- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Siğil, Mürsafi Ve Bir Tecrübe

Öncelikle hepinize sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.

Bilindiği gibi hastalıklar karşısında Modern Tıbbın haricinde “Alternatif Tıp” diye de adlandırılan “Bitkisel İlaç Tedavileri” de yapılabilmektedir. Pek çok hastalığın tedavisinde Modern Tıp büyük başarılar sağlarken bazı hastalıklarda ise Alternatif Tıbbın çok önemli oranda faydaları görülebilmektedir.

sigil-bilgiagi-netAlternatif Tıp, ya da diğer adıyla Bitkisel İlaç Tedavisi yöntemleri neredeyse tümüyle deneme-yanılma hadiselerinin sonuçlarına dayanarak oluşmuş, geçmişte bu konuda bazı değerli şahsiyetler önemli eserler de ortaya koymuştur. Bu eserlerden en önemlileri İbn-i Sina’nın “Kanun” ve Davud-i Antaki’nin “Tezkere” isimli eserleridir.

Ben de yakın zamanda karşılaştığım bir tecrübemi pek çok insan için faydalı olabileceği ümidiyle sizlerle paylaşmak istedim. Yukarıda belirttiğim eserlerde verilen bilgilere dayanarak aslında başka bir maksatla alıp kullandığımız MÜRSAFİ bitkisinin, mevcut olan SİĞİL dediğimiz mantarlaşmayı kısa sürede ortadan kaldırdığına şahit olduk. Bilindiği üzere siğil tedavisi olarak halk arasında asitle yakma aşamalarına kadar varılabilen ilkel denebilen yöntemlerle çözüme ulaşılmaya çalışılmakta, hatta bu yöntemler dahi çoğunlukla sonuçsuz kalabilmektedir. Oysa Yüce Allah’ın şifaya vesile kıldığı bu bitkiyi acısız, sızısız kullanarak kısa zamanda şifa bulabilmek mümkün olabilmekte.

Kullanma şekline gelince, öncelikle Mürsafi öğütülüp un haline getirilecek. Sonrasında ise her gün yarım bardak ılık ya da sıcak suya bir çay kaşığı Mürsafi tozu atılıp iyice karıştırılıp içilecek. Siğiller tamamen yok olana kadar (bizde on gün sürdü) her gün içilmeye devam edilecek. Şifası ise elbette ki Yüce Allah’tan umulacak.

Siğilsiz, huzur dolu günlere…