content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

18 Mar

Seo Ayarları Hakkında Yazarlarımıza Bilgilendirme

Sayın Bilgi Ağı, Yazar Portal yazarları.

Yazılarınızın google indekslerinde yazı başlığı ve anahtar kelimelerinizin ilk sayfa ve ilk sıralarda çıkmasını istiyorsanız,  yazı eklerken avatar seçme bölümünün altında Platinium SEO Pacak bölümü bulunmaktadır, bu bölümdeki ilgili ve gerekli yerleri doldurmanız sonucu doğrudan etkileyecektir.

Yapmanız gereken, bu bölümdeki Title kutucuğuna, yazınızın başlığını, description bölümüne 160 karakteri geçmeyecek şekilde yazınızın özetini veya ilk paragrafını veya uzunsa ilk paragrafından bir bölümünü veya seçtiğiniz önemli üç beş cümleyi description (tanımlama) bölümüne girmelisiniz.

Keywords (comma separated): kutcuğuna da yazı etitetine eklemiş olduğunuz virgülle birbirinden ayırdığınız anahtar kelimeleri girmelisiniz. Yalnız pratiklik açısından yazınızla ilgili anahtar kelimeleri önce buraya ekleyin  ve daha sonra aynı kelimelerin tamanını etiket ekle bölümüne olduğu gibi kopyalayıp yapıştırırsanız çaprazlama olarak iç ve dış yapı olarak yazınızın İNDEKS lerdeki yerini yukarı çekmiş olursunuz. Etiket bölümüne virgülle ayırılmış anahtar kelimeleri yapıştırmakta zorluk çekiyorsanız, klavyedeki ctr + V tuşunu kullanarak yapıştırmanız mümkün olacaktır.

Platinium SEO Pacak bölümünde başka doldurmanız gereken bir yer yoktur. Lütfen başka ayarlara müdahale etmeyiniz.

 

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank