content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

20 Eyl

Öküzün Altında Buzağı Aramak!..

Değerli okurlarım!

Adana Ak Parti İl Başkanı “Ziyaeddin YAĞCI” ile Ak Parti il binasında uzun bir görüşmemiz oldu.

İnşallah (12/12/2012) tarihinde “Sürmeli Oteli Akdeniz Salonu”nda gerçekleşecek olan oğlumun düğün merasiminde “nikah şahidi” olmasını rica ettim.

Çünkü yıllar önce kızımız Zişan’ın da nikah şahidi olmuştu.

Artık O bizim için “milli Şahit” unvanını taşıyor. 

 

Sağ olsun kırmadı kabul etti kendisine yürekten teşekkürlerimi iletiyorum.

Hazır bir araya gelmişken gerek “Adana Gündemi” ile ilgili ve gerekse de beynimi“kasıp-kavuran” dedikoduya dayalı zat-ı şahaneleriyle ilgili suallerimi “Mertçe” sordum.

 

Kendisi de, hiç eğip bükmeden “MERTÇE” cevaplar verdi.

Meslek etiği açısından aramızda kalması gereken bazı konuları “paranteze” alarak, “iddialarla ilgili bazı bölümleri istifhamları gidermesi açısından” sizlerle paylaşmak istiyorum.

Okurlarım beni bilir. “Kişinin yüzüne karşı söyle(ye)meyeceğim şeyleri arkasından asla ve kat’a söylemem!”

Başkanı son derce çok rahat ve huzurlu gördüm.

 

Parti içindeki “muhalif bazı farklı sesleri bastırmış ve İl yönetimine tamamen hâkim bir fotoğraf sergiliyor psikolojisindeydi” adeta. “Adnan Mendereste bulunan kaçak yapıların yıkılmasından tutun da”, benim, “twitter” mesajlarından ve “adanahaber.com” sitesinde aleyhinde çıkan çoğu yazılara kadar birçok konuyu konuştuk.

Hakkında çıkan “roteryan” olduğu yönündeki iddiaları “MERTÇE” sordum.

Bu dedikoduyu çıkaranların kim olduğunu bildiğini belirtti ve açıkça konuştu:

“Ben kesinlikle roteryan veya mason değilim.

Bu işlerle hiç ilgim ve alakam yok.

 

Ancak bu dediğiniz isimler arasında vatana ve millete faydalı çok değerli arkadaşlarım var.

Biz Türkiye’nin yarsının oyunu alan koca bir siyasi partiyiz.

Bize oy veren insanlara necisin, kimsin diye soracak durumda değiliz.

Ak Partinin içinde A’dan Ze’ye her kesimden vatandaşlarımız var.

Bizim il yönetimimizde de var.

 

Hepside çok kıymetli değerli insanlardır.

Fakat bu dedikoduları çıkartanlar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. (http://www.hayder.org.tr/dindar-genclik-yetistirecegiz-diyen-akp-adanayi-rotaryanlara-emanet-etti-386-haber.html)Hatta bu işi en fazla dillendiren Hüseyin Bayrak’tır.

Benim yanımda 100 tane Müslümanım diyen Hüseyin Bayrak 1 tane roteryan etmez.

Bu insanlar çalışkan dürüst ve mert insanlardır.

Adana’da bu insanlardan çok sayıda arkadaşım var hiç kimseden bir zarar görmedim.

Ali pekmezcide çok yazdı onu anlıyorum ve kızmıyorum yazsın.

Ama Hüseyin Bayrak’ın bu hezeyanlarını anlamakta zorlanıyorum.”

Bu konuda, yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal kime ne söyleyeyim kime ne deyim!

İki si de dost, Müslüman, kardeş ve arkadaş…

Zira benimde çok sayıda “roteryan” ve “mason” denilen dostlarım vardır.

Hiçbirisinden zerre kadar zarar görmedim.

Sonuç olarak, “AK Parti belli bir din yelpazesinde yürüyen bir siyasi oluşum değildir.” AK Parti bir kitle partisidir. Türkiye’de yüzde 50’inin oyunu almayı başaran 3 defa iktidara yürüyen bir partidir.

AK Parti’ye oy verenlerin yada yönetime gelenlerin, şu yada bu meseleden dolayı çetelesini tutmak;  ne Hüseyin BAYARK,  ne de bir başka gazetecinin görevi olmasa gerek!

Bence, Hüseyin Bayrak bunu çok iyi bildiği halde öküzün altında buzağı aramaktadır..

Dışarı çıktığımda, Ziyaddin Beye’ söylediğim gibi görüşmeyi aynen Hüseyin Bayrak’a anlattım.

Oda sakin bir şekilde, “kendisinin de Ziyaeddin Bey’i hiç anlamadığını, siyasi hayatı boyunca hep son dakikada içinde bulunduğu camiayı sattığını, şu anda da il yönetiminde neden sadece roteryan ve lionslarla görüntü verdiğini, Adana’da lions, mason ve roteryanlarının dışında referans olduğu kimse var mı? diye neden sormadın dedi.

“MSP’den başlayak siyasi hayatında ve Sanayi Ticaret odası seçimlerinde hep son dakikada neden karşı tarafa geçtiğini” sordu.

Bende iki de bir İl başkanlığına gitmektense, gazetedeki köşemden bunları “MERTÇE” siz değerli okurlarımla ve komu oyuyla paylaşmak istedim.

“Ülkemizin birlik, bütünlük ve uzlaşıya çoook muhtaç olduğu şu hassas günlerde, barış ve demokrasiden bahsetmemiz gerekirken, maalesef!.. bazı kişilerin fikirleri, üyelikleri, dernekleri ile uğraşmak, abesle iştigal eetmekten başka birşey değildir.”

Tıpkı Ziyaeddin Yağcı’nın dediği gibi gibi; “İcranın işine karışmak bizim işimiz değildir!”

Adnan mendereste bulunan yapıların yıkılmasına vicdanım elbette elvermiyor.

Bunun hukuki bir şekilde çözülmesi gerektiğini düşünüyorum…

İki dostuma da bu konuda Yüce Rabbimizin İsra Suresindeki temel prensibini anımsatıyorum:

“Bilmediğin bir şeyin arkasına düşme, kulak, göz gönül bundan sorumludur.17/36)  

 

ATATÜRK KÖŞESİ

Türk Milletinin tabiatına ve geleneklerine en uygun yönetim, cumhuriyet yönetimidir

 

DÜŞÜN-TAŞIN

Kimin himmeti milleti ise o tek başına bir millettir…

 

GÖNDERMELER

 

-AK Parti’nin kuruluş felsefesinde, etnik, dinsel, bölgesel ayırıma yer olmadığını, ayrıca Ak Parti’yi diğer siyasi partilerden ayıran temel özelliğin herkesi kucaklayan bu anlayış olduğunu dostum Hüseyin Byarak bilmiyor mu?

-“İslam kanser, Müslümanlarda yok edilmesi gereken böceklerdir” diyen Musevi kökenli ABD vatandaşı Sam Bacile’nin hakaretlerinin düşünce, fikir ve sanatla uzaktan yakından alakası var mı?  

- Ak Parti Dışilişkiler Başkanı ve Adana Milletvekili Ömer ÇELİK’in, Sayın Başbakan’la 5 günde 3 ülkede toplam 5 şehirde gerçekleşen gezilerde yanından ayrılmadığını biliyor musunuz?

-Ak parti Adana il Başkanı Ziyaettin Yağcı: “Ben yaklaşık elli yıldır kamunun huzurundayım. Bazı müfterilerin hezeyanlarına cevap vermeye tenezzül etmem.” diyerek klas bir duruş sergilediğini biliyor musunuz?

- "Sevilmemekten, ölümden, yaşlanmaktan, ismimi kaybetmekten, parasızlıktan, bir sivilceden bile korkuyorum Her şeyden korkuyorum." Diyen ünlü modacı kim?

-“Başkanı olacağım kenti CENNETE çevireceğim” http://www.kelebekmagazin.com/haber/medya/baskani-oldugum-yeri-cennet-yapacagim/431.html  Yüksel EVSEN!.. 

-Bazı isimsiz klavye kahramanlarının gönderdiği maillerde zatıma menfaat karşılığı bazı yöneticilerin yazı yazdırdıklarına dair iddialarını ispat etmemeleri durumunda; dünyanın en ŞEREFSİZ varlıkları ilan edileceklerinden haberleri var mı?

-“Allah en büyük demokrattır, benim cenazeme kimse güneş gözlüğüyle gelemsin, her an karşıma çıkacak uçuk-kaçık bir meczup tarafından tehdit edilebilirim” diyen İstanbul’un dişi Yüksel Mert’ini merak ediyor musunuz?

-Ekim ayında inşalalh “Kral konseyi” programımızın eski konseptiyle, ben Yüksel MERT, Hüseyin Bayrak, şimdilik ismini açıklamadığımız değerli bir meslektaşımızla birlikte Adana’nın en çok dinlenen radyosunda haftada 2 gün birlikte olacağımızdan haberiniz var mı?

-Akdeniz televizyonunda her gün sabah canlı saat 09-11, gece 24-02 arası tekrarı yayınlanan “SİYAH-BEYAZ” programının, 1 ekimden itibaren “MERTÇE SÖLEŞİ” yeni adı ve konseptiyle değerli izleyicilerinin karşısında olacağından haberiniz var mı?  

-Adana Basınının derin fenomenlerinden Hüseyin Bayrak’ın gelecek yerel seçimlerde Sarıçam Belediye Başkan Adaylığı için hangi düşünce sahiplerinin genel mutabakatıyla ittifakla aday gösterileceği dedikoduları doğru mu?

-Bingöl’de şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret hısım akrabalarına sabır ve metanet diliyorum vatan sağ olsun eşkiyalar kahrolsun demekten artık bıktığımızı sabrın son noktasını geldiğimizi biliyor musunuz?  

yukselmertoglu@hotmail.com

https://www.facebook.com/yuksel.mert.9

https://twitter.com/yukselmertt

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank