content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

24 Mar

Öcalan Başbakan mı Oldu!

Merhaba değerli okurum;

Yeni bir güne sizlerle merhaba.
Bugün çok sinirliyim, hem de çok…

Nevruz şenliklerini baharın gelişi ve kardeşlik sloganı altında kutluyorduk ne güzel. Ama siyaset yine burada ve bu defa hadlerini bayağı bir aştılar.

Bugün haberleri izlerken bir haber gördüm ;“Nevruz Şenliklerinde Atatürk Yuhalandı”.
Haberin devamında öğrendim ki Mersin'de düzenlenen Nevruz kutlaması yağmura rağmen oldukça kalabalık kutlanmış ve kutlamalarda konuşan BDP'li Sırrı Sakık, kalabalığa Atatürk'ü yuhalatmış.

Yazık diyorum!

Türk Bayrağı Yakıldı

Mersin'de 2005'teki Nevruz kutlamaları sırasında Türk bayrağı yakılmıştı…
Bu senede bu şeklide bir eylem yapıldı.
Bakalım seneye kim ne yapacak!

Bizim Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk önüne serilen yunan bayrağını görünce “Al o bayrağı yerden çocuk.” deyip bayrağı yerden kaldırmıştır. Şimdi ise bayraklar yakılıyor, ne acı ve elem verici…

Atatürk Yuhalandı

Konuşmasında Çanakkale'de Türk-Kürt beraber kurtuluş savaşı verildiğini söyleyen Sakık, "Ancak sonra İttihat ve Terraki geleneği bu ruha ihanet etti" dedi.

Sakık başta Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü olmak üzere, geçmiş birçok cumhurbaşkanı ve başbakanın ismini tek tek sayarak inkarcılıkla suçladı. Kalabalık bu esna da Atatürk de dahil olmak üzere ismi sayılan bütün liderleri yuhaladı.

Kınıyorum Sayın Sırrı Sakık’ı…

Senelerdir aynı cephede savaştık sözü ağızlarında fakat İstiklal Marşımızı kaldırtmak isteyenler yine onlar. Azıcık İstiklal Marşının ne zorluklarla, niçin yazıldığını araştırmasını isterim Sayın Sırrı Sakık’ın…

Başkomiser’e tokat attılar

Şırnak’ta düzenlenen nevruz şenliklerinde çıkan eylem yaparak yürümek isteyen kişilere engel olmaya çalışan emniyet güçleri bir milletvekili tarafından tokatlanıyor. O tokat tek bir polise değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün  emniyet mensuplarına atılmış bir tokattır.Şimdi soruyorum :“ Milletvekili denen bu kişinin yaptığı hareket böyle olursa orda yaşayan toplum ne yapsın?.”

BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde katıldığı Nevruz kutlamalarında, güvenlik güçleri ile yürüyüş yapmak isteyen grup arasında çıkan gerginlik sonucu tartıştığı Başkomiser’e tokat atıyor ve sonra da “Biz buradaki halkın hakkını savunuyoruz. Defolun gidin buradan, bunun hesabını vereceksiniz” diyor.
Şunu sormak isterim kendisine; attığı tokat ile kimlerin gözünde yer edindi? Kimlerin hakkını hangi sebepten dolayı savundu?
Bu sorunun cevabını bilemem ama Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan duyarlı insanların gözünden düştüğünü bilmesini isterim.

Yazık!

Meclise soktuğumuz ve halkın seçtiği milletvekiline bakın ve yaklaşan seçimde oy kullanırken daha bilinçli olun…
Devletin güvenlik gücüne tokat atmak kimin haddine düşmüş! Hem de görevi başında…

Sözde Kürtlerin hakkını savunun Türkiye Cumhuriyeti BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’i Kınıyorum…

Bu adam Terörist mi Başbakan mı !

Bir tarafta bu Türkiye ve Atatürk karşıtı eylemler yapılırken bir taraftan da İmralı’dan da devlet yönetilmeye çalışılıyor ve tehditler yükseliyor…

Terör örgütü PKK'nın lideri Öcalan, 'Kürtlerin statülerine dönük bir gelişme sağlanmazsa, Kürtlerin hakları anayasal güvenceye alınmazsa, artık Kürtlerle ilgili tamamen KCK sistemi devreye girer' şeklinde konuşarak Türkiye’ye tehdit savuruyor…

Anlam veremiyorum ki bu Öcalan bir tutuklu terörist lideri mi? Yoksa Ülke Yöneticisi mi?

Ülkemizin her tarafında üzerinde Öcalan’ın resminin olduğu bayraklar ve sözde Kürdistan’ın bayrakları açılıp eylemlerde dalgalandırılıyor. Fakat ülkemizin bayrağı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk yuhalanıyor bu kişiler tarafından. Fakat ülkemiz hala bu konuda ya duyarsız ya da güçsüz…

Öyle ya bir tutuklu istediği zaman istediği yerde bir eylem yaptırabiliyor ve her konuda tehdit savurabiliyorsa muhtemelen bir yerde büyük bir eksik var demektir.

Değerli okurum yazımı daha da uzatmak ve içimdekileri daha açık bir şekilde ifade etmek isterdim fakat bildiğiniz üzere yazarların yazma hakları kısıtlı bu ülkede…

Kararı sizlere bırakıyorum…

Esen kalın…

Saygılarımla
Hasan GÜÇLÜ

 

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank