content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Eki

Mürteci Beşiktaşlılar Kimler?

Sporun spor olarak ne zaman yapılacağı bilinmeyen ülkemizde sahalarımızda görünen elem verici hadiselere üzülmemek elde değil. Hiçbir şey bulamazsak hakem kararlarını tartışarak toplumu germek için elimizden geleni yapıyoruz.

Şöyle ağız tadıyla bir maç seyredemez olduk. Mutlaka her maçın sonunda birileri ortaya çıkıyor en azından iki camiayı bir birine düşürmek için elinden geleni yapıyor. buna huzur batıyor da diyebiliriz.

Ülkede ne zaman bir sessiz olsa ‘bazıları’ neler oluyor veya niye bir şeyler olmuyor diye debelenip duruyor. Hani bir soru sorulsa efkar-ı  umuiyeye yani günümüz diliyle kamuoyuna acaba böyle huzur bozucu taife kimler olur diye nasıl bir sonuç çıkar bilmiyorum.

Geçenlerde yapılan Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılan futbol müsabakası Galatasaray’ın 2-1 galibiyeti ile devam ederken, “ne idiğü” belirsiz birkaç densiz yüzünden yarıda kaldı. Hakem maçı kendince malum bizce meçhul sebeplerden dolayı iptal etti. Şimdi yetkli kurumlar neticeyi belirleyecek bir karar verecek.

Öncelikle Beşiktaş ve Galatasaray Türk futbolunun temel taşlarından iki güzide ekibimiz. Yöneticileri de aklı başında mümtaz şahsiyetler. Böyle bir vak’anın olmasını değil istemek hayallerinden bile geçirmezler. Ancak canlılar sınıfına ait bir güruh durup dururken sahanının içine doğru huruç hareketi yaparcasına “dört nala” koşunca işler şirazesinden çıktı.

O da ne?

Bir yayın kuruluşuna göre “küçücük bir grup”  tekbir getirerek koştular demez mi?

Küçücük bir grup…

Tam da o “küçücük” grup neyine güvenerek ortada bulunabilir? Buna cesaret edebilir mi? Orada hiç mi sen ne yapıyorsun arkadaş harbe mi gidiyoruz demez mi?

Der elbet. Ve o küçücük grup kaçmaya delik arar

Yok demezlerse “büyük grubun” hali tartışılır.

Peki bu haberi duyan okuyucu, dinleyici ne hisseder. Söyleyelim: “Vah mürteciler vay!” konu spordan çıkar başka mecralara kayar. Zaten yapılmak istenilen de o değil mi?

Topu topu bir futbol müsabakası ne hale getiriliyor bakın. Hem koskoca iki camia karşı karşıya gelecek, hem de “tekbircilerle” “anti tekbirciler” arasında husumet olacak.  Gel keyfim gel! Yeterki ülkenin huzuru kaçsın. Pardon. Yeter ki ülkenin huzurunu kaçıralım!

Bu ülkede nerden ithal edildiği belli olmayan bir taife bu işleri kendisine vazife addetmiş. Nerede millet biraz güler gibi oluyorsa birileri elde çomak teker arıyor. Yahu sen o çomağı al git soba tutuştur. Çok iyi yanar. İlla ülkeyi yakmak için kullanma…

Velhasıl maçtan sonra ses battı. Ben yine merak ediyorum. O “küçük mürteci Beşiktaşlılar” kimlerdi?

Sırra kadem bastılar besbelli…

Soba yakmak için biraz…

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank