content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Nis

Sen Bende Bir Başkasın

Okurdum hikâyelerde masallarda sevenler sonunda hep yalnız kalırmış. Gün gelecek ya ben ya da sen yalnız kalacaksın. O zaman hep hatırla beraber yaşadığımız günleri, kurduğumuz hayalleri.Demek ki hayat böyleymiş de kendi kendine ve teselli etmeye çalış kendini. Gecelerin karanlığında beni hatırladığın zamanlarda gülümse ama kimseler fark etmesin. Bana söylediklerini hatırla, yalnız hep güzel olanları düşün.

Acıdan ayrılıktan hiç söz etme.

Hani bir birimize söz verirdik ya hep işte onları daha çok hatırla ve derin bir nefes al değiştiremediğimiz kaderimizin böyle olduğunu düşün. Bilirsin çok konuştuk bunları biz insanız insanların canı yanar, ömrü tükenir.

Gün gelecek bizde tükeneceğiz hangimiz önce hangimiz sonra bilemeyiz.

Sana hep anlatırdım ya dünya halini, hasretin özlemin ne demek olduğunu ve seni beklemenin benim için en kıymetli zamanlarım olduğunu. Bir bir hatırla bunları yaptığın hataları da düşünme hiç, bilirsin sana hiç kıyamam ben unuttum onların hepsini. Sen yine bana kahret, yine beni suçla bilirsin taşırım ben. Ama sen kahır çekemezsin.

İnsan sevdiğini hatırladıkça gözleri dolar tutamaz kendini, içindeki yalnızlık bir kat daha artar sığınacak bir yer arar kendine. Sen yine de kendine, içindeki yalnızlığına sığın onunla konuş onunla dertleş. İçindeki sevgiyle yoldaş ol.

Sana bir şey söylediğimde hep kendime kızardım bilirsin, hep suçlu ben olurdum. Yine kızarım ben kendime, suçlu yine ben olurum. Sen rahat ol. Üzülmene gönlüm razı olmaz bilirsin. Sende var olduğunu, sende hayat bulduğunu söyleyen biri için hasretlik ve özlem elbette olacaktır. Sen yinede düşünme beni.

Sende beni iyi bilirsin can dost. Umutlarım hep yenilmiş hep içimde kalmıştır. Kavgamı hep kendimle yaparım önce değer verdiğim kıymet verdiğim insanlar başımın tacı olmuştur sende öylesin. Sana ne kadar değer verdiğimi anlatmak için söz bulmadığımı söylemiştim sana nedenini ise bir türlü bende anlayamadım.

Seni üzgün ve kırgın gördüğüm her an sanki benimde bedenimden bir şeyler kopmuş gibi olurdum bunu sana söylemedim belki ama seni mutlu etmek için söylemediğim söz kalmadı.

Kimselere anlatamadığım virane gibi gönlümü ve hayallerimi sana açtım. Seninle paylaştım varımı yoğumu. Senin sözlerinle avundum bir çocuk gibi. Senin olmadığın hiçbir anımı mutlu saymadım.

Sen benim her şeyimsin bunu bilmelisin. Eğer sana karşı hatalarım kusurlarım olduysa sen bunları hoş görmelisin. Ben seni nasıl tanıdımsa bendeki sen hep öyle kalacaktır. Sana olan hasretim ve özlemim hiç bitmeyecektir. Sana söylediğim yerde hep bekleyeceğim. Çünkü sen hep ordasın gidemezsin.

Şunu bir daha söyleyim, sen hayatı nasıl istiyorsan öyle yaşa senden istediğim mutlu ol ve hiç üzülme. Unutma ki yarınlar belki daha güzel olacaktır.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank