content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

15 Eyl

PKK Terörünü Bütün Şer Güçler Destekler ve Besler…

Asrın belası “..İzim’ler” yanında, PKK terörü, hizmet ettiği gayeler maalesef yeteri kadar bu milleti anlatılamamış veya anlatılmak istenilmemiş, dış mihraklar, emperyalist güçler ve özellikle ABD, AB tarafından beslenen, desteklenen, oyun ve planları hazırlanan, şer güçler tarafından tuzakları kurulan azılı terör örgütü; “PARTİYA KARKERÊN KURDİSTAN” yapılaşmasının, çıfıt kuruluşun baş harfleridir.

Çeşitli internet siteleri, bilgi ve belgeler, basılmış yayınlar, verilen konferans ve yapılan sempozyumlarda PKK şöyle anlatılır:

İdeolojik yapısı Marksist Leninist olup, bir Kürtçülük akımıdır. Amacına ulaşabilmek için sivil ve askeri otoriteyi hedef almıştır.İlk dönemler ASALA terör örgütü tarafından eğitilmiş ; ama ASALA Terör Örgütünün ortadan kaldırılması ve PKK’nın onun bir devamı olarak faaliyet göstermesi gayreti tartışılmaktadır. Başlıca gelir kaynakları uyuşturucu madde , insan kaçakçılığı, haraç tahsilatı ve benzer kanunsuz yollardır.

PKK 1973’te kurulmuş ve 1984’te dağ kadrolarını oluşturmasıyla paramiliter bir yapıya bürünmüş 80’ler ve 90’larda güney doğuda Türkiye devletini kapitalist ve sömürgeci olarak göstermesinden dolayı doğunun sosyo-ekonomik olarak gelişmesi 20 sene boyunca engellenmiştir .

1993’te başlatılan operasyonlar sonucu PKK ağır bir darbe almış Suriye ve İran’a çekilmiş, Türkiye’nin Suriye ve İran sınırına yığınak depo etmesinden dolayı kuzey Irak’a geçmişlerdir . Halen kuzey ıraktan ülkemize girilmekte ve eylemler yapılmaktadır.

PKK 27 Kasım 1978 de, 9 kişilik ermeni grubu tarafından Diyarbakır Fis Köyünde kuruldu. İlk PKK gurubu 1980 de topraklarımıza girdi. Türkiye’de ilk silahlı eylemini Eruh ve Şemdinli’de 15 Ağustos 1984 yaptı ve böylece silahlı propagandaya başlamış oldu .1984 ve 1985 de büyük yara aldı ve militanlarının yarısını kaybetti. Bundan sonra ise Apo silahlı tüm unsurları Kuzey Irak’a çağırmış oldu.1991 de 1. Körfez savaşı sırasında büyük bir atılım yaparak bol miktarda silah ve mühimmat elde etti.1992 de Şırnak’ta kurtarılmış bölge ilan edilmesi için halk ayaklanması planlandı . Kurtarılmış bölge eylemi başarısızlıkla sonuçlanmıştır. TSK tarihini en büyük operasyonunu Kuzey Irak’a yaparak PKK ya ağır bir darbe vurmuş oldu. Bundan sonra bölücü örgüt başı ateşkes ilan etti. PKK bu dönemde kendini toplamaya çalıştı.1993 de Elazığ Bingöl kara yolunda PKK 33 eri kurşuna dizdi. 33 erin şehit edilmesi olayında daha sonra 13 Nisan 1998 de yakalanan Parmaksız kod adıyla bilinen Şemdin SAKIK emri Apo’dan aldığını söyledi. Ayrıca Sakık PKK’nın ikinci adamı olarak biliniyordu . Mesut Barzani’nin kendisi ile görüşmek istemesinden dolayı jibine atlayarak bir peşmerge ile randevu ya giderken arabanın yolda bozulması ve kendisi arabadan inip biraz uzaklaştıktan sonra başka bir arabanın yanına gelmesi ve içinde ki beş kişinin ilk başta kendilerinden olduğunu sanması üzerine tepkide bulunamamış ve yanına gelen adamın hala yaşayıp yaşamadığı meçhul olan Yeşil kod adıyla Mahmut YILDIRIM olduğunu fark etmesi üzerine silahını çekmiş ama Yeşil ondan önce davranarak silahla kafasına vurmuş ve bayıltarak helikoptere bindirilip Türkiye’ye getirilmiştir. PKK silahlı eylem ve saldırı yaptığı yerlere takviye kuvveti geleceğini bildiğinden ayrıca yollarda pusu ve mayın kurar.Türkiye giriş yaptıkları tek bölge Aktütün bölgesidir .

Terör örgütün amacı bir yeri savunmak değil silahlı bir propaganda yapmaktır.PKK olaylarının son zamanlarda tırmanışa geçmesi tamamen yeni bir oluşumun simgesidir. En son kaçırılan 8 Türk askerlerinin isimleri aşağıda olup daha önce nereye üye oldukları ve hala PKK yandaşı olduğu bilinmektedir.

İşte sadece bir liste:

1) RAMAZAN YÜCE: MARDİN DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

2) İRFAN BEYAZ: ANTEP DTP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

3) FUAT BAŞODA: İHANBEYLİ DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

4) İLHAMİ DEMİR:AĞRI-PATNOS DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

5) HALİL TAN:ADANA DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

6) ÖZHAN ŞABANOĞLU: HATAY DTP GENÇLİKKOLLARI

( BAKINIZ:

Asrın Belası “..İZİM”LER VE DÜŞMANLARIMIZ,

İlhan Yardımcı.PKK Maskeliler Listesi, 72 sayfa.)

Kaçırılan 6 askerin DTP üye olması ayrıca kaçırılan 2 askerin ise bunlarla herhangi bir bağlantısı bulunamadı. Orta da dönen oyun sözde DTP milletvekilleri kaçırılan askerleri getirecek üstündeki baskıları atacak ve halka temiz bir imaj verecekti. Ama Türk milleti bu oyunlara gelmedi. Amerika Türkiye ye yardım edeceğini söylemekte evet yardım edecek çünkü artık PKK ve kuzey ırakla işi bitti. Amerika ırak girdiğinde bu işlerin o kadar kolay olmayacağını biliyordu . bunun için Sünni ve Şiiler arasında bir kaos ortamı yaratarak, onları ellerini sürmeden birbirine katlettirdi. Çölü Araplara şehri kendilerine Kürtlere de dağları verdiler . peki Türkiye’yi neden böle karıştırma gereği duydu sebep basit dünyanın en büyük hazinesi için yani su bu gün ilerideki zamanda kıtlık susuzluk bekleniyor. Türkiye ise bu konuda çok şanslı çünkü Türkiye’nin altında bulunan su rezervleri o dönemi atlatabilecek tek vatan….

K.Irak’taki PKK kamplarının yer aldığı bölgeler ve isimleri :

Kandil Dağı: Sınırdan 90 km. uzaklıkta. 3.500 metre. PKK’nın üslendiği vadi 1.300-1.500 metrede. Dağ daha çok eğitim üssü ve cephanelik olarak kullanılıyor. Çevrede PKK’ya destek veren 30 kadar köy var.

Harun Kampı: Bir siyasi eğitim okulu ve arşiv bürosu, mühimmat, yakıt ve gıda depoları, muhabere santralı var. Kamp yakın bir süre önce boşaltılarak bilinmeyen bir bölgeye taşındı.

Tang-i Shiwadiza: Siyasi eğitim yeri, gıda ve yakıt depoları bulunuyor.

Kenicenge Kampı: Siyasi eğitim yeri olarak kullanılıyor.

Bokrisan bölgesi: 30-40 militan bulunuyor. Askeri eğitim alınıyor bir nevi öncü birlik sayılıyor.

Enze Köyü: 60’a yakın ev var. Irak’ta seçime giren PKK’nın partisi Kürdistan Demokratik Çözüm Partisi’nin ofisi konumunda.

Sarı-ı Sule Dağı: Dr. Viyan kod adlı teröristin kontrolünde bir hastane var.

Gırnako ve Pişteşan bölgeleri: İlk başta terör örgütü mensupları yoktu. Ancak son dönemlerde buraya uğradıkları belirtiliyor.

Zargali Köyü: Örgütün asayiş sorumlusu Hakkı kod adlı terörist bulunuyor. Asayişi sağlamakla yükümlü 30 terörist bulunuyor.

Kurtak Köyü: Kandil Dağı asayişine bağlı yol kontrol ekibi bulunuyor. Sayıları 15 ila 20 arasında değişen teröristler görev yapıyor. Bunların görevi en ufak şüpheli durumu veya kişiyi merkeze telsizle bildirmek

İmralı’da, Beş yıldızlı Hilton otelinde beslenen, korunan, yol haritası alınan, sayısız avukat tarafından savunulan, her isteği yerine getirilen lider APO, Abdullah Öcal’an, Artin Agopyan isimli bir ermenidir. “Otuz bin Bebek Katili” olarak da isimlendirilir.

Devletin, iktidarın halen cezasını veremediği, kanunların mahkum edemediği, zır cahil, insan demeye binlerce şahit gereken ucube bir yaratık…

PKK terör örgütü, Kürt halkını asla temsil etmez, edemez. 33 yıldan beri; bütün AB ülkelerinden, Kıbrıs Rum kesiminden, Yunanistan, Suriye, dünyada bulunan bütün ermeni cemaatlerinden, ABD’den, maddi ve manevi destek almaktadır. Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Danimarka, İsveç, Norveç gibi birçok ülkelerde legal olarak faaliyet içindedir. Ateistler, masonlar, Yahudiler, komünistler, Ermeniler, Rumlar ve bütün şer güçler; Türkiye ve İslam düşmanlarının desteği ile yaşıyorlar. PKK, TBMM’dedir. BDP, DTK, KCK ile medya uzantıları Kandilden değil, Başkentin göbeğinde Balgat’tan meydan okuyorlar.

10 Eylül 2011 / Cumartesi tarihli Yeni Akit Gazetesinde, okurun sesi sütununda, Sincan, 1 no lu L tipi cezaevinde yatan Ömer Fatih Kocabeyoğlu imzası imle yayınlanan yazıda, enteresan görüşler ve teklifler yer aldı.

Yıllardan beri, imanın akla hükmettiği aynı şeyleri yazıyor, söylüyoruz. Türkiye’de terörün ve PKK belasının yok olması için şu hususlar acilen yapılmalıdır:

1-Terörle mücadele kanunu değişmeli, işler hale getirilmelidir.

2- İdam cezası yeniden geri gelmelidir.

3- BDP kapatılmalı, yetkilileri tutuklanmalıdır.

4-Teröre destek veren iş adamları, sendika, vakıf, dernek, kuruluşlar hakkında dava açılmalı, ceza verilmeli, tutuklanmalıdır.

5- PKK mafyalaşmasının üzerine gidilmeli, rant kapıları kapatılmalıdır.

6- PKK terör örgütü militanlarının cezaevlerindeki Hilton vari yaşamlarına son verilmeli, diğer mahkumlar gibi muamele görmeleri sağlanmalıdır.

7- İmralı’daki lider katil Apo, F tipi ceza evlerine aktarılmalıdır.

8- kandile hava hareketi ile birlikte kara hareketleri de yapılmalı, yuvalar yok edilmelidir.

9-PKK terör örgütüne finans sağlayan şirketler deşifre edilmeli, carı hesaplarına el konulmalıdır.

10-Köy koruculuk sistemleri yeniden gözden geçirilmeli, PKK taraftarları temizlenmelidir.

11-Medyada bulunan PKK taşeronları tespit edilip, millete teşhir edilerek, gerekli kovuşturmalar başlamalı ve cezaları verilmelidir.

12- Devlete bağlı televizyon ve radyolarda; kanlı örgütün gerçek yüzü anlatılmalı, gizli gerçekler meydana çıkarılmalıdır. PKK ve APO’yu haklı gören, beyinleri yıkanmış, gerçekleri bilmeyen Kürt halkı ile aydın geçinen satılmışlara, doğrular anlatılmalı, gösterilmelidir.

Bu ve bunun gibi terör örgütleri ile mücadele etmek, bunları düşman bilmek; damarında Müslüman kanı taşıyan her türkün görevidir, mukaddes bir görev olmalıdır.

Millî birlik ve beraberlik içinde, bütün bir millet, topyekün siyasi parti taraftarlığını bir kenara bırakarak, doğruların izinde, düşman bertaraf edilmeli, akan kanlar durmalıdır. Bu vatan ve bu millet hepimizle birdir, birlik ve dirliğimiz bozulursa, gelecekten endişe edilir.

BİZ başlıklı bir şiirimle yazımı noktalamak istiyorum:

Muhammet ocağı Ordu,

Hak doğru sözü buyurdu,

Yetmiş beş milyonluk yurdu,

Sürüye sokmayın kurdu,

BAYRAKLARIN ÀLIYIZ BİZ!

Dicle, Fırat ve Sakarya,

Ovalara gür akar ya.

Hizmet olmasın angarya,

Birliğe göz diker parya,

PETEKLERİN BALIYIZ BİZ!

Türkiye, Anadolu,

Edirne, Hatay, Bolu,

Her yanı şair dolu,

Kaldırın sağı / solu,

ÖKSÜZE ÇALIYIZ BİZ!

Şan/Şerefli çağımızda,

Güller açar bağımızda,

Yollar geçer dağımızda,

Derde derman yağımızda,

BİR ÇINARIN DALIYIZ BİZ!

Koruk üzümleri bizde,

Tarlada başaklar dizde,

Gideriz hep nurlu izde,

Mavi boncuklar var sizde,

ÖZ KÖKLERİN MALIYIZ BİZ!

Allah’tır ilk sözümüz,

İman dolu özümüz,

Daim sönmez közümüz,

Haramda yok gözümüz,

MOTİFTE HALIYIZ BİZ!

Mevlana, Yunus söyler,

Kasaba, şehir, köyler,

Tezgâhta ipek düğler,

Anka kuşunda tüyler,

SÀBÀNIN YELİYİZ BİZ!

Hep birlikte yaşarız,

Bayramlarda coşarız,

Volkan olur taşarız,

Emir gelir koşarız,

ÀŞIĞIN TELİYİZ BİZ!

Erzurum’un dadaşı,

Bayburt’ta barın başı,

Hilâle benzer kaşı,

Oltu’nun tespih taşı,

KELOĞLAN KELİYİZ BİZ!

Àşığın sazda teli,

Mazluma rahmet eli,

Kemeri sıkar beli,

Söylenir aşkın dili,

SEVDÀNIN SELİYİZ BİZ!

Ferhat’ız dağ deleriz,

Sık dokur, sık eleriz,

Kında kılıç bileriz,

Şükürde rızk kileriz,

MUSA’NIN SALIYIZ BİZ!

Zalimlere kamçı olduk,

Boş olan kaplara dolduk,

Aktolgalı yedi kolduk,

Andelib-i aşkta solduk,

MERHÀMETİN ÇULUYUZ BİZ!

Bora var, tipimiz de var,

Ağustos’ta yağıyor kar,

Mazlumun yarasını sar,

Yiğide meydan olur dar,

CÖMERTLERİN PULUYUZ BİZ!

Lazı, Kürdü ve Çerkezi,

Kucakların biz herke (z)si,

Dünü, bugünü, ertesi,

Cuma, sonra Cumartesi,

TÜRKİYE’NİN ELİYİZ BİZ!

Kerâmet velî gibi,

Sevdakâr deli gibi,

Seherin yeli gibi,

Çağlayan seli gibi,

ÖZ TOHUM FÊLİYİZ BİZ!

Yedi bölge, dört bucak,

Nîmetler kucak kucak,

Közü sönmeyen ocak,

Ebet bizim olacak,

SEVGİDE DELİYİZ BİZ!

Gada, Gardaş, Emi, Gakkoş,

Ana, Bacı, Dedem bir hoş

Hala, Bibi, ekşi, mayhoş

Seven olur elbet sarhoş,

SEVGİ/SAYGI ÊLİYİZ BİZ!

Cennet gibi her yanı,

Düşün şehit yatanı,

Ecda t ile atanı,

Koru aziz Vatanı,

EVLİYÀ, VELỈYİZ BİZ!

Elde Kur’an, dilde vatan,

Emanet koydu atan,

Hilal için Güneş batan,

Şüheda toprakta yatan,

BU MİLETİN DİLİYİZ BİZ!

Çağ açar, çağ kaparız,

Verilen görev yaparız,

Açılsa yara, kaparız,

Ancak Allah’a taparız,

TOPRAKLARIN KİLİYİZ BİZ!

Akdeniz’de donanmayız,

Nâr-ı Tasavvuf yanmayız,

Olur/olmaza kanmayız,

Düşmanları dost sanmayız,

DENİZLERİN MİLİYİZ BİZ!

Arı bizde, kovan bizde,

Doğru yolda, tek izde,

Hikmetli, özlü sözde,

Gönüller yakarız közde,

HAS BAHÇE GÜLÜYÜZ BİZ!

Hazar’da var suyumuz,

Tarih yazar huyumuz,

Karpuz kırar kuyumuz,

Naz çektirir mûyumuz,

GELİNİN TÜLÜYÜZ BİR!

Kopdağı’nda bir çeşme,

Sevda yarası deşme,

Dostuna kuyu eşme,

Gaflet çukura düşme,

MANSÛR’UN KÜLÜYÜZ BİZ!

Ekmeğimiz, aşımız,

Kara kirpik kaşımız,

Orhun’da var taşımız,

Asırlardır yaşımız,

SUNALAR GÖLÜYÜZ BİZ!

Anadolu yapısında,

Mecnûn gezer kapısında,

Gümüş kemer takısında,

Besmelenin tapusunda,

LEYLÀLARIN ÇÖLÜYÜZ BİZ!

Bayrak surda, ezan dinmez,

Derdimize dert sinmez,

Emeğin hakkı yenmez,

Sözümüz yere inmez,

HAK EMİRDE, ULUYUZ BİZ!

KEMÀLİ’de şiir hece,

Aydınlıktır gündüz, gece,

Destanlar yaz nice nice,

Vatan sevgisidir yüce,

“OL!” ALLAH’IN KULUYUZ BİZ!

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank