content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Kas

Sosyal Ağlarda Yurtdışı Sahte Hesaplar, Felaket Habercisi.

Türkiye'de AK Parti'yi iktidardan göndermek için hem yurt içi hem de yurt dışından o kadar çok hain düşman var ki say say bitmez.

AK Parti'nin iktidara geldiği ilk yıl olan 2002'den bu yana 14 yıllık ve hala süren kesintisiz iktidarlık serüveninde Ekonomi, Eğitim, Ulaştırma, Sağlık,Teknoloji,Hukuk, Sanayi,İmar ve Dış Politika alanlarında önemli gelişmelere imza atıldı. AK Parti'nin önümüzdeki dönem için temelleri atılmış, büyük projeleri ise yapım aşamasında.

AK Parti'nin 2023 yılına kadar tamamlamayı hedeflediği 2 Nükleer Santral ve Nükleer Enerji Santralları kurma süreci ise devam ediyor.

Bu kurulacak dev projelerle birlikte ithal bağımlılığımızın bitecek olması ve Türkiye'nin gelecek yıllarda dünyada söz sahibi lider bir ülke olmaması için Haçlılar ve içimizdeki yerleşik işbirlikçi hain satılmışlarla beraber Türkiye'nin büyümemesi için elinden gelen saldırıyı el birliğiyle yapıyorlar.

Doğu ve Güneydoğuda hem de dışarıda terör mücadelesi veren bu güne kadar Haçlıların önünde eğilmeyen iktidar görülmemiş bir saldırının içinde yer alıyor.

Gezi parkı eylemleriyle başlayan 17-25 Aralık operasyonları ve bu haçlı zihniyetinin temsilcisi maşası olan TSK içinde kümelenen asker üniforması giyen FETÖ terör örgütü teröristleri 15 Temmuz 2016'da son kes geldiler, yaktılar, yıktılar, öldürdüler ve sakat bıraktılar ama Türk milleti adeta kahramanlık destanı yazarak ülkesine sahip çıkıp bu Teröristlerin darbesini püskürttü.

5 yılda yaşananların ekonomiye faturası ise 400 milyon dolara mal olduğu dile getiriyor. Bu zararın hepimizin cebinden çıktığını lütfen unutmayalım.

Haçlılar ve içimizdeki yerleşik işbirlikçi hain satılmışlarla beraber Terör örgütleri şimdi gözlerini sosyal medya platformlarına dikmişler.

Geçirdiğimiz şu zor günlerde kadın ve çocuğa şiddet, cinsel istismar, hırsızlık, uyuşturucu, taciz, tecavüz kadın ve çocuk cinayetlerinin çoğalması üzerine sanki iktidar bunu yaptırıyormuş gibi Türk gençliğini sokağa indirip iktidarı yıpratmak için sosyal ağlar üzerinden açılan çoğunluğunun yurtdışı destekli sahte bayan fake açık saçık profil hesaplarıyla kolayca arkadaşlık sayılarını binlere ulaştırabiliyorlar şuan sosyal medya artık herkesin cep telefonunda ve sürekli açık sonrada haberler servis edilip falanca yerde bu olay oldu, falanca yerde şu olay oldu diye ekip halinde kolayca milyonlara ulaşıp sokakları sürekli canlı tutuyorlar. Bu olaylar üzerinde Haçlı Ordusunun parmağı olabilir.

Haçlı ordusunun Facebook ve Twitter'i Türkiye'de tamamen yasaklanmazsa ne Türkiye büyür nede iktidarın başı beladan eksik olmaz.

Bu vatan hepimizin hepimiz birbirimize elimizi uzatalım ve kurulan tuzakları bozalım. Allah korusun iç savaş çıkarsa Irak ve Suriye'den daha beter ederler bizi. Bu hainlerle ilgili çok yazacak şey var ama sizi fazla sıkmak istemiyorum bu yüzden kısa yazmak zorunda kaldım Allah'ın selamı üzerinize olsun!

Allah yüce devletimizi ve milletimizi yaklaşan sosyal medya felaketinden korusun. AMİN!

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank