content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

20 Şub

Sen Yine Gülümse Hayata

Doğruların geçerli olmadığı yalanların ve yalancıların arasında ve adına yalan dünya dediğimiz bir ortamda yaşıyoruz. Bu kadar yalan yüzler arasında sen ne kadar doğru olmaya çalışırsan çalış mücadelen seninle kalacaktır.

Yaşadığın hayat için de üzüleceksin, incineceksin ve beklemediğin sorunlar yaşayacaksın. Biz insanız yaratılmış kullarız ne zaman ne olacağını öncede bilemeyiz. 

Zor olanı başarmak, zor olan yolda yürümek insanı yoracaktır, fakat o zorluğa katlanmanın tadı da bir başka güzle olacaktır.

Sen incinip kırılırken birileri gülecektir belki de o gülenler kendi acizliklerini başkasında arayanlardır.

Karşına çıkan bütün samimiyetsizlikten ve sahte dostluklardan yorulacaksın fakat onların karşısında daha güçlü ve daha sağlam durmak mükemmelliğin vazgeçilme z bir unsurudur. Bunu asla unutmamalısın.

Daima kendin olmalısın insanın kendisi olması suç değildir. Seni de kötülüklere, vefasızlıklara çekmeye çalışanlara sadece gülüp geçmelisin. En derin suskunluğunda, kırgınlığından hatta incindiğinden bile yıpranmamalısın.

İnadına sevgiyle bakmalısın hayata, hayat bize beklediklerimizi sunmuyor. Hiç aklımızdan geçmeyen sıkıntıları yaşabiliyoruz fakat yinede yaşamak güzel diyerek gülerek bakmalıyız hayata.

Hayatından gitmek isteyenler gitsin, seni unutmak isteyenler unutsun sana yoldaş olan, sana gönülden dost olan, sana dert ortağı olan yeter. Zaten seni insanca seven seninledir. Ve iyi bil ki yanında olanlar ve olacak olanlarda yine onlardır.

Sen yine de gülümse hayata ve insanlara, gülümsemelerinin ardındaki gizli sırlarını varsın kimse bilmesin, herkes seni yine aynı mutlu kişi olarak görsün. Kimse sende ki eksikliği hissetmemeli, öyle çıkmalısın ki karşıma seni nasıl tanıdım bildimse yine öyle olmalısın.

 İçin ağlasa bile belli etme kimseye, belli etme ki sendeki seni bilmesinler. Gördüğün bütün çirkinliklere rağmen hayatı sevmeye çalış. Çünkü hayatı sevmedikçe ondan daha çok nefret ettikçe onu yaşanılır kılamazsın.

Diyeceksin ki kolaymı? Evet hiçte kolay değil ne kadar zor olduğunu bende biliyorum fakat ben seni güçlü gördükçe daha da güçlü oluyorum ve senin yanında olabilmem için de bu kaçınılmazdır.

Gece başlayıp derince sizliklere büründüğü zaman ben de ki seni tahmin ede biliyor musun, senin için neler düşündüğümü neler hayal ettiğimi bilebiliyormusun?

Sen her şeyin daha güzel olacağını düşünmelisin göreceksin öyle de olacak çünkü her zorluk ,her sıkıntı hayatı güzel görmekten geçer.

Bak gökyüzüne orda parlayan yıldızları göreceksin. Seni yaratan ne güzellikler sunmuş sana, var bunların farkına. Var ki yalan içine düştüğün umutsuslukların yok olsun, seni caydırmasından yaşama hevesinden.

Sana her zaman söylediğim gibi hep yanındayım ben de ki sevgin ve değerin hiç değişmedi ve değişmeyecek. Her ne olursa olsun sakın unutma sen yine benimsin ve başımın tacısın. Biz insanlar kaderi yaşarız ve bunu değiştiremeyiz.

İşte bu da kaderdeki bir çizgiydi sakın unutma….

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank