- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Şeytanın Orduları Hiç Durmayacak

Ülkemizdeki durumlar her ne kadar iyi gözükse de “Şeytanın” ordusu hiç durmayacak…

Dünya’daki şeytanın ordusu sürekli Ehlikitaba taarruz ediyor. Edecek de; taa ki kıyamete kadar.

Türkiye, seçim zamanı çok şükür ki sessiz sedasız ve sıkıntısız bir dönem geçirdi. Fakat işin doğrusu Türkiye’de sessiz sedasız ve de sıkıntısız bir durumun arkasında var olabilecek karanlık oyunların izini beklerim… Keza bazı karanlık planların yapıldığı hakkında haberler de duyulmaya başlandı.

Önceden söylediğim karanlık oyunların faaliyet sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu süreç içerisinde çeşitli sıkıntılar ile sınanmaya devam edeceğiz. Her ne kadar derin komplolar gerçekleştirilmeye çalışılsa da; ülkemizin menfaat önderleri bu komplolara göğüs gerecektir.

Ayrıca Türkiye’deki derin medyanın silahşörleri de bazı şeyleri anlamaya başlamış, uyuttukları halkın artık bilinçlenmeye ve uyanmaya başladığını görmeye başlamışlardır…

Ahir zamandaki uyanış bu olsa gerek… Ebedi uykuya yatmadan önce…

Esasında insanlık Hz. Peygamberin gelmesiyle birlikte kıyamet çağına girdi. O ne demişti; mübarek şehadet parmağı ile orta parmağını yan yana getirip, ‘kıyametle benim aram bu kadardır!’

Üzerinden 1432 yıl geçti. Ve yine ‘istikametle gittiği takdirde’ ümmetinin hâkim döneminin 1500 yıl olacağını haber vermiş. Kur’an ise Cenab-ı Hakk’ın ‘nurunu mutlaka tamamlayacağını’ (Saf, 8) bize bildiriyor. Sonra bir başka ayette “Ve eşrakatil ardu bi nuri rabbiha…” (Zümer, 69) diyerek Allah, yeryüzünün tamamının Rabbimizin nuru ile aydınlanacağını haber veriyor.

Bu nur ki; tüm dünyayı saracak, her noktaya ulaşacak, fakat şeytanın ordusu bir an bile durmayacak…

Birinci vaat belki bir parça İslam’ın yeryüzüne yayılmasıyla gerçekleşmiştir ama yeryüzünün tamamının Allah’ın nuru ile aydınlanması gerçekleşmemiştir. Bu da demektir ki önümüzdeki dönemde inananlar için – kısa da olsa- muhteşem bir dönem var.

Bu dönme doğru bir yükseliş ve gidişat var. Keza Allah’ın Resulü öyle diyorsa olacaktır bu. Öyleyse bunu oldurmaya çalışmalı…

*

Aslında yazmış olduğum yazılar siyasi gözükse de; dünyada var olan iyi ile kötünün savaşlarından bahsediyorum. Çünkü dünyanın yaratılış amacı bu. Bir yandan Allah’ın hak yolunda sabit kalmak için sürdürülen bir savaş var iken öte yandan şeytanın Allah’ın yolundan saptırmak için sürekli var olan savaşı devam etmekte.

Buradan yola çıkarak aslında dünyadaki tüm karanlık oyunların şeytanın amacına hizmet ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Öyle ya; dünyada nerede bir zulüm, bir savaş var ise hep zulüm altında kalan Müslüman ülkeler oluyor.

Demek ki dünyada yaşanan her şey dünyanın var oluş amacına hizmet ediyor.

Demek ki her şey İslam’ı, hak yolun var oluşunu gösteriyor…

Müslümanlığa, hak dinin yolcularına sürekli şeytanın, o ya da bu yönden taarruzu mevzu bahis…

Tahmin ediyorum ki yakın gelecekte birçok şey anlaşılacak ve artık karanlık oyunların aslında siyasi gözükse de; “var oluşun” gereği hak yolcuları helak yolcularının savaşı olduğu anlaşılacaktır.

Hak yolun savaşı insanı ateşten uzaklaştırmakken, helak yolun savaşı; insanı helake sürükleyip cehennem ateşine çeken bir savaştır…

Sürekli var olan bu savaşta nerede yer alıp, hangi yoldan gittiğimize dikkat etmemiz gerekiyor…