- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Serinyol Şiir Dinletisi

Hatay Serinyol da Eğitimci  Şair- Yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın öncülüğünde bir şiir etkinliği düzenlendi. Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneğinin Hatay temsilcisi olan Fatma Çetin Kabadayı’nın organizatörlüğünde gerçekleştirilen şiir dinletisin izleyiciler de yoğun ilgi gösterdiler.

Serinyol Şiir Programının açılışında konuşan Fatma Çetin Kabadayı: “Şiir dostluğunda ve edebiyat sevdasında buluşmayı arzu etmiştik. Bu davetimize koşup geldiniz sizlere teşekkür ediyorum. İstedik ki: Arı kovanından birazcık bal çalalım ve şiir- edebiyat sevgisinde buluşalım. Bu buluşmaya öncülük ettiğiniz için sizleri canı gönülden kutluyorum.” Dedi

Serinyol Şiir Programında fon müziği beşliğinde şairlerin okuduğu şiirler konuklar tarafından alkışlandı ve  şiir yorumları zevkle takip edildi. Güzel yorumlarıyla programa renk katan şairler duygusal anların yaşanmasına da vesile oldular.

Eğitimci Hikaye ve Roman Yazarı Şair-Fatma Çetin Kabadayı’nın daveti ile Serinyol Şiir  Dinletisine katılan şairler: Mahir Çetin Zorba, Çetin Kalkan, Necla Karataş, Selamet Bağcı, Eşref Azgın Türkeri, Hatice Elveren, Şahamettin Kurucular, Yiğit Dörtyol Dergisi Yayın Yönetmeni Mustafa Atım, Adana Edebiyat Galerisi editörü Şair Hasan Gök katılarak konuklarla şiir muhabbetinde buluştular.

Sıcak dostlukların yaşandığı, şiir yorumlarının ilgiyle takip edildiği takip edildiği programa çok  sayıda konuk katılarak şairlere destek oldular. Şiir sıcaklığının yaşandığı,  Serinyol buluşması bir başka programda görüşme dileğiyle sonlandırıldı.