content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

18 Ara

Kimin Suçu? Kimin Ayıbı Acaba?

Afyondan yola çıkarken; “Tek millet, tek bayrak ve tek vatan” vurgularını yapan Başbakan ERDOĞAN, şöyle devam ediyor::

"Fakat CHP'ye bakıyorsunuz Antalya'da bayrağımızı sallıyor. Peki Hakkari'de niye sallamıyorsun? Orası da bizim vatanımız değil mi, orada niye sallamıyorsun? Bütün herşey kamera çekimleriyle, herşey elimizde. Niye, sizler de ifade ediyorsunuz, korkunun ecele faydası yoktur. Bunların siyasetteki yeri bu. Zaten diğeri de Sivas'ın ötesine geçemiyor, o da Sivas'ın batısında siyaset yapıyor. Sivas'ın ötesine geç ya, sen de git Diyarbakır'a, sen de git Hakkari'ye, git Van'a, git Muş'a ora da bizim ya. Git, bu vatan toprakları ya, siyaseti her yerde yapalım, demokrasi güç kazansın…"

İlginç olanı da Başbakan'ın bu sözleri sırasında ön sıradaki partili kadınlar ise "Yemiyor başbakanım, yürek ister, kolay mı gitmek" diye bağırıyor…

780 bin kilometrekare tek devlet olduğunu dile getiren ERDOĞAN, "Türkiye Cumhuriyeti devleti asla alternatif kabul etmez. Böyle bir anlayış olamaz ve buna müsaade etmeyiz. Bütün gücümüzle her yerdeyiz. Biz biriz, diriyiz hep beraber Türkiye'yiz" diyor…!

Ah başbakanım ah…

Ya sen karıştırıyorsun, ya bizler anlamıyoruz senin dilinden!

Daha dün, Şivan PERVER’in yanında KÜRDİSTAN diyen kimdi?

Bütçe görüşmeleri sırasında daha dün TBMM kürsüsüne çıkan ve TÜRKİYE KÜRDİSTANI diyen BDP ve HDP milletvekilleri, eşbaşkanları sizin anlamayacağınız yabancı bir dilde konuşmadılar, Kürtçe konuşmadılar, özbeöz TÜRKÇE konuştular!!  TÜRKİYE KÜRDİSTANI diyerek üstüne basa basa konuştular!

Hasip KAPLAN doğru söylüyormuş meğer; “siz bizden TÜRKİYE KÜRDİSTANI dememenizi istiyorsunuz amma biz bütçe konuşmalarında olsun, başka gündemlerde olsun, kürsiye her çıktığımızda KÜRDİSTAN diyeceğiz. Suçsa hakkımızda işlem yaparsınız” diye bas bas bağırmıştı! Şimdi sözlerinin arkasındalar ve rahat rahat konuşuyorlar!  Allah aşkına siz hangi “Tek millet, tek bayrak ve tek vatan”dan bahsediyorsunuz? Anlaşılmayan asıl sizin söyleminiz.!

Bizleri bu kadar ENAYİ, anlamaz, bilmez, aklı ermez yerine koymak ne derece doğru?

Amma haklısınız..

Ne yaparsanız yapın, bizleri ne yerine korsanız koyun biz yine de sizi ihya edecek, memnuniyetinizi sağlayacak, iktidarda tutacak oylar vermeye devam ediyoruz, edeceğiz. Siz hiç tasalanmayın ve hak ettiğimiz her şeyi söylemekte hiçbir sakınca görmeyin…

Evet konumuzun başına dönelim…

Başbakan;  "…CHP'ye bakıyorsunuz Antalya'da bayrağımızı sallıyor. Peki Hakkari'de niye sallamıyorsun? Orası da bizim vatanımız değil mi, orada niye sallamıyorsun? Bunların siyasetteki yeri bu. Zaten diğeri de Sivas'ın ötesine geçemiyor, o da Sivas'ın batısında siyaset yapıyor. Sivas'ın ötesine geç ya, sen de git Diyarbakır'a, sen de git Hakkari'ye, git Van'a, git Muş'a ora da bizim ya. Git, bu vatan toprakları ya, siyaseti her yerde yapalım, demokrasi güç kazansın…"diyor!

Evet güzel söylüyor..

Hoş söylüyor…

Amma bunun sebebi hikmeti ne acaba?

Adaletin temsilcisi denen Hazreti Ömer; “ülkemin en ücra köşesinde kaybolan koyundan ben mesulüm” demişti!

Bu bahsedilen liderlerin Sivas’ın ötesine GEÇEMEMESİ, Hakkari’de Bayrak SALLAYAMAMASI da acaba Adalet ve Kalkınma Partisi Hükümeti’nin ADALETİNDEN kaynaklanıyor olamaz mı?

Sorumlusu kim?

Gidemeyen mi?

Yoksa gidilmesini sağlayamayan Türkiye Devleti mi?

Devletin gerekli huzur ve güveni sağlayamıyor olmasından kaynaklanmıyor mu?

Sözün Özü!

Evet devlet bölünüyor…

Kürdistan kuruluyor…

Başbakan da, milletvekilleri de bu adı sık sık kullanıyor.

Bundan böyle “Tek millet, tek bayrak ve tek vatan” demek, kendimizi kandırıyor olmaktan başka bir şey değildir.

Takdir halkımızındır…

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank