content

03 Mar

Şimdi de Jamestown mu?

Kurguladığı kirli dünyaya erişmek için kılcal damarlarımıza kadar sızmış, büyük bir ihanet şebekesiyle karşı karşıyayız.
Paralel yapıolarak adlandırılan bu örgüt; yargı, polis, asker, MİT, gümrükler, milli eğitim, ÖSYM, akademiler, adli tıp, tanık koruma, siyasi partiler, STK’lar, medya, yayıncılık, iş dünyası, tıp, ilaç ve gıda sektörü, Diyanet hatta solcuların içinde bile yuvalanmış...
Siyonist ve Evanjelistleri dost, Müslümanları düşman edinmişler.
Darbe girişimi, montaj, sahte belge düzenleme, mahremleri izleme, şantaj, tehdit, komplo, sahte delil üretme, vergi kaçakçılığı, kamu kaynakları ve verilerini tahrif, böcekçilik, gümrük sahteciliği, yalan haber, telekız servisi, büyücülük, bilinçaltı sinyalleri, supliminal yayınlar, ihale takipçiliği, beddua seansları, sınav sorularını çalma, gizli servislere veri aktarımı, çilingircilik, kara para aklama, dini duyguları sömürme gibi her türlü suça bulaşmışlar.
Son zamanlarda adından çok söz edilir olunan Haşhaşinler, sahte fetva üretme ve cinayet işleme şebekesiydi. Buna rağmen ‘paralel yapı’ kadar mahir değillerdi.
Haşhaşin yani İsmaili Mezhebine mensup Fatımiler, başlarına ‘Ubeydullah’ adlı evlatlık bir Yahudiyi halife(!) yapmaktan bile çekinmemişlerdi.
Bunlar, onlara bile rahmet okutuyor.
Maksatları, Türkiye’ye diz çöktürmek.
Bu gizli ve gizemli teşkilatlanmanın adının ve kimlerden oluştuğunun önemi yok.
* * *
Bu yapı namına çalışan ve Başbakanın kullandığı mekânlara böcekler yerleştiren eski polis A. K.’ı, Tapınakçılar yetiştirmiş.
Bunu bile yeni öğreniyoruz! Yazık!
Dahası bu polis son 3 yılda 23 kez yurtdışına çıkmış, son 2 yılın 275 gününü yurt dışında geçirmiş. Ama bu durum devletin dikkatini çekmeye yetmemiş.
1984’de William Geimer tarafından kurulmuş, Türkiye, Rusya ve Çin’le özel olarak ilgilenen Jamestown (Foundation) Vakfı, paralel yapının bazı adamlarını da eğitmiş.
Bu şer odağı vakfı; Donald Rumsfeld, Zbigniew Brzezinski, John McCain, Dick Cheney, James H. Burnley IV, Tom Clancy, Midge Decter, Patrick W. Gross, Sam Nunn, Alfred Regnery, Michael Scheuer, Clayton K. Yeutter gibi Siyonist ve neocon şahinler yönetiyor.
Türkiye’de çok bilinmeyen ama CIA, Mossad ve Tapınakçıların’ın eğitim üssü olarak kullandığı Jamestown Vakfı’nın, A. K. gibi çok sayıda kamu görevlisiyle de ilişkide olduğu sanılıyor.
Devletin, ülkenin en kılcal damarlarına kadar sızmış olan çetenin karanlık ilişkilerini inceleyecek bir özel ekip kurması, sağlam delillerle yargıya sevk edip, kanını tazelemesi şart.
Aksi halde bu beyin bu kirli kanla daha fazla yaşayamaz.
Son 100 yılda zaten hayli yıpranan kalbimiz, sağlam bile olsa bunca kiri temizleyemez.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank