content
19 Nis

KKTC Tavrını Belirtti!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yeni cumhurbaşkanı Eroğlu oldu. KKTC’de yeni dönemin başlayacağı görüşüne hakim olan halkın Eroğlu görüşü gayet olumlu. Sabah 8:00 ‘da başlayıp 18:00 ‘da başlayan bu seçime halkın %74,6 katılımı sağlandı. Derviş Eroğlu’nun gelip direk “Müzakerelerden kaçmayacağım” sözü halkı memnun etti.

Kıbrıs görüşmelerinin devam edeceğini vurgulayan Eroğlu, ''Kıbrıs'ta onurumuzla, halkımızın varlığını bu topraklarda devam ettireceği bir anlaşma yapmak için müzakere masasında bulunacağız'' dedi.

Zaten halk biliyor ve bunun sayesinde seçimde Derviş Eroğlu’nu başa çıkardı. Yetkisini tamamen iyiye kullanacağını biliyoruz. Gelince kullandığı sözcüklerde bunu zaten apaçık belirtmiş durumda.

Hayatında çok başarı yakalayan Eroğlu’na kısa bir bakış atarsak ;

Doktor olduğunu ve 1996 yılından itibaren Başbakan olduğunu görmüş oluyoruz. Gerçekten güzel bir geçmişe sahip olan Eroğlu yeni görevinde de başarı yakalacaktır.

Şimdi Türkiye gündemine dönüyoruz. Samsun’da şehit olan 2 polisimiz için büyük bir yürüyüş yapıldı. Samsun’daki bu haklı tepkiye bizde destek oluyoruz. Devlete ateş eden, halka ateş etmiştir. Çünkü devleti, devlet yapan halkın oyudur.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

2 Kere Cevaplanmış to “KKTC Tavrını Belirtti!”

  1. 1
    burakolik Says:

    Müzakereler için bu Cumhurbaşkanı daha uygun oldu...

  2. 2
    Halil DAĞ Says:

    AKP geldi Kıbrıs düştü,
    Öyle görünüyor ki Kıbrıs'taki kukla yönetimini asıl sahiplerine devreden AKP burada da yönetimi asıl sahiplerine devredecektir.

    Kıbrıs seçimi özellikle buradaki işin rengi açısından çok önemliydi.
    Hayırlı olsun.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank