content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

04 Eyl

Şehremini Yüreğir’in Farkındalığı!

Mahmut Çelikcan, Yüreğir Şehremini. Hani derler ya: “Adamgibiadam!” İşte öyle birisidir Mahmut Bey. “Özü, sözü birdir.” Çalıştığı bütün bölgelerde yığın yığın “samimi”, “sadık” dostlar edinen bir yöneticidir.Bunu ben söylemiyorum! Birlikte çalıştığı yakın arkadaşları söylüyorlar.

Bundan dört yıl önce “Sayın İzmir Valisi Cahit KIRAÇ Bey”in tavsiyesi ile misafir olarak kaldığımız “İzmir Karayolları Bölge Müdürlüğü” Misafirhanesinde yemek yerken, eli yüzü temiz güzel bir insanla tanıştık.

Laf lafı açıp, sohbet koyulaştıkça koyulaşıp konu Adana’ya gelince; -“Yüksel Bey Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Bey’i tanıyor musunuz?” Dedi.

Bende yeteri kadar olmasa da bir basın mensubunun tanıyacağı kadar tanıdığımı söyledim.

İzmir Bölge Müdürü (Şimdi Karaolları Genel Müdür Muavini) olan “Erol ALTIN” Bey: “Yüksel Bey bizim amirimizdi kendisi, ‘yiğidi öldür ama hakkını inkar etme!’ demişler. Trilyonlara baliğ ihalelere imza atan bir yöneticiydi en küçük bir şaibesine dedikodu kabilinden bile olsa rastlamadık. Kıymetini bilin!” dedi.

O gece aynı anda Mahmut Bey’i telefonla arayarak konuşup sohbet ettik.

Hani derler ya “seni sen değil el övsün” diye! “Şimdi Adana’da 3 koyunu gütmesini bilmeyen ama kasaplığın kralını yapan, yumurta, tavuk, hayvan pazarlamacısı, marketçilikle birlikte İNTERNET gazeteciliği yapan, 3 kuruşluk reklam parasının kavgasını vatan-millet meselesi haline getiren bazı zevat Mahmut Bey’in aleyhinde veryansın” ediyorlar.

İleri geri konuşuyorlar! Bire Gafil(ler) size kim inanır!..

“Şehremini en üst düzeyde bürokrat iken bu ülkenin yöneticileri kimin kim olduğunu bilmiyorlar mıydı? Elbette biliyorlardı! O halde bağırıp çağırmanıza gerek yok! Varsa elinizde Mahmut ÇELİKCAN’la ilgili yolsuzluk dosyaları; getirin yayınlamayan NA-MERT’tir.”

Güzel insanlara iftira atarak zan altında bırakmayın!

“Mahmut ÇELİKCAN sürpriz yapabilir yarın Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday olursa da şaşırmayın! Çünkü Yüreğir’de yapıp ettikleriyle bunu fazlasıyla hak ediyor.”

Ne yaptı ki? Dediğinizi duyar gibiyim! Ne yapmadı ki?

YÜREĞİR’i tarihinde hiç görmediği biçimde asvaltlayan O!

Birbirinden görkemli kültür evlerini hizmete açan O!

Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını Bizzat Başbakanımızın Bursa’dan CANLI katılımıyla başlatan O!

96. 7 Hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle Yüreğir’in geleceğini planlayan O!

Hemen hemen her zaman halkın içinde onların problemlerini bire bir basına yansıtmadan halleden O!

Yüreğir’in adını yaygın kanlarda sık sık gündeme getiren O!

Doğumda O!

Cenazede O!

Sevinç ve tasada O!

Bunlar hizmetlerinden sadece birkaç tanesi! “Yüreğir’de yaşayan hizmetlerini yakından takip eden OKUR-DÜŞÜNÜR ve YAZAR Yüksel MERT olarak tanıdığım en mütevazı insanlardan birisidir Mahmut ÇELİKCAN.”

Bürokratik ve teknik anlamda ciddi bir birikime sahip olan, “Şehremini Yüreğir’in çalışmalarını Sayın Başbakanımız, Kültür Bakanımız, tüm milletvekillerimiz ve dahi Adana Valimiz Hüseyin Avni ÇOŞ bey yakından takip etmektedirler.”

Yüreğir’deki yarım kalan hizmetleri için ya Yüreğir’de ya da Büyükşehirde Mahmut ÇELİKCAN hizmete devam etmelidir.

Fitneciler, dedikoducular istemese de!..

BİR AYET

Bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibidir.

BİR HADİS

Fitne çıkartmak adam öldürmekten daha şiddetlidir.

BİR SÖZ

Bin kez düşmek ama ibret almamak ne acı!.

GÖNDERMELER

-Karıncayı ezmeme titizliğini gösteren ancak evlad-ı resulü ve ali ashabının bir kısmını tavuk boğazlar gibi boğazlayan insanlarında kelime-i şehadet getirip 5 vakit namaz kıldığını bilmeyen var mı?

-Barış varken; savaş çığırtkanlığı yapanların, insanlığın mahşer-i vicdanında mahkum olacağını bilmeyen var mı?

-Havaya silah sıkarak kendilerini ifade eden bir kısım yayla sakinlerinin çocuklarının da kuş lastiğiyle önüne gelen kuşu katletmelerinin tesadüf olmadığını biliyor musunuz?

-Kendisini eleştirenlere hasta gözüyle bakan Hüseyin BAYRAK’ın mutlaka bir akıl ve ruh hastalıkları hastanesinde tedaviye muhtaç olduğunu biliyor musunuz?

-Gece yarısı Twitter’de BAYKUŞ muhabbetiyle uykumu ve gecemi paramparça eden gazete patronunun kim olduğunu söylememe gerek var mı?

-İÇERDEKİLER adındaki oyunu ile TÜRKİYE’de destanlar yazan Ünlü Tiyatrocu Levent KIRCA’nın; birde DIŞARDAKİLER adında oyun hazırlıklarına başladığından haberiniz var mı?

-Muhteşem günlerimizin geçtiği Cebel-i Bereket Yaylası’nda son günlerimizi yaşadığımızdan haberiniz var mı?

-Sarıçam MHP Belediye Başkan Aday adaylığı sürecinde destanlar yazan Yüksel EVSEN’in aday olması halinde neler yapacağını tahmin edebiliyor musunuz?

-Twitter’deki A Sınıfı arkadaşlarımı kıskanan kendisini etiketlemiyorum diye MAYDANOZ muhabbetine giren ünlü yazar kim?

-Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi HBY’nin bu gün CENDERE ekibine muhteşem bir TAVA BRİFİNGİ vereceğini biliyor musunuz?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank