.

Zahiren (görünüşte) böyledir. Ama Batınen (hakikaten) böyle midir? Türklerin bir lafı vardır; "Senin kendine hayrın yok, bana mı olacak..." Bu devletin (TR) bize hayrı yok, şeri çok. Fakat bakıyoruz da bunların kendine de hayrı yok. Türk, Türk, Türk derler ama gel gör ki Türk yok ortada. 

Genetik Bilime göre, Asli Türk kavmi genelde İç Anadolu'da vardır. Yine Sosyolojik olarak devletin İrtica/Yobaz/Gerici ve Devlet Haini listesine alınan "Muhafazakâr-Dindar" yoğunlaşma İç Anadoluda toplanmış vaziyette. 

Ekonomik şemaya bakacak olursak "Gariban-Ayak İşlerinde Çalışan" orta sınıf veya emek sınıfı da bu bölgede. Elit ve keyfi yerinde olan kıyı şeritlerinde Yörük, Oğuz Boylarından gelen veya Türk kökenli topluluklar göremiyoruz nedense. 

Kıyı şeritlerinde sefahat süren "Türk olmayan Türkler", Türkleri kandırmak için, "Biz de Türk'üz, herkes Türk'tür" demeyi uygun bulurlar. Yerse Tabi (!)

Artı Anadolu'da Sosyolojik bir gerçekliktir; Asker sevilir (anne-baba evladı) denilir, Polise karşı hep bir öfke var. Neden mi? Polisin halka yapmadığı hakaret yoktur da ondan. Esnafı sokak ortasında sürüklemeden tutun keyfi Karakol ve dövme-tartaklamaya varıncaya kadar, halk sürü muamelesi görür. 

Çatışmalarda yaşamını yitiren tüm askerlerin yaşam koşulları, aile sıkıntıları bilinen birşey.
Gariban bir askerin "elektriğini kesen devlet" kimin devleti olabilir?

Ben diyeyim...
Kuru kuruya Türkçülerin,
Türk olmayan Şirketlerin, Türklere kuruş vermeyen ve hiçbir faydası dokunmayan şovmenlerin. Bu kadar yıldır "Türk" dediniz, Türklere kuruş vermediniz. Kimseye faydası dokunmayan sloganlar attınız, Türklere bir faydası dokunmadı. Çaldınız-hortumladınız, örmek için gündem değiştirip "Vatan Bölünüyor" dediniz. Vatan diye kutsadığınız topraklarda ABD ve İsrail mesken kurdu: dönüp Kürdü hedef yaptınız. Sonuç olarak: Bu Devlet Kürdün Devleti değildir, Türkün de Devleti değildir "Uyanık Holdinglerin ve Sahtekarların Devletidir."

@MSÖ
Saygılarımla...