- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Kopma Noktası

Çok büyük şeyler oluyor yer altında ve yer üstünde. Yer altında olup bitenler yer üstünde capcanlı gözlemlenmekte. Yeraltındaki “iyi“ler ile “kötü“lerin savaşımı yer üstünde takip edilmekte. Yer üstündeki insanlara ait manyetik takibi takip eden (izleyen) ilahi takip var. Teknolojik takibin sözde sahipleri, yer üstündeki alıcılarıyla yer altındaki korkak krallıklarının verilerini toplamakta bir yandan. Bir yandan da “kötü” lerin manyetik takibini yapan nöbetçilerin zamanı geldiğinde devir teslim töreni var 29 Mayısın bilmem kaçıncı yıldönümünde.

Bugünler çok şeye gebe. Bugünler, ay tutulmasının ve ayın ondördünün ardından gerçekleşecek depremler ve kabusların içinden yeni bir aydınlık doğacaktır. Dünya kadar büyümüş, azmanlaşmış kapitalist sistemin materyalist lejyonerleri, bir taraftan sembollerinin ve ritüellerinin kurgusunu yaparken, bir taraftan da retinalarında bulunan doların kıvrımındaki ve euro nun C sinde çift çizginin dengesindeler. Bu çift çizgili denge içinde kan ve gözyaşının da olduğu ARZ VE TALEBİN BULUŞMA NOKTASINDAKİ MATERYALİST DENGEDİR.

Bu materyalist hesapların içindeki bütün ayrıntılar teknolojik olarak hesaplanmakta. Ancak, materyalist mantıkların ve bu mantıkların yöneticilerinin asla ve asla aklının alamayacağı şey samanın altından yürüyen suyun içindeki manen evren kadar büyük zerreciklerin bütünsel iradeleri iradei küllinin emriyle kan ve gözyaşı üzerine kurulu dengeyi bozmak için akmaktalar tüm güçleriyle.

Yeryüzünden milyonlarca insanın göremeyeceği gerçekleri görüyorum sanki. Kulağıma fısıldıyor gelişmeler, güneşin doğacağı günler. Elbet hesaplar var bu evdende. Hesaplar içinde hesaplar var. Bir de bu hesapların hasipleri (hesapçıları) var.

Çok şeyler olacak çok. Bu günler, dönüşümlerin şimdi yazmak istemeyeceğim evrensel gelişmelerin ana rahmidir. Hesaplar ödenirken, birtakım hesapçılar da finale yaklaşmakta. Final ise, zaferin bekçisi. Yalnız, saman altından yürüyen suyun içine gizlenmiş iradelerin güvendiği İRADE İ KÜLLİ nin sahibi bu yüzleri boş çevirmeyecektir.

Memleketin her kaleleri emniyete alınmış, sadece memlekette değil, bütün dünyada nöbetçilerin alternatifleri belirlenmiştir. Zaman dikkatle çalışıp sabırla bekleme zamanıdır. Ben hiçbir şey bilmiyorum, bilgi hem büyük silah hem de en büyük düşmandır.

Bugün de bunları yazmak istedim. Bir bir yıl belki de birkaç yıl sonra Fatih’in çağ açık çağ kapatan fethinin yıldönümünde bu yazıya atıfta bulunacağım ve her bir cümlemi teker teker açıklayacağım. Tabi o zamana kadar hayatta kalırsak. Dünya tarihinde devirlerin değişimi çok sancılı olur. Çekilen sancılar kopan fırtınalar HAK kın tesisi olur umarım.
Mevlam güzel eyler, ne eylerse O eyler.

Not:
Bu sitede yayınlanmakta olan yazılar http://www.yazarport.com , http://www.gunesgazetesi.net http://www.kamudanhaber.com http://www.bilgievreni.com , http://www.siyasalforum.net http://www.gercekgazete.web.tr www.radyobrt.net ile, Gerçek Gazete, Halkın Sesi, Güney Marmara Yaşam ve Fatsa Güneş gazetelerinde yayınlanmaktadır. Yazarın izni olmaksızın başka hiçbir yayın organında kaynak veya dipnot göstermeksizin kısmen veya tamamen alınamaz, çoğaltılamaz.