content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

19 Kas

Saçını-Başını Yolduruyor.!

Satılan Türk Telekom 11880 bilinmeyen numaralar sevisinde görevli sorumluluk sahibi çalışanları tenzih ederiz. Buradaki yanlışlığı burada çalışanların tümüne yüklemiyoruz. Ama bazıları var ki kendilerince ya da verildiği iddia edilen gizli emir doğrultusunda abonelerden haksız kazanç elde etmek adına abonelere 11880’ni aradığınız için teşekkür ederiz. İsterseniz kendi tarifeniz üzerinden sizi aradığınız kişi ya da kurumla görüştürebiliriz şeklindeki laf ebelikleriyle tatlı-tatlı zaman harcatarak sergiledikleri en son numaralarıyla zarara uğratıyorlar.

Gâvurun ekmeğini yiyen, kılıcını sallar der atalarımız. İnsan, inançları ayrı da olsa, birbirlerini sevmeseler de geçimi sağlayan kimsenin yanlısı olur, ona hizmet eder. Olayı bu açıdan değerlendirdiğimizde, kendilerince belki de doğru yapıyorlar. Ama aboneler cephesinden bakıldığında göz göre-göre zaman kaybının yanında ekonomik zarara da yol açtıkları söylenebilir.

Kimse kimsenin sesini duymaktan öteye gidemediği için işin aslı astarı nedir, bu konuda başına hal gelen biz ve bizim gibiler tamam orada bu ve benzeri yanlışlıklar bir süredir var ve halen devam ediyor diyebiliyorlar. Ama başına hal gelmeyenlere 11880 Bilinmeyen numaralar sevisinde yaşanan olumsuzlukları anlatmanın deveye hendek atlamaktan zor olduğunu biliyoruz. Ama halkı haberden haberdar etmek gibi asli görev sahibi olmamız gereği toplumu özelliklede Telekom abonesi bütün vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren bu olumsuzluğu kamuoyu ile paylaşmakta yarar görmekteyiz.

Hâlbuki ortada bir olumsuzluk var. Bu bir gerçek, ama halkımız beni sokmayan yılan bin yaşasın zihniyetiyle idare edilmeye alıştırıldığı için, kendi başına hal gelinceye kadar olayın muhataplarını hayalcilikle itham etmeyi sürdürerek sözlerimizi galeye almadıkları için yanlışların yanlış yolda ilerleyerek keselerini doldurmalarına bilmeden destek oluyorlar

Ancak ortada acı bir gerçek var. O da Türk Telekom’un aboneler üzerinden bahse konu yerde çalışanların onlarcasından bir ya da bir kaçının bilerek ya da bilmeden eksik yaptığını diğeri bilmediğini ileri sürerek göz göre-göre haksız kazanç elde etmesidir. Bu yanlışlığa kim izin verdiyse lütfen gereğini yapmalı ve işi doğru zemin üzerine oturtarak bilerek ya da bilmeden yapıla gelen aboneye zarar verme yanlışlığının derhal ortadan kaldırılmasıdır.

Ama ne yazık ki bencilliğin ön plana çıkarıldığı ülkemizde başına hal gelmeyenlere bu ve benzeri olumsuzlukları anlatmak o kadar da kolay değil. Adamın başına senin yaşadığın yanlışlık gelecek, ondan sonra sen haklısın diyecek. Aksi halde Telekom’un 11880 Bilinmeyen numaralar servisindeki bazıları gibi dediğim dedik, çaldığım düdük demeye devam ediyor.
Yaşayan bütün canlılar gibi biz insanlar da bir gün mutlaka öleceğimiz gerçeğini kabullenerek ben yerine biz demeyi bilen idareciler tarafından yönetilebilsek sorun kendiliğinden çözülecek.

Fakat bulanık su da balık avlamayı yaşam biçimi haline getirmiş sözde idareciler ne yazık ki sizi size bırakmıyorlar. Ama sizde, böyle gelmiş böyle gider düşüncesiyle devam ederek kendinizi yenilemediğiniz müddetçe, Türk Telekom’un 11880 bilinmeyen numaralar servisinin kendini bilmez bazı çalışanları tarafından maddi zarara uğratılmak şöyle dursun, telefon kulağınızda “saçınızı başınızı yolmaya” devam edersiniz diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Saçını-Başını Yolduruyor.!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank