content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 Haz

Tanrım! Bi’git!

Bazı Alman sosyolog ve psikologlar "melez bilinçlerden" bahsetmişler. Sanal mekanlar ve daha az etkili gibi görünen ulaşım kolaylıklarının artmasını buna etken olarak göstermişler. Bir ara da Microsoft, bireylerin buzdolaplarına girmeye bile teşebbüs etmişti. Google'ı gezen Abdullah Gül, Google kontrollü arabaya binince ... bunun gibi şeyleri düşünüp bir araya getirince insanlığımı kaybetmemek için bilgisayar işlerinden el etek çektim. Kendimi gerçekten bir kod parçası gibi hissettiğim zamanlar oldu... Buna müsaade etmeyeceğim. Etten kemikten insanım ben; "ete kemiğe büründüm, Ümit Sönmez diye göründüm."  O maharet sadece Yunus’a ait değil. Ben de gerçekten Ümit Sönmez diye göründüm. Kimin beni bir kod parçası gibi hissettirmeye gücü yetebilir! Veya evvela, kimin hakkı var böyle bir dayatmaya.

Tanrı genini buldunuz da kendinizi tanrıyı yönetebilir de mi buldunuz.

Beynimiz bizim iyiliğimizi mi ister, kötülüğümüzü mü ister? bilemedim şimdi. Emir versem her şeyi döker ortaya; fakat kendini de yakmış olur. Ucun ucun, sessiz ninjalar gibi ipler atıyor bilincime; insanları bölüyor, başlarını örneğin tavuk döner gibi gösteriyor, tehdit ediyor beni, söyleme sakın diyor, kendine kendinle ilgili bir şey, onlarla ilgili bir şey. Biri örneğin başka birinin sağ yanında büyük bir sivilce gibi kımıldıyor... hepsi bu ninjaların işi, bilincime iplikler atan. Sanırım benim beynimden haberim yok. Beynim bile düşman bana, düşman bana. 
(Eskizdeki Deli yazı eskizleri) 

Almanlar beyin-zihin naklini de buldular. Zaten 1950’den beridir devam ediyorlar bu işlere. Benim kafamı al sen, Hans’a tak veya söyle bana Almanya! Ruhumu teslim alabilir veya kopyalayabilir misin!

Hiç unutmam, bir gün, Alman istihbaratı beni kovalıyor… Ben kaçıyorum onlar kovalıyor, ben kaçıyorum onlar kovalıyor, Ben kaçıyorum onlar kovalıyor, ben kaçıyorum onlar kovalıyor, Ben kaçıyorum onlar kovalıyor, ben kaçıyorum onlar kovalıyor, Ben kaçıyorum onlar kovalıyor, ben kaçıyorum onlar kovalıyor, Ben kaçıyorum onlar kovalıyor, ben kaçıyorum onlar kovalıyor, Ben kaçıyorum onlar kovalıyor, ben kaçıyorum onlar kovalıyor, Ben kaçıyorum onlar kovalıyor, ben kaçıyorum onlar kovalıyor…

Neyse ki rüyaymış. Oh.

Sivilceye hamile kadın

bırak artık peşimi

sivilce de olsa 

bir candır;

benimki de 

bir ahlak kuramıdır

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank