- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Şeytanın Hükmü Bitmiştir

Atatürk ve Atatürk İlke ve Devrimlerini savunanlar, saldırıve baskılara maruz kalmıştır. Bu saldırı ve baskıcı tutum 1938 Kasım 11 den başlayıp disiplinli şekilde devam etmektedir. Son halkası olan AKPARTİ VE FETULLAH GÜLEN CEMAATİ’DİR bu baskı ve zulmün hesabını hem Yüce Türk Milletine hem de Yaratıcımızın Huzurunda vermeyeşimdiden hazırlanmalıdır!

Artık Hamaset lafların yada boş sağanda tokmaklanan kelimelerin zamanı bitmiş ve Kutsal Yürüyüşümü Samsun – Bafra da başlamışdurumdayım.

Yaratıcının Şeytan’a ve onun destekçilerine verdiği süre dolmuştur.Şeytanın emrine uyup yıllardır zulüm ve işkence yaşattıkları insan toplumlarıartık Yaratıcının ADALETİ ve NİŞANINA boyun bükerek “ATEŞ ÇEMBERİNDEN MUSA”gibi geçip yürümeyi bırakıp koşmaya başlamıştır.

Nizamın ve terazinin kurulduğu gün adaleti engelleyenlerin evlatları bizlerin adaletinden geçip giderken bizler sizlerin yanarken ve şeytanınıza af dileklerinizi hep geri çevireceğiz.

SÖZÜMÜNDEN DE DÖNMEYECEGİZ…

Allah’ın dinini ve adını kendilerine zırh edinip onu kullanarak istikbal temin ettiklerini zannedenler yine O KUDRETİN GÜCÜ VE ONAYIYLA ATEŞLERDE YANACAKLARDIR.

Biz sancağımızı Gök Kubbeden yedi kat, Yerin Yedi Kat altına kadar açıp meşalemizi yakarak yürüyüşümüze başladık.

Bizi bu yolumuzdan çevirmek isteyenlerin ve bu amaç da olanların ve yandaşlarının unutmamaları gereken bir şey var. Bizleri tehdit,iftira,ekonomik sıkıntılar,psikolojik baskılar … ile yıldırıp yolumuzdan çevireceğinizi zannediyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Sizin topunuz var, tüfeğiniz, polisiniz, askeriniz , uluyan köpekleriniz ve şeytanınız var.

Benim ALLAH’IM VAR.

Yüce Türk Milleti, Adalet meşalesi Yüce Yaratıcının sana bıraktığıve sözünü senden aldığı bir meşaledir. Ona sahip çık korku ve sindirmelere zulümlere boyun eğme, başını dik tut, omuzlarını düşürme.

Atatürk İlkelerine sadakatliyiz, sadakatimiz da Atatürk’e karşı şerefimizdir.