- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Şafak

Sözler zihninize yabancı olduğunda bir giriş gelişme ve sonuç karalamaya niyetlenebilirsiniz, Aklınızın kenarına tutunmuş dünden bozguna uğramış düşlerinizin soluğuyla, üşüseniz de gerçekleşsin buhranınız.

 

Dokunamazsınız, değiştiremezsiniz, gidenler hesaplayamadığınız bir gün doğumudur hepimiz için, şafakla siz düşlerinizin içinde tüm öfkenizi gömdüğünüzü düşünseniz de çığlıklarınız derinlerden yeryüzüne doğru yankılanacak.

 

Bırakın serbestliğin gözaltında tutuğu esir, mani, destursuz fikir birliklerinizi artık.

 

Birikmiş tuşlara dokunan parmaklarınızın ucunda geçit vermez notaların hâkimiyeti, son defalar ıslığı birikmiş şafak vakti seremonisi için, sahiplenmek o kadar güçlü kudretli tarif edilemez bir varlığa dönüştürülmüş ki aynadaki kendi yüzünüze bakmadan çıkmaktasınız sokaklara.

 

Ben kimim sorusuna verdiğiniz egonuzdan bozma yargısız infaz kelimeleriyle oynaşırken mutlusunuz sadece.

 

Terk edilmişlik tortusu bırakmış kavanozun en dibinde ki ayın gidişiyle, şafak sessizliğine bürünmüş dudak kıvrımları, Çatlak susuz nedenini bilmediği ayrılık atlasının üzerinde şimdi kendine başka yönler seçmekte.

 

Ağır bir mide bulantısı ile aklında son kalanları kusuyor zaman anı diye..

 

Sevinç yerini yıldızların saydamlaştığı şafak tutsaklığıyla eşleşiyor nefes almalar ümitleniyor hep bir sonraya.

 

Hoşça kal yarın demeye yüz tutmuşsa canınızın herhangi bir köşesinde kayıp gölgeli karanlık,Biz orada beklemeye niyetli değiliz,nerede bekleyeceğimiz nedenlerimiz tatmadığımız yaşanmamış acılardan güçlenmiyor artık.

 

Bencil hırçın ve umarsızca beklentilerin sürüklediği küflenmiş şehvet isteğiyle şafağa uyanıyorsak zamanımız dolmuştur.

 

Bir ömrü sadece doğrudan sevgi vermeye niyetlenerek geçirebilmeyi başarabilecek güçte bir bedenin içindeki ruha asla hükmedemezsiniz.

 

Şafak hepimiz için kaybettiklerimiz döktüğümüz su damlalarıyla havaya karışacak çekecek acı ve keder bulutlarınız dağılana dek.

 

Başarısızlıklarınız için sorumlu tuttuğunuz ne varsa şafakla geçmiş zamanda bırakmanız dileğiyle?