content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

01 May

Kılıçdaroğlu, Akgün ve AK Partililer…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in organize ettiği Marmara Roman Dernekleri Federasyonu'nun destek verdiğe etkinliğe katılmış. Statta yapılan etkinliktde yaklaşık 100 kişi varmış. Söyleyenlerin yalancısıyım..
Tabi ajanslara düşen haberlerde sayı yok... Kılıçdaroğlu davet edilirken 10 bin kişinin katılacağı belirtilmiş. Ve 10 bin kişinin katılacağı söylenen Roman toplantısında topu topu 100 kişi... Başarısız toplantının organizatörlüğünü; İstanbul CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in beraber yaptıkları söyleniyor.

Kılıçdaroğlu'na
"10 bin kişi katılacak" demişler

Düşünün bir belediye başkanı bile bir toplantıya, düğüne katılırken ondan önce salona, etkinlik alanına özel kalemden biri ya da danışmanı geliyor. Şayet toplantı salonun boşsa, sorun varsa Başkanın gelmemesi için uyarıyor.
Sahi Kemal Kılıçdaroğlu'nu uyaran kimse yok mudur? "Sayın Genel Başkanım stat boş... Gelmeyin... Ya da biraz daha bekleyin."
Tabi buna yönelik savunma hazır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresi şöyle diyormuş: "Bir etkinlik alanında 100 ya da 10 kişi bile olsa konuşur. Hatta bir kişi bile olsa konuşur." Yuh yani... Kılıçdaroğlu'nu madara etmek için parti sanki seferber olmuş...

Kılıçdaroğlu, etkinliğin
başarısızlığına köpürmüş!

Etkinlik alanında bozuntuya vermeyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'ya dönünce köpürdüğü iddia ediliyor. Son üç yıldır yakından izlediğim Kılıçdaroğlu hep köpürse ne olur ki? Bugüne kadar yaşanan onca olumsuzluğa rağmen, köpürmesi ne işe yaramış ki...
Yazık, Kılıçdaroğlu'na değil, yaklaşık 3 yıldır O’na umut bağlayanlara yazık..
Ve üç yıldır dönüştüremediği, Baykal ekibini tasfiye etmesine rağmen, zihniyetine teslim olmasından dolayı yazık.

Kılıçdaroğlu,ne demişti, Genel Başkanlığa seçildiği kongrede: "19. yüzyıl siyaset anlayışını değiştireceğiz."
Görülen o ki, Kılıçdaroğlu değiştirmek istediği zihniyetine teslim oldu. Ya "değiştireceğiz" sözü kendisine ait değil o gün öylesine söylenmiş bir sözdü ya da CHP'nin değiş(tirile)meyeceğini gördüğü için herşeyi kabullendi. Ve kendisini suyun akışına bıraktı.
'Köpürdü, köpürecek, değiştirecek, yumruğuna masaya vuracak' sözleri birilerinin kendilerini avutmaktan için ve de umutlarını yitirmemek için şehir efsanesi yaratmak için kullandıkları sözcüklerden öteye gitmiyor. Yine kocaman yazık...

Sahi o salon 10 bin kişiyi alır mı?

Büyükçekmece Belediyesi Basın Bürosu'ndan Pazar günü bir haber geldi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün 2009-2013 yaptıklarını anlattığı toplantıya 10 bin kişinin katıldığı belirtiliyordu.
Belediyenin gazetesinde, bültendeki sayıyı belirterek, 10 bin yazıyordu. Başka bir gazetede ise yoktu. Görmediklerimi hariç tabi...
Bir başka gazetede ise 5 (bin) kişiye konuştuğu ifade ediliyordu. Gazetenin editörü 10 bin sayısını afaki bulmuş olacak ki, yarıya azaltarak 5 bin kişinin katıldığını belirtiyordu. Bini unutunca da 5 kişiye konuşmuş gibi oluyordu.
Başka gazeteler ise binlerce kişi ve kimi gazeteler ise sayı belirtmiyorlardı. Anlayacağınız aklı başında gazeteciler basın bültenine inanmıyorlardı.
Bizim gazetede ise yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı belirtiliyordu. Keza Başkan konuşmasında 2 bin kişi olduğunu söylemişti. Tabi anlayana...

Abartmak kime yarıyor?

Toplantının yapıldığı yerde, 10 bin kişiyi, 5 bin kişiyi sığdıracak ne koltuk ne de alan vardı. Neden abartılırdı katılımcılar? Toplantının yapıldığı salon spor salonu değil... Sadece o salonda Büyükçekmece Belediyesi değil, siyasi partilerde kongreler yapıyordu. Ve aynı salonda düğünler yapılıyordu.
Abartmanın kime ne kattığını bilmiyorum. Bundan ne çıkar sağlandığını da bilmiyorum.. Abartmanın mantığının olmadığını belirteyim.. Kendi kendine böbürlenmenin de anlamı yoktu.

AK Parti okullarda
siyasi toplantı nasıl yapıyor?

Büyükçekmece AK Parti Danışma Meclisi'ni Mimarsinan Koleji'nde gerçekleştirdi. Siyasi partilerin özel okulların salonlarında toplantı yapmalarını anlamıyorum. Özellikle bunu AK Parti yapıyor. Avcılar AK Partililer de Okyanus Koleji'nin toplantı salonunda gerçekleştiriyor kimi etkinliklerini... CHP ve MHP'lilere yada başka partiler aynı salonlarda etkinlik yapmak isteseler, okulun sahipleri ve yetkilileri izin verirler mi? Bence vermezler. Okulların siyasi partiler tarafından kullanılmasını doğru bulmuyorum.
Örnek CHP, MHP ve diğer siyasi partililerin yetkililerinden birşey rica ediyorum. Avcılar Okyanus Koleji ve Büyükçekmece Mimarsinan Koleji'nin toplantı salonlarında toplantı yapmak için müracaat etsinler. Bakalım izin alabiliyorlar mı?

20 bin üye var,
Danışma Meclisi'nde ise 400 kişi

Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, 20 bin üyelerinin olduğunu seçimlere kadar üye sayısını 40 bine çıkartarak yerel seçimleri kazanacaklarını ifade ediyordu. Aynı açıklamayı AK Partililer diğer ilçelerde yapıyorlar.
Nedense kongrelerini en fazla bin kişinin katıldığı salonlarda yapıyorlar. Danışma Meclisleri'ni ise daha küçük salonlarda gerçekleştiriyorlar. Üye sayıları 10 bin ile 20 bin ile, 40 bin ile dillendirenler kongrelerini, danışma meclislerini, etkinliklerini neden büyük salonlarda yapmıyorlar. 10 bin kişilik spor salonlarını sadece üyeleriyle doldarabilirler... Sahi ilçe delege seçimlerini bile neden 300 – 400 kişi ile gerçekleştiriyorlar. AK Partili üyeler, kongrelere, danışma meclislerine, şölenlere, etkinliklere katılmıyorlarsa; sahi üye olmanın anlamı ne? Dostlar alışverişte görsün mü?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank