content
21 Oca

Ordunun Gerçek Düşmanları Ordunun İçindedir

Gündemde iki konu

Bir balyoz gibi indi . Biri yıllardır tartışılır. Anayasa değişikliği ve darbe planı

Balyoz darbe planı gerçek ise. ( ki  gerçek olma ihtimali çok fazla )  Dehşet bir senaryo.  Aktörleri hazır planlaması hazır, prodüksiyonu hazır sadece yönetmen”  motor” demek gerekiyor herhalde. Ve sanırım bu yönetmende  hazır olmasına  rağmen havayı bulamamıştır.

Nedir bu  dehşet senaryosu.  Kimin  camiine, kimler  saldıracak. Bunu hangi cesaretle yapacaklar. Bu sorulara gelmeden önce, bunu kim düşünür? Nasıl bir zihniyet planlar ve nasıl bir ihanet şebekesi uygulamaya koyar.  Siz kiminle oynadığınız sanıyorsunuz. Hangi dış  güçler bu  Subaylara güvence verdi?  Çünkü aklı başına hiçbir kimse bunu yaptıktan sonra bu ülkeden sağ çıkamayacağını kaçacak yer bulamayacağını bilir.  Bunlar sözde Kurmay adam lar.  Anadolu insanının kabardığı zaman nelere gücünü yeteceğini kurtuluş savaşından bilmesi gerekmez mi? Ne yan siz İstanbul camilerini bombaladığınızda bu millet ne yapacak sanıyorsunuz. Alkışlayacak mı ? Alkışlayan olabilir belki. Ama bunlar bir avuç satanist ile diniz laikler ve içerdeki azınlıklar. Başta Yahudiler. Sahi ne kadarda benziyor İsrail in Gazze ’ ye uyguladığı soykırım taktiğine. Peki, yüzde 99 Müslüman olan bu memleket insanını ne yapacaksınız. Pek ordu içindeki gerçek vatansever Sunaylar ve bu milletin evlatları olan Mehmetçik ne yapacak siz camileri bombalarken.  Sanıyor musunuz ki böyle bir durumda orduda emir komuta zinciri kalacağını. Aklınıza şaşarım böyle düşünüyorsanız.  Siz masa başında kurmaylık almışsınız.  Sizin tek be öncelikli düşmanınız Türk milleti.  Bu sebeple Türk milleti adına kurulan mahkemeler harekete geçmelidir. 

Kendi uçağımızı da düşüreceğiz. Oldu olacak İzmir’i de bombalayın. Onu da Yunan ordusunun üzerine atın.

Bunlar Müslüman değil. Halkı mürteci irticacı diye yaftalayan bir ordum mensubundan ancak bunlar beklenir.
Ahmet Altan (Maraş Medya merkezi -  Haber )

“ Şimdi bir düşünün, bu adamlar “düşmana” karşı alınacak önlemleri saptamak için toplanıyorlar ve “düşmanla” ilgili hiçbir çalışma yapmayıp, “Darbe” için bu ülkeye yapacakları “düşmanlıkları”, camileri bombalamayı, uçaklarımızı düşürmeyi planlıyorlar.”

Evet Ahmet Altan’ında dediği gibi orada neden bulundukları anlaşılıyor. Artık bu silahlı kuvvetlerin baştan sona revizyondan geçmesi gerektiğine ben inanmaya başladım. BU darbe planını yapan ne kadar subay varsa ilk iş olarak elbiseleri alınıp yargının önüne çıkartılmalı vatana ihanetten yargılanmalıdırlar.

Anayasa değişmesi ise başlı başına hikaye oldu. Muhalefet AKP den ne gelirse gelsin kapısını peşinin kapatıyor kapının arkasından sesleniyor. Biz  “ yok” uz.

Bir millet vekili de “ Bu parlamentonun anayasa değişikliği yapacak kabiliyeti yok  diyor. Bu kabiliyetsiz kendide dahil parlamentoya hakaret ettiğinin farkında değil herhalde.

Bir başkası da yeni dönemde yani seçimden sonra diyor.  AKP hükümeti yıpranmış, sevsinler senin vekilliğini. Yani seçimden sonra AKP yine kazanırsa tavırları aynen devam edecektir ben eminim.

AKP ye düşen  tek  görev var. Fazla uzatmadan referanduma gitmek. Halk karar versin. Artık bu halkın kararlarına güvensin siyasiler. Hem halktan oy isteyip hem de halktan korkan halkı cahil olarak gören böyle  bir siyasi zihniyet dünyanın neresinde var acaba?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank