content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Eki

Konu: Duble Yola ne Oldu?

 AĞUSTOS ayının son günleriydi. Ulaştırma Bakanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tepecikspor Stadında yapılacak olan, Büyükçekmece-Çatalca arasındaki yol duble yola dönüştürecek olan temel atma törenine helikopter ile geldiler. 
Statta, bölgenin protokolü ve yüzlerce insan bulunuyordu. İftar zamanı için, stadın içersinde masalar hazırlanmıştı. 12 Eylül'de yapılacak referanduma da sayılı günler vardı. 

Tepecik'de kaç insan yitirilmişti, Tepekent ve Muratbey arasında kaç trafik kazası gerçekleşmiş ve trafik canavarına kaç insanımızı kurban vermiştik?

Nihayet yılların çözülemeyen sorunu çözülecekti. Temel atma töreninde Bakan Binali Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, STK'ların temsilcileri, yüzlerce insan mutluydu. Bir büyük projeye daha imza atılıyordu. 

Aradan 45 gün geçti. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın iddiasına göre daha kamulaştırma yapılmamıştı. 

 O gün Tepecik Stadının önünde atılan temelden sonra, ortalıkta bir tek makine, bir tek araç, bir tek insan yoktu. Sahi 45 gün önce başlandığı iddia edilen yola ne oldu? İnek içti. İnek nerde, dağa kaçtı. Dağ nerde? Yandı bitti kül oldu. Ve asıl merak ettiğim şu. Yolla ilgili ihale yapıldı mı? Biz o gün orada hangi temel atma törenini izledik? Her şey bir mizansen miydi? İlgililerden yanıt bekliyoruz…

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank