- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Tüm Tebrikler Batı Terör Örgütü’ne

16 Nisan'da ‘EVET' nispetinin yüzde 51'i geçeceğinde şüphe yoktu. Ancak yüzde 51 sistem değişikliğini sağlasa da Türkiye'nin huzur ve yeni sistemin başarısı açısından yetersizdi.

Kaldı ki AK Parti ve MHP'nin toplam oyları yüzde 60'dan fazla. Bu nedenle de sonucun yüzde 60'ın altında çıkması her iki parti açısından da arzulanan sonuçlar doğurmayacağı açıktı.

Murad-ı İlahiye rüzgâr yönünü birden bire değiştirdi.

Batılı ülkeler ve batı medyasının tavrı bütün tahminleri altüst etti.

Dün Levent dolaylarında çeşitli ziyaretlerde bulundum. Gittiğim yerlerdeki görüşmelerimde iş dünyasının seküler kanadı, düne kadar ‘hayır' demeyi düşündüklerini, ancak batının tavrının kendilerini etkilediğini söylediler.

Bir işadamı personellerinin tamamının ‘hayır' diyeceğini söyledi. Lakin batının tavrının bu kişileri de düşünmeye ittiğini belirti.

BATI TERÖR ÖRGÜTÜ - WESTERN TERROR NETWORK

Biz bir süredir ‘batı' yerine ‘Batı Terör Örgütü (BTÖ)' [Western Terror Network WTN)] demeyi tercih ediyoruz.

Haksız değiliz. Çünkü kendi çıkarından başka hiçbir insanî değeri olmayan batının dünyada uyguladığı şeyin ifade edebilecek yegâne kelime TERÖR.

Zaten günümüzdeki terör örgütlerinin hepsi de bunların kurup yönettikleri yapılar değil mi?

Terör örgütü kurup yönetene terörist demeyip ne demeli?

Hepsinin asırlardır yaptıkları bir yana; Almanya, Hollanda, İsviçre, Avusturya gibi batılı ülkelerin Türkiye'ye yönelik son kampanyaları da tabirimizi son derece haklı çıkarıyor.

Bugünkü manşetimizi ve diğer haberlerimizi okuduğunuzda göreceğiniz şey, bunun planlanmış bir devlet terörü olduğudur.

Batılı ülke ve müesseselerin Türkiye'nin eskiden olduğu gibi yeniden güçlenmesi ve eski günlerdeki gibi dünyada belirleyici olmasına tahammülleri yok.

Türkiye'nin küresel liderlerden olması, birkaç yüz yıllık emeklerinin heba olması anlamına geliyor.

Hele ki güçlü Türkiye'nin başında batının asla görmek istemediği dindar Müslümanlar varsa ve bunlar batının sapkın değerlerine karşı ise kaçınılmaz olarak batının uykuları kaçacaktır.

Tam bu yüzden batının akıl muvazenesini kaybettiğini, bu yüzden de serinkanlı ve aklıselim davranamadığını görüyoruz.

BTÖ/WTN'nin bu tavrı Türk toplumunu kenetlenmekle kalmıyor, aynı zamanda batının iblisi faaliyetlerinin afişe olmasına ve ona karşı bir bilinç gelişmesine yol açıyor.

İsviçre, Tapınakçıların kurduğu bir ülke. Bayrakları da Tapınakçı flaması. Pek çok batı ülkesinde de Tapınakçı armasından kesitler görürüz. Hollanda ve Avusturya Hitler'in ordusu SS'e en çok katkı sunan ülkeler.

Erdoğan ve Türklerin Nazi benzetmesinden Almanya'dan daha fazla rahatsız olmalarının nedeni de bu.

avusturyada-turk-iziHaçlı ruhunu sürdüren her batılının Müslümanlara ve özelde de Türklere yönelik büyük bir kini var. Avusturyalıların 5 asırlık kinini bu ülkeye gittiğinizde sokaklarına işlediklerini, Osmanlı'nın Viyana seferlerinden kalan malzemeleri şehrin her noktasında diri tuttuklarını ve de ülkenin açık hava müzesi gibi olduğu açıkça görürsünüz.


Viyana'da bir duvar. Teşhir edilen Osmanlı'nın top güllesi

Sömürgecilik ve soykırımcılık da batının en seçkin ülkelerinden olan Hollanda'nın uzak Asya'da yaptıkları da ayrı bir bahis konusu.

Netice itibariyle istemeseler de batı şu an İslam'ın ve Türkiye'nin geleceğine hizmet ediyor.

12 Mart 2016-Aile bakan Fatma Betul Kaya programiBir yandan ektileri fitne tohumları çürüyor, diğer yandan da yaptıkları her faaliyet aleyhlerine gelişiyor. Bizatihi batılı yayın organlarının açıktan yazdıkları, kendi geçmişlerine dair paylaşımları bizim yapmayı başaramayacağımız kadar güçlü ve etkili işler.

Kısaca Batı Terör Örgütü / Western Terror Network şu an bize çalışıyor. Aman ürkütmeyin, gaz verin.

Zihinleri iblis, yolları şer, işleri fitne, halleri acıklı, durumları kötü, gelecekleri ebter, gidecekleri yer cehennem olan batı bize çalışıyor bize. Elhamdülillah!

İşte Allah (c.c.) şerden hayrı böyle çıkarır.

Artık EVET'in yüzde 60'dan fazla çıkacağına inancım tam.

EVET diyen ve Türkiye'nin geleceğinden yana olan herkese biraz daha gayret edip nispetleri yüzde 75'e eriştirmek düşüyor.

Hadi biraz gayret!

12 Mart 2016 Hollan'da, Aile Bakanı Fatma Betül Kaya'nın ziyaretini engelleme girişimi