content
05 Ara

Tarih, Dalalet ve Gafletin Hesabını Soracak!

“Dalalet ve gaflet” diyorum. “Hıyanet” demiyorum. Zira hıyanet demeye dilim varmıyor. AKP ve onun hükümetinin ve beyin takımının, Türkiye’ yi bölücü ve Kürtçü unsurlar karşısında getirdiği noktada,  akıl izan sahibi, biraz feraset sahibi  “,Türklerin”  bu olanları, tasvip edebileceğini zannetmiyorum…

Amerika’nın Irak’ı işgal etmesinden sonra ., Kendi vatanlarına kastedip .İşgalci Amerikalılarla bir olup  .Beraber yaşadıkları ,aynı dini paylaştıkları  Araplara karşı, sözüm ona  rejimi bahane edip. Arapları arkadan vuran. Talabani ve Barzani gibi, Türkiye’de de PKK, Suni bir millet oluşturma yolunda,"açılım politikaları " sayesinde, büyük bir mesafe kastetmiştir. 

Soros beslemesi, sözüm ona islamcı, liberal,  komünist eskisi ve diğer alçak unsurlardan oluşan Emperyalizmin sözcüleri her gün haram para ile kurulan televizyonlarda, gazetelerde Milletin kafalarını iğdiş ederek, Türkiye’yi bölmenin manevi ve maddi hazırlığını yapmaya devam ediyorlar.

Türk Milletinin Kafasına çuval geçirttiren, onursuz şahsiyetsiz politikaların sahipleri bu gün Türkiye Cumhuriyetinin en önemli makamların işgal ediyor, terörle mücadele eden vatanın bölünmesine karşı çıkan insanları, adeta hainlikle suçluyor.

Türk milletini zalim , katil ve işgalci olarak göstermenin mücadelesini yapıyor,.Müslüman Türk İnsanının adeta eliyle beslediği , dişinden tırnağından artırarak kendi sesi olacağını düşündüğü .Cemaat gazeteleri. 

Kürtçülüğün sesi olmakla kalmıyor.  Türk tarihini yargılıyor, onun, Türkiye Cumhuriyeti’yle taçlandırdığı eşsiz milli mücadelesini küçümsüyor. Yargılıyor yalan ve dolan olmakla suçluyor. Bu yetmiyormuş gibi teslimiyeti kutsuyor…

Bir milletin en önemli varlığı onun milli şahsiyeti ve onurudur, şerefidir. Onu onursuz şahsiyetsiz kılan her türlü politika bizim milli politikamız olamaz, bu gün çeşitli hile ve desiselerle işgal edilen makamları kullanarak, her gün milli onurumuza haysiyetimize küfür ettiren, ayaklar altına alan politikalar izleyenler, terörle mücadele değil de müzakereyi benimseyenler, bunun hesabını tarih önünde vereceklerdir. ..

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

1 Kere Cevaplanmış to “Tarih, Dalalet ve Gafletin Hesabını Soracak!”

  1. 1
    Uğur ÖZALTIN Says:

    Bir rüzgar eser dane ile samanı ayırıverir.

    Ülkemin üzerinde kara bulutlar toplanıyor.
    Belli ki rüzgar çok kuvvetli esecek. Adamla saman birbirinden ayrılacak.

    Allah Türklerin yardımcısı olsun inş



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank