content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

10 May

Seçimler Geldi Kapıya Dayandı!

Evet Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimler, yani GENEL SEÇİMLERE bir ay gibi bir zaman kaldı.

550 kişilik parlamentomuzu oluşturacağız...

Bu kadar önemli olan konuda ne yazık ki bugün parlamentoda söz sahibi olan partilerin liderlerini MEDENİ ÜLKELERDEolduğu gibi bir arada, bir kaç açık oturumda bulamadık! Dört Parti Genel Başkanı da (Recep Tayyip ERDOĞAN, Kemal KILIÇDAROĞLU, Devlet BAHÇELİ, Sabahattin DEMİRTAŞ) birbirinden kaçıyorlar! Yazılı ve görsel medyanın üzerinden birbirlerine göndermede bulunarak, aldıkları cevapla (!) yarın gidecekleri yerde HALKA HİTAP ETME konusu bulmaya çalışıyorlar....Parlamento dışından da tüm siyasi parti genel başkanları bu GELENEĞİ maalesef sürdürüyorlar.

KÖR DÖĞÜŞÜ yani.

Evet hepsi bundan ibaret...

Sen bunu dedin... Al madem cevabını, diyerek, zaten izleyenlerin kendi partilerinin tabanı olduğundan alkışlar , yuhlar, bağırtılar, çağırtılar.. Yapay aldatmacalar...

Hala ilkel metotlarla ve milyar liraların harcandığı, il il- kasaba kasaba, hatta köy köy DOLAŞARAK vatandaşı ikna etmeye çalışıyorlar..

Peki MEDENİ diye bahsettikleri, örnek alınması gerektiğini söyledikleri ülkeleri neden bu konuda görmezler. KILIÇDAROĞLUmeydan okuyor; "-Gelin TV'ye çıkalım ve birbirimizin sorularını cevaplayalım. Vatandaş karar verisin" diyor. Ne güzel. Bundan kaçanlar neden kaçar!? Amerika'da, İngiltere'de, Almanya'da, Fransa'da böyleymiş! Hiç değilse paralar çar-çur edilmiyor! Vatandaşın refah düzeyinin yükselmesine harcanıyor! İşte modernlik.

Sözün Özü!

Artık bu il il dolaşmalara bence de gerek yok. Yazık onca masrafa. Hangi çağdayız? Bu para işçinin, memurun, emeklinin, dul ve yetimlerin alacağına ilave edilse Türkiye'de ne açlık kalır, ne yoksulluk. Kişi başına düşen Milli gelirimiz tavan yapar tavan...  Kararlı oy için Genel Başkanların tavırlarını iyi izlemek, gözlemlemek gerek !!!

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank