- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Olan Sana Oluyor..!

Aziz Türk milletinin Bağımsızlığını sözde değil, özde yaşayabilmesi için Allah mekânlarını cennet eylesin, Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun saygın silah arkadaşlarıyla vatanına ve milletine günümüzde olduğu gibi midesinden değil, ölümü şahadet şerbeti içmek olarak kabul edip ciğerinden bağlı Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Abaza’sı kısacası herkesin ve her kesimden oluşan 72,5 millet ile bir bütün olarak kurduğu cennet vatan ülkemizde ve herkes gibi bizlerinde yaşamlarımızı idame ettirdiğimiz birinci sınıf ilçemiz Ünye’de 91 yıldır birlikte yaşadığımız milletimizin oylarıyla sevk ve idaremizdeki üzenler değişse de, nüfusun % 90’nı oluşturan üzülen kesimi bir türlü değişmedi.

Her seferinde yalanı gerçekten daha gerçekmiş gibi anlatmayı başararak, bir şekilde suyun gözünde yer tutmayı yaşam biçimi haline getirmiş ben diyenler, kimim yâda kimlerin ne dediğine ya da diyeceğine aldırmadan her devrin ve dönemim adamı olmayı ve kalmayı sürdürdükleri için olan yine, asıl söz sahibi % 90’na oluyor.

Ülkemiz genelinde olduğu gibi, düne kadar siyasi ağırlığı hat safhada olduğu halde kendilerinden ve bir avuç yandaşlarından başka kimsecikleri düşünmedikleri için yapılması hayati önem arz eden kalıcı hizmetler organize sanayi bölgesi başta olmak üzere öncelikli hizmetler bir bir elden çıkmaya ve çıkarılmaya devam ediliyor.

Bu noktada kusur, beni sokmayan yılan bin yaşasın zihniyetiyle her seferinde göreve getirdiklerinden gördükleri olumsuzluklar karşısında elim, kafam kırılsaydı diye ahu zar edip, çektiklerini unutarak yine aynı yere selam veren halkın % 90’lık kesimindedir.
Ey millet, ne olur artık yattığın ya da yatırıldığın gaflet uykusundan uyan.! Sen yaşadığın bunca ezaya cefaya rağmen, hala uyanmadıkça, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur demeye devam edenlerin, reva gördükleriyle yetinerek, günümüze kadar olduğu gibi bundan sonrada üzülmeye devam edeceksiniz diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Olan Sana Oluyor..!