content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

24 Nis

Tecavüz Günlükleri – Andromedalılar Niçün Peşimde?

Beni reptilian sanması o fotoğraf yüzünden olmuş olabilir. Ki ondan sonra gelişmeye başladı her şey.

Fotoğraf” dediğimde de yandan çekilmiş bir fotoğraf. Gülümsüyorum da. Bir dernekte otururken Kemal çekmişti. Kemal uzaylı filan değil. Bildiğin düz mal. Nerden bilirdim başıma bela olacağını. Alından tepeya yukarı doğru biraz tümsek vardır. Ensenin üstünde, Turan Çıkıntısı var. Fakat o Turan Çıkıntısı tam gözükmüyor. Sanırım o çıkıntıyı görse reptilian olmadığımı hemen anlarsı... fakat emin değilim. Türk kılığına girmiş bir reptilian-dır yorumu da yapabilirdi.

Güney Amerika'da bulunan kafatası şekline benzetmiş. Güney Çin Denizi'nde saklanmış ve enerjii çekim şiddetleri artmış reptilian savunma ağının şiddetinden dolayı kolay kolay topluca gelemiyorlar veya ulaşamıyorlar insanlara ve de reptilianlara. Fakat enerji denetim periyotlarının bazı aralarında kılık değiştiren bir-iki Andromedalıyı ancak atabiliyorlar dünyaya.

Onlardan biriydi. Sonrakiler de öyle tabii. Elbette  başka başka insan kılıklarında.

Çok evdirmeye gevdirmeye gerek yok. Benim kafa kalın olduğu için sirayet edemediler ki bu yüzden de denemeleri tekrar etti. Dediğim gibi her seferinde başka başa kılıklarla.

İlginç şeyler var. Şimdi hem Andromedalılar hem de reptilianlar peşimde. Kalın kafamdan, yansyan sinyaller kafalarını karıştırdı. Sırrımı söyleyemem kimseye... fakat söylesem de hayal etmeleri bile zor olacağı için söylememiş gibi olurum zaten. Ben Kaotikalardanım. Şu Zeus meustan da önceki efsanelere benzeyen şeyler. Reyha mıydı onun adı. Geia. Tabii onlar da devede kıl sayılır efsaneler.

Üçüncü gönderdikleri Vahit Zaltar, hiç vazgeçmedi. Hepsi elendi. Zaltar da elendi. Fakat dediğim gibi Vahit Zaltar hiç vazgeçmedi. Kaotika kümesinin en ücra yerlerinden biri olan Serbest i. Bölge'de denetimli olarak tutuluyor. Her nasıl yaptıysa çok seksi bir kadın kılığında Dilek Kaltar (Kaltar bölgesi: Zaltar'ın daha ilkel formları barındıran yüksek kozmik yaylaları.) adında birini saldı üzerime. İlk bakışta Andro olduğu anlaşılmıyor. Terli ve seksi uzay kaltağı, anlaşılacağı üzere, insan evlatlarını rahat geçebiliyor. Andromedalılar, demin bahsettiğim kalkan sebebiyle, tespitte zorlanıyorlar. Onun için zaten anca insan olarak rahat rahat geziyor burada.

Bugün yine bahçede gördüm onu. Terli ve seksi kaltak. Açık kolluyor. Kamufle içinse bir de çocuk dolaştırıyor yanında. Biz Kaotikalar yemeyiz böyle numaraları.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank