content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Eki

Kuantumun Gücünü Hissedeceğiniz Satırlar

Ne bir ne pembe gözlük ne bir hayal, zihninizin var olma gücü…

Kuantum sıçramasını bu satırlarda hissedecek, bedeninizdeki atonomik yapının ve düşüncelerinizin Kuantumla bedeninizi nasıl etkilediğini şaşırarak fark edeceksiniz. Kendi hayatınızı kendiniz biçimlendirin……

Bir Yabancının Dönüşü adlı romandaki yaşanılan hayat sayesinde mucizeleri yaratan zihninizin gücünü fark edecek, bambaşka bir dünyaya yelken açacaksınız..

O yabancı geri döndüğünde, yarım kalan idealleri Peter’e yüklemesi gerekiyordu. O idealler tamamlanmalı, düşünceleri yönlendirilmeliydi..

Yakında çıkacak olan romanın ismi: Bir Yabancının Dönüşü..

Çarpıcı konular içeren bu kitap okuyuculara Batı medeniyetinin üstünlüğüne inanan bir Almanın yaşadıklarını anlatıyor.

Ülkesinden yabancılara karşı önyargılı bir düşüncelerdeyken bir Türk seyehat acentesinin önünde gördüğü resimler onu gizemleri aramaya itiyor. İçinde beliren gizemli duygular sayesinde Türkleri bulup onları tanımaya çalışıyor.

Ailesinin ve sevgilisinin karşı çıkmasına rağmen gizem arayışı için İstanbul'a gelen Alman Peter, burada Mevlana'yı keşfedince ona gelen mesaja ulaşır. Bu mesaj onu farklı maceraya itecektir. Diğer yandan doğu medeniyetinde tanıştığı iyilik Tanrıçası ile batı medeniyetinde bıraktığı sevgili arasında kalan Peter'in verdiği kararlar okuyucuları şaşkına çevirecek türden..

Ülkesine dönen Peter, Almanya Kendini Yok Ediyor adlı kitabı yazan Sarrazin'e karşı kitap çıkararak, ırkçılığa karşı mücadele eder. Burada Mevlana ile Sarrazin'i bir açıkoturumda karşı karşıya getirerek fikirleri tartıştırır. Bu açıkoturum heyecan içinde okuyacak olan okurlar, oradaki büyülü atmosferden kurtulamayacak tekrar tekrar o satırları okuyacak...

Bu değişimi okurların hissetmesi onlara bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak..
Kuantumun kişiye olan yansımasını satırlarda hissedeceksiniz..

Kitap tanıtımı için veb sitesi http://biryabancinindonusu.com/
Keyifli okumalar..

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank