content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

19 Ara

Terör, Daima Kalleş ve Şerefsizdir…

Yine canımız çok yandı. Yine ocaklara ateş düştü. Yine, Ülkesini sevenlerin yürekleri kanadı. Kalleş ve şerefsizler güruhu, masum (şu ana kadarki haliyle) 44 yavrumuza kıydı. 155’ini de yaraladı.

1- Bu acılar ne zaman sona erecek? Bu hainlerin kökü ne zaman kazınacak? Ülke, ne zaman, huzura kavuşacak, can ve mal emniyeti sağlanacak?

2- 7 Hazirandan bu yana, yirmi civarında, bombalı saldırı olmuş, 375 yavrumuz şehit düşmüş. 1834 de yaralımız var.

3- Bu arada, terörle mücadele eden evlatlarımızdan da (7 Haziran 2015 ile 13 Aralık 2016 arasında) 1457’si şehit oldu (538 asker, 301 polis, 63 korucu, 555 sivil olmak üzere). Buna ilaveten de, 15 Temmuz ihanetinde de 5 asker, 62 polis, 173 de sivil olmak üzere 240 şehit daha verdik. Ayrıca Fırat Kalkanı operasyonları şehitleri var.

4- Teröristlerin; birer kukla/robot/uşak/tetikçi olduklarını; hiçbir insani vasfa sahip olmadıklarını; biliyoruz. Bunların emperyalist ülkelerin (ABD, İngiltere, Almanya, İsrail, İtalya,Rusya, Çin, Fransa) ve kendimize düşman ettiklerimizin (İran, Irak, Suriye, Ermenistan, Yunanistan) maşalığını yaptıklarının da idrakindeyiz. Hepsinin amacı;

  1. a) Türkiye’yi bölmek, geri bırakmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak; Din/Mezhep/Irk ihtilaflarını çıkarmak;
  2. b) BOP projesini gerçekleştirmek; Orta Doğu’yu yeniden dizayn etmek;
  3. c) İktidarı PKK ile masaya oturtmak;
  4. d) Fırat Kalkanı harekatını engellemek;
  5. e) Kıbrıs’ta taviz vermeye zorlamak;
  6. f) Sığınmacılar konusunda baskı yapmak;
  7. g) Karadeniz’de NATO Daimi Gücü’ne izin verdirtmek;
  8. h) Musul operasyonuna karışmamızı engellemek;
  9. i) Yerel para birimi ile ticareti engellemek;

vs.’dir. Ve bu amaçlarına ulaşmak için, her türlü şerefsizliği irtikap etmektedirler.

Tüm terör örgütlerini kuran, destekleyen, silah veren ve yöneten bunlardır. Bu yetmezmiş gibi; GDO’lu gıdaları, zehirleyici ilaçları ve aşıları, açlık ve kıtlıkları, laboratuar ürünü mikrop ve bakterilerle yürütülen salgın hastalıkları, kısırlaştırma programlarını, kullananlar da bunlardır. Nerede savaş, darbe, dejenerasyon varsa, tüm senaryolar ve uygulamalar bunların ürünüdür https://socportal.info/ru/news/chto-takoe-apartamenty-i-kak-oni-otlichaiutsya-ot-kvartiry-i-otelya/.

Bu ülkeler; Dünyayı sömüren karteller; ve tümünü yöneten İllüminati Çetesi; çıkarları ve sapık düşünceleri uğruna, her türlü kötülüğü fütursuzca yapmaktadırlar. Ülkeler yakılıp yıkılmış; yuvalar sönmüş; canlar kaybolmuş, umurlarında değildir. Zira; bunlar için şeref haysiyet, insana saygı vs. söz konusu değildir. Taptıkları, para ve güçtür.

5- İşimiz kolay değildir. Aksine çok zordur. Ama, imkansız değildir. Kesinlikle mağlubiyeti kabul etmemeliyiz. Provokasyonlara karşı dikkatli olmalıyız. Askerimize, polisimize destek olmalı, moral vermeliyiz. Vurdumduymazlığı terk etmeli, Ülkemize sahip çıkmalıyız. Düşmanlarımızın yılgınlık ortamı doğurmasına, bizi teslim almalarına izin vermemeliyiz.

Elbette, en büyük gayret iktidara düşmektedir. Zira, bu tablonun oluşmasında, en büyük vebal kendilerinindir.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank