content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

25 Nis

Korkular ve Hayat

kokularla ta viyana da yaşadığım yllarda başlayan bir tutkum var.bu adımla bütünleşen kişiye özel parfüm ve mekanlara özel kokular tasarlamağa başladım. kendimeçok iyi bir finansör buldum ve harika kokular tasarlıyoruz.koku hatıradır yaşamın en önemli izlerinden biridir.Türkiye de bir astrolog olarak ilk olacağından çok önemsiyorum.

Mekan koku tasarımı örneğin yatak odasını hem romantizm hem de huzurla uykunu buluştuğu kişiyi rahatlatan adeta bulutların üstüne çıkaran koku notalarından oluşturduk.tabiki kişiyi boğmamalı sağlığını olumsuz etkilememeli.bunlar çok önemliydi

çamaşır kokuları bu da sizi özel oldu giydisileriniz mis gibi siz kokacaklar.
banyo içinde sizi bir hayal dünyasına götürecek kokuyu tasarladık.bütün sıkıntınızı kirlerinizle beraber ruhende bir temizlik yaratsın istedik.sentetik değil doğal aromatik yağlardan esinlendik.

Oturma odası ve iş yeri içinde aynı anlayışla çalıştık.tüm mekanları ve kişisel olarak düşündük.

iş yeri için özel çağrışımlar işin içine girdi ve daha da özel bir çalışmaya dönüştü.koku burnumuzda ta sinir uçlarına ulaşıyor ve kişiyi fazlasıyle etkiliiyor.koku iştahımızı açıyor,iştahımızı kesebiliyor,stres için birebir,afrodiziak etkisi var veya karşımızdaki kişiden bir anda soğumamızı da yaratabiliyor.

Aslında burun ancak :%15 kadarını hallediyor geri kalnı ise beynimiz tamamlıyor.koku hafızası yüksek olan insanlar nose yani burun dediğimiz sınıfa giriyorlar.kokladığım zaman sentetik mi aromatik mi alkol değeri kaç alt ve üst notaları hemen söyleme imkanı var.

Baharda kokuları daha ziyade kumaşlara ama pamuklu olanlara sıkmanızı öneririm. güzel kokulu günlere kavuşmanızı dilerim..esin uzer

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank