- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Komuta NATO’da, Tetikçinin Tetikçisi Kim?

Tetikçi olmaya biz tetikçiyiz de, tetik bizim elimizde değil.
Patriotlar konusunda, Amerika’nın tetikçisi olduğumuzu gizlemek için Amerikan işbirlikçileri ellerinden geleni artlarına koymadılar.
Tetik bizde, tetik bizde diye karartma görevlerini yerine getirdiler.
Hüseyin Çelik, “Patriotlar geliyor ama tetiği biz de olacak” dedi.(Teferruatların, gerçekleri, bizim gibi, basından öğrendiği de su yüzüne çıkıyor.)
NATO’dan ve Amerika’dan yapılan açıklamalarda, kumandanın NATO’da olacağı açıklandı. Komutanının da Yunan asıllı Stavridis olduğu belirtildi.
Amerika’nın Orta doğudaki asıl tetikçisinin İsrail olduğunu biliyoruz da, tetikçinin tetikçisi olduğumuzu halkımız yeni öğreniyor.

İsrail tetiği çeker, Amerika finanse eder.
Patriotlar, AVACS uçakları ve Amerikan Özel Kuvvetleri, Türkiye’ye İsrail’i korumak için geliyor.
Bölünmeyi nasıl ki hazmedecekler, hazmettireceğiz diye yola koyuldularsa, şimdi de tetikçinin tetikçisi olmamızı, halka hazmettiririz diye düşünüyorlar.

Partiotlar, Amerikan Özel Kuvvetleri ve AVACS’ların temel iki maksadı var.
1-Muhtemel İsrail saldırısında, İran’dan İsrail’e gidecek füzelere karşı, Irak’ın işgalinde olduğu gibi, İsrail’i korumaya geliyorlar.
2-Güneydoğumuzda hazırladıkları bölünme haritaları gereğince, bölgede gerçekleşecek bir kalkışmada, Türk halkının ve ordusunun elini kolunu bağlamaya yarayacaktır.
En son haberi verelim ve bu haber ile yorumlarımızı bütünleştirerek devam edelim.
Ria Novety Rus Haber ajansına göre; İran Amerika’nın el altından yaptığı görüşme teklifini ret etti.
İran bu görüşme isteğine, Ramin Mehmanparast, “Amerika’nın mevut politikalarına sadık kalması, bu görüşmeyi gereksiz kılar” dedi.

New York Times, bu görüşmelerin Amerikan seçimlerinden önce başladığını belirtmişti. Devamla, İran tarafı, “görüşmelerin Amerikan seçimleri dolayısıyla, daha sonra yapılmasını istedi” şeklinde New York Times yazmıştı.
Anlaşılan odur ki, Amerika bir taraftan İran’ı tehdit ediyor, diğer yandan da, gidişatın kendi aleyhinde geliştiğini görerek çıkış yolu arıyor.

Tekrar patriotlara dönersek, buların Suriye için geldiğine inanmak mümkün mü?
Suriye’de faaliyet gösteren teröristlere sadece moral verir. Başkaca bir işe yaramaz.
Çünkü Suriye’den Türkiye’ye bir tehdit yoktur. Türkiye’den Suriye’ye tehdit vardır.
Bu iş tıpkı, AKP hükümetinin PKK ile bir taraftan pazarlık yapıp, öte taraftan da, PKK’nın istediklerini bir bir yapmaya benziyor.
Amerika bir yandan Türkiye’nin bölünmesi sürecini işletiyor, öte yandan İsrail için yapması gerekenleri yerine getiriyor.
BOP Eş Başkanlığı da sadece tetikçilik yapıyor.
Bir hazmetme ve hazmettirilme süreci daha yaşayacağız.
Cami duvarına işiyorlar. Cemaat seyrediyor. Halk uyanıyor.