content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Mar

ÖCALAN ve 2. ATATÜRK Benzetmesiyle Başbakan !!

Terör Örgütü Başı ÖCALAN; yüz buldu astar istiyor!!

Kendisiyle yapılan görüşmeleri büyük bir ihtimalle ZAYIFLIK olarak algılayan, ya daEL-MAHKÛM (çaresiz) olarak değerlendiren ÖCALAN, PKK'lıları da öyle bugünden yarına ve hiç bir olumlu yaklaşım görmeden Kuzey Irak'a ya da başka bir tarafa göndermeyi düşünmediğini açık ve alenen altını çizdi!

Hatta af konusunu ve kendisiyle ilgili "EV HAPSİ"ni de  değerlendiren ÖCALAN; "af - maf yok. KCK'lılar da serbest kalacak bizlerde. Hiç kimse tutuklu olmayacak. Aksi takdirde sürece gölge düşer" diyerek yaptığı göndermenin bir bölümünde de Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanına hakaretvari  "Başbakan kendisini 2.ATATÜRK zannetmesin" sözlerinden sonra; "Bizim sayemizde Hükümet olmuştur ve şu an Başbakandır. Eğer biz istemeseydik şu an hükümet de değildi. Başbakan da olamazdı" diyerek, bir anlamda "besle kargayı oysun gözünü" deyiminin gereğini yapmaktadır.

Evet işte VARAN-1 bu...

VARAN - 2'ler, 3'ler, 5'ler ilerleyen günlerde mutlaka gelecektir. Bekleyip göreceğiz.

"El mi yaman bey mi", "Anyası - Konyası", "Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu", "Besle kargayı oysun gözünü" işte önümüzdeki süreçte bunu açık ve net olarak yaşayacağız...

Tabii ki sancılı bir süreç yaşanacak amma, umarım ve dilerim ki bu süreçte komşu devletlerin yaşadığı süreci getirmez! Zira ben bunun tamamının bir Amerikan oyunu olduğunu söylemek istiyorum.  ÖCALAN da bırakılacaktır. Sınır dışına tekrar çıkacaktır. Amerika'nın oyunundan sonra sıra mutlaka ki kendisine gelecektir. Ve o da SON KOZUNU Amerika'nın da destek ve takviyesiyle oynayacaktır. Çünkü sıra bize gelmiştir. Suriye, İran denilmiş ve güya  TÜRKİYE'NİN GÜVENLİĞİ adı altında belirli yerlere Patroitler, füze rampaları yerleştirilmiştir. "İstikbal göklerdedir" denilen hava savunması Türkiye için zayıflatılmıştır. İlerleyen zamanda izinsiz bırakın savaş uçaklarını, yolcu uçağı dahi kaldırılamayacak duruma getirileceğiz.  Diğer taraftan Harp ve savaş tekniğinde uzman kadroyu teşkil eden General, Amiral, Korgeneral, Orgeneral sıkıntısı yaşanmaktadır. Pilot sıkıntısı yaşanmaktadır. Amerika bunu fırsat bilecek ve çok yakın bir gelecekte tepemize yumruğunu indirecektir.

Sözün Özü!

Elbette ki bunlar benim şüphelerim. Olmasını temenni etmediğim şeyler amma, bir ÖCALAN içeriden bu kadar rahat Başbakanımız hakkında ileri geri konuşuyor ve "kendisini ATATÜRK zannetmesin" diyorsa, bir bildiği var diye düşünüyorum!

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank