content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

01 Tem

İşte Yahudi Budur!

57 Yıldan beri söylerim, yazarım, eserlerimde dile getiririm. Yahudi, Ermeni, Hıristiyan, İngiliz, Fransız, Bulgar, Alman, büyük şeytan Amerika, ve diğer emperyalist güçler, devletler, milletler “dost” değildir, düşmandır. “Domuz derisinden post, gâvurdan dost olmaz” diyen atalarımız, bu mihenk taşını boşuna mı söylemişlerdir?

Kitabımız böyle emreder, Peygamberimiz böyle söyler. Tarih içinde, ibret alınmadığı için tekerrür eden olaylar, son cihan harpleri ve Müslüman Türk’ün İstiklal Savaşı, bunu ispatlamış, Hakka dayanan aklın yolu daima bir olmuştur.

Birileri “Dinler arası Diyalog, Hoşgörü, Hümanizm, medeniyetler arası ittifak, dünya kardeşliği” dolmalarını bu millete yutturmaya çalışmalarına, “Yahudi Düşmanlığı yapılıyor” demelerine, “Yurtta sulh, cihanda sulh” parolasını yanlış kullanmalarına rağmen; şer güçler Kıyamet’e kadar dost değildir, düşmandır, düşmanlıkları Cehennem’de noktalanacaktır. “Kısas”emri unutulmamalıdır.

Bugünlerde Yahudi lobilerinin yeni senaryoları, oyunları, rezillikleri, gemi azıya almaları, küstahlık ve kukuleteli başlarında sırıtan gerçek yüzlerini göstermeleri, ahlaki değerlerimizi alt/üst eden, şehvet/menfaat/hıyanet/yalana dayalı boyalı kiloluk bazı medya organlarını bile uyandırdı, küstahlığı manşetlerine, ekranlarına taşıdılar.

İsrail Dışişleri Bakanı yardımcısı Danny Ayalon, Türkiye televizyonlarında yayınlanan AYRILIK (TV.1), KURTLAR VADİSİ (STAR) dizileri hakkında bilgi almak için Tel Aviv Büyükelçisi Oğuz Çelikkol’u makamına çağırdı. Kapısında bir süre bekletti. Masa üzerinde sadece İsrail bayrağını koyarak, elçinin altına kendi koltuklarından alçak bir koltuk yerleştirdi. Türk Milletine ve Başbakan R. Tayip Erdoğan’a hakaretler gönderen Yahudi bakan, cıfıt  Siyonizm’i dünya önünde ilan etti, geç saatlerde de guduk gibi özür dilemek zorunda kaldı.

İşte Yahudi budur. Siyonist budur, Siyonizm böyle bir cereyandır. Allah’ın lânetlediği, peygamber düşmanı, Beni İsrailoğullarının devamı olamayan Yahudiler bunlardır.

Kıyamet günü sadece gargad ağacının Yahudileri arkalarında saklayacağı, Mescid-i Aksa’yı yıkmak, Müslümanları öldürmek, ağlama duvarında günah çıkarmaya çalışan Yahudi budur.

         Şair Kemâli’nin şiirinde Yahudi budur:

                  Yahudi dünyanın bugün baş belâsı,

                  Arz- Mev’ûd’un Megal-i İdeası,

                  Hıyanetin, zalimliğin ilk mayası,

                  Ufûnetin, barbarlığın pis kayası,

                  Dünya seyirci, Filistin tutar  yası,

                  İmanlı yürekler   kabul etmez pası.

Osmanlı’nın himaye ettiği, en güzel coğrafi bölgelere yerleştirip, bütün imkânları sağladığı, çalışıp para kazanmaları için askere bile almadıkları Yahudiler, bugün dünyanın, barışın, ahlakın ve özellikle İslam’ın  baş belâsıdır, düşmanıdır.

Türkiye’de bulunan Dış İşleri Bakanlığı makamına kadar yükselen Sabetaist dönme Yahudilerin günümüz Türkiye’sinde ticaretin, siyasetin, yönetimin, medyanın kilit noktalarında bulundukları bilinmez mi?

İnternet sitelerinden aldığımız isimlere bakınız:

Rahşan Ecevit, İsmail Cem, Tansu Çiller, Şükrü Sina Gürel, Ercan Karakaş, Bülent Tanla, Coşkun Kırca, Kemal Derviş, Cavid Bey, Nuri Conker, Ahmet İsvan, Osman Kibar, Hayrettin Erkmen, Turan Güneş, Sebati Ataman, Emre Gönensay, Naim Talu, Salih Bozok, Turhan Kapanlı, Mithat Şükrü Bleda, Sümer Oral, Ali Topuz, Güneri Civaoğlu, Cüneyt Arcayürek, Ahmed Emin Yalman, Nazlı Ilıcak, Cengiz Çandar, Canan Barlas, Altan Öymen, Örsan Öymen, Abdi İpekçi, Nail Güreli, Güngör Mengi, Yusuf Ziya Ortaç, Ali Sirmen, Aydın Emeç, Çetin Emeç, Ülkü Arman, Sedat Simavi, Erol Simavi, Ali Naci Karacan, Nadir Nadi Abalioğlu, Yunus Nadi Abalioğlu, Ali Gevgilli, Ruhat Mengi, Nejat Eczacıbaşı, Bülent Eczacıbaşı, Feyyaz Berker, Feyyaz Toker, Cem Boyner, Ali Koçman, Dinç Bilgin, Can Paker, Ömer Çavuşoğlu, Halil Bezmen, Dilber Ailesi, Rona Yırcali, Selahattin Göktuğ, Fuad Sadıkoğlu, Ferdi Vardarman, Öner Akgerman, Halide Edip Adıvar, Orhan Pamuk, Yaşar Kemal, Muazzez Berkand, Nazım Hikmet Ran, Azra Erhat, Vedat Nedim Tör, Yaşar Nabi Nayır, Cemal Sahir Erozan, Emil Galip Sandalcı, Ali Canip Yöntem, Kemal Gürüz, Kemal Alemdaroğlu, Nermin Abadan Unat, Sulhi Dönmezer, Talat Halman, Gündüz Gedikoğlu, Eser Karakaş, H. Veldet Velidedeoğlu, Sıddık Sami Onar, İlhan Arsel, Çevik Bir, Ali Fuad Cebesoy, Amiral Sait Halman, Tuğgeneral Halit Göktuğ, Yarbay Selim Soley, Tümgeneral Ömer Z. Dorman, Kurmay Albay Osmam Köksal, Tümgeneral Sırrı Öktem, General Cahit Tokgöz, General Zeki Soydemir, Haldun Dormen, Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Kenan Işık, Aziz Rutkay, Doğa Rutkay, Aziz Basmacı, Yıldız Kenter, Müşfik Kenter, Leyla Gencer, Haluk Bilginer, Ali Kırca, Reha Muhtar, Ali Baransel, M. Ali Birand, Seher Dilmaç, Sezen Aksu, Nilüfer, Burak Kut, Neco, Sibel Egemen, Çiğdem Talu, Egemen Bostancı, Murat Arkan, Perran Kutman, Harika Avcı, Ozan Orhon, Gazi Erçel, Metin Yalman, Osan Olcay, Osman Kulin, Sadun Terem, Kaya Toperi, Atilla Dorsay, Cemil İpekçi, Uğur Civelek, Yıldırım Mayruk, Cemal Nadir Güler, Semih Poroy, Ali Ulvi Ersoy, Altan Erbulak

(Bu liste:Haber Vaktim İnternet haber, Anadolu'da Vakit haber, Vakit Gazetesi, Hasan Karakaya, Abdurrahman Dilipak, Ali Karahasanoğlu, Serdar Arseven, Yavuz Bahadıroglu, Turgay Yener, Doğru Haber, sitesinden alınmıştır)

Aydınlar ve zenginler arasında Masonluğu, halk tabakaları arasında Komünistliği yayan ve bu suretle dünyayı ifsat eden Siyonizm, Yahudi ideâlidir. Siyonizm’e bağlı olanlara “Siyonist” denir. Yahudilik ve Yahudiler dünyanın en aşağı tıynetleridir. Yahudi milleti, Allah tarafından lânetlenmiştir. Kıyamete kadar bütün Yahudiler bir araya gelemeyecek, devlet kuramayacak ve bütün insanlığın lânetine sahne olacaklardır. Kur’an-ı Kerim; Yahudileri anlatarak, bu sevinçli müjdeyi bize vermektedir. ( Bakınız: Nisa: 47, 49, 50, 53, 54, 55 137, 155, 161. Mâide:  18,  43, 64, 69.  Haşr: 14, 15. Bakara:  94, 102, 103,  111, 112, 113, 135, 136, 140. Al-i İmran:  72, 73, 181.  Rahman:  29. Tevbe:  32, 33, 34. ve diğerleri.)

Hahamlar Merkez Komitesi tarafından “Çok gizlidir” mahreci ile yayınlanan Yahudi talimatnamesinde şunlar yazılıdır:

- Radyo, televizyon, gazeteler, sinema ve mecmualar ile kitaplar üzerindeki tazyik kontrolünüzüz genişletiniz.

2- Hukuk. Tıp, kimya ve buna benzer bütün tahsillerden, Yahudi olmayanları uzaklaştırınız ve Yahudileri bilhassa bu şubelerde tahsile ve okumaya teşvik ediniz.

3- Gayri Yahudilerin mektep ve kolejlerini birer içtimai merkez haline getiriniz.

4- Gayri Yahudi Peygamberleri gülünç şekle sokup onları rezil-rüsva edecek mevzular icat ve ayni zamanda Yahudi olmayanlar arasında tefrik ve nifak çıkarınız. Din müesseselerini zayıflatmalı, fakat bizlere karşı da kendilerine karanlık hisleri telkin etmeliyiz.

5- Bizden olmayanların kadın ve çocuklarının ahlaklarını ifsat ediniz.

6- Kanun ve anayasaları yanlış şekillerde tefsir ederek, mahkemelerde dahi iğlak (Karıştırmak.Kapamak. Muğlak yapmak.) edip her yere şüphe ilka  ( Koymak, bırakmak. Terk etmek, Öne atmak.) ediniz.

7- Devlet adamlarını eliniz altında tutmaya çalışınız.

8- Her vasıtaya müracaat ederek para üzerindeki diktatörlüğünüzü takviye ediniz.

9- Hükümetin, ordunun ve bahriyenin en can noktalarına Yahudileri yerleştiriniz.

10- Türlü hile ve desise kullanarak işçileri elde tutunuz. Mitingler tertip ediniz. Grevler yaptırınız ve bu mevzuda hiçbir fedakarlıktan çekinmeyiniz.

Yahudi zulmü altında inleyen, binlerce insanın katledildiği, kan gölü haline gelen Filistin dramının baş aktörü Amerika ve Yahudi’dir.

Akrostij  bir şiirimizde  şöyle seslenmiştik:

         KATİLLERİN CEHENNEMİ FİLİSTİN

         KATİLLERİN CEHENNEMİ FİLİSTİN KANGÖLÜ ŞİMDİ,

         ATA TOPRAĞI KİMLERDE, İŞGAL EDENLER KİM ŞİMDİ?

         TARİH SUSKUN, İNSANLIK HÜSRÂNDA, OLDU MÂTEMHANE,,

         İSRAİL HAHAMLARI KADEH KALDIRIRKEN ŞEREFE,

         LAT VE HUZZALAR HORTLADILAR, AĞLAMA DUVARINDA,

         LİSANLAR KÂFİ GELMEZ OLDU, ASRIN SOY KIRIMINDA.

         EREPLER “GİZLİ DÜNYA DEVLETİ” Nİ KURMA PEŞİNDE,

         REHÂVET SARDI İSLAM DÜNYASINI, HAYAT EŞİNDE,

         İNTİFA YENİDEN KATİLLER, CÂNİLERİN LEŞİNDE.

         NETANYAHU HÜKÜMETİNİN MABEDİ SİYONİZM…

         CİHANA SESLENİR  MAZLUM FERYADI, DUYANLAR OLMAZ,

         ELBET  ZALİMİN  ZULMÜ, MAZLUMUN AHI YERDE KALMAZ,

         HÂREMÜŞŞERİF’TE CENÂBET YAHUDİ AYAKLARI,

         ELLER DUADA, HİCRÂN YARASI, NİYAZLAR O’NA GİDER.

         NİNNİLERİ UNUTTU FİLİSTİN’Lİ ÇOCUKLAR, NE DER?

         NAMAZ MÜSLÜMANIN MİRACI, FELÂH, ŞÜKÜR TEKNESİ,

         EZELDEN EBEDE KESİLMESİN MAZLÛMUN NEFESİ.

         MESCİD-I AKSA MAHZUN, KANA DOYMAZ CIFIT YAHUDİ..

         İSLÂM VAKFI, MÜCAHİT, İNTİFA, MÜMİNLERDEN  TEKBİR!

         FİLİSTİN’DE BOMBALAR, MERMİLER, MÜSLÜMAN  CANLARA,

         İMANLAR İMTİHANDA, ÜMMET-İ MUHAMMED  PERİŞAN,

         LÂHUTİYÂN SEMÂDA, İMDAT  YANKILARI HURÛŞAN,

         İNSANLIK SEYİRCİ, BİZ  BAKA KALDI AKAN  KANLARA.

         SİNEDE YÜREKCİHADI UNUTTU, NABIZLAR TEKLER,

         TANK PALETLERİNE ANA, KIZ,  ÇOCUK CESEDİ EKLER.

         İREM CENNETİ  ZALİMLERİN OLSUN,  ŞEHİT    BEBEKLER,

         NİSYÂN-I EBEDİ OLSUN, ŞEDDÂT’I CEHENNEM BEKLER.

SÖZLÜK:

LAT VE HUZZA: İslam’dan önce, Arapların Kâbe’de bulunan iki önemli putu.

LÂHUTİYÂN: Uluhiyat âlemine girebilen melekler. HURÛŞAN:  Çağlayarak, coşarak.Coşan, çağlayan.İREM CENNETİ: İrem Şeddâd kelimesinin karşılığıdır. Kâfir anlamına gelir. Yemende Ad kavminin hükümdarı Allah’a isyan ederek Cennete benzetmek iddiasıyla İrem Bağını yaptırmış. Bu bağa, köşke girmeden kavmi ile beraber helak olmuş. Günümüzde çocuklarına ve iş yerlerine bu ismi koyanlar, Mizan’a gitmeden önce, isimleri değiştirmek zorundadır.NİSYÂN-I EBEDİ: Ebedi unutma. SİYONİZM: Kudüs’ün eski adı. Yahudi akımı. Yahudilerce ortaya atılan, Filistin’de bağımsız bir devlet kurmayı amaçlayan akım. MESCİD-İ AKSA: Kudüs’te peygamberler tarafından yaptırılan mâbet. Müslümanların ilk kıble yeri. Dünyanın üçüncü makamı.

Asrımızın korkunç oyunları, tuzakları ve beyin yıkama metotları ile her zaman gündemden düşmeyen İsrail ve onun baş destekçisi, tetikçisi ABD.  “Gizli Dünya Devleti” kurma çabaları içerisinde debeleniyor, biz ne yapıyoruz?. Yahudi’ye hâlâ “Yahudi”diyemiyor, çekiniyorsak, devlet politikasında düşman güçler içinde  ermeni, yahudi, yunan, Moskof, Vatikan, papa, patrikhane, diğer emperyalist güçler yoksa, biz ne yaparız?

Yardım malzemeleri götüren gemi İsrail uşakları tarafından bombalanıp, insanlar öldürülürken sesi çıkmayan sözüm ona Avrupa ülkeleri, Nato, AB  ve diğer yandaşlar  ve Türkiye nerede? Ömrünü tavla masalarında, malayani şeylerde, uyuyarak, yiyerek/şişerek, bir davası, gayesi, hedefi,  olmayan, sorumsuzca geçiren Müslümanlar nerede?

Yazımızı bir şiirimizle noktalayalım:

AŞKTA,  SAVAŞTA FİLİSTİN

AŞKTA, SAVAŞTA FİLİSTİN BİR ACI,

ŞEHİT VERİLDİ NİCE ANA, BACI,

DUALAR SEMÂDA OLDU BAŞ TACI,

AĞLIYOR, YAŞ DÖKER KÂBE’DE HACI,

CİHAD SAVAŞINDA AĞLAR FİLİSTİN.

         BAYRAKTA İNTİFÂ, YÜREKTE DÂVÂ,

         GAZZE’DE GERGİNDİR HER ZAMAN HAVA,

         DUMANLI HAVADA GİTTİLER AVA,

         SUSUZ KALDI MÜMİN, GETİRİN KOVA,

         SAPAN TAŞLARIYLA ÇAĞLAR FİLİSTİN.

EZİLEN, SÜRÜLEN, ÖLEN MÜSLÜMAN,

BİRLİKTE EKMEĞİ BÖLEN MÜSLÜMAN,

ŞEHÂDET YOLUNDA ŞÖLEN MÜSLÜMAN,

CİHAD-I EKBERDE KÖLEN MÜSLÜMAN,

TEVHİTTE YEŞİLLER BAĞLAR FİLİSTİN.

         ORTADA KARANLIK, ÖLÜMLE KALIM,

         SİYONİST ZİHNİYET ATIYOR ÇALIM,

         AVRUPA BİRLİĞİ BAKIYOR FALIM,

         BARIŞTA VERİLMEZ BİR TUTAM BALIM,

         ÜMMETİN BAĞRINDA DAĞLAR FİLİSTİN.

MESCİD-İ AKSA, KANAYAN BİR YARA,

DÜNYA SEYREDİYOR,  LEKELİ KARA,

MÜSLÜMAN KUDÜS’TE DÜŞERSE DARA,

KEMÂLİ KALEMİ MUHTAÇTIR VARA,

ŞEHİDİN YANINDA SAĞLAR FİLİSTİN!

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

3 Kere Cevaplanmış to “İşte Yahudi Budur!”

  1. 1
    Selda İlbeylioğlu Says:

    Milletlerin kalıcı dostlukları yoktur, geçici dostluklarından bahsedilebilinir. Milletlerarası mücadele ise sadece dinler arası mücadeleden ibaret değildir. İnsanların yaradılışlarının fıtratları gereğince yaşadığı sosyal alanlar içinde o sosyal alanı koruma içgüdüsü taşırlar ve her ne kadar insanlık tarihinde din savaşları var ise de tarihten bu güne kadar mücadeleler milletler mücadelesi hailnde süregelmiştir.
    Aynı dine inanan ayrı milletlerin mücadelesinin tezahürü olan millet savaşları bu yüzdendir. Osmanlı imparatorluğu içindeki müslüman millelerin milletler mücadelesi verirken gayri müslimlerden de yararlanması birer örnek olarak gösterilebilinir. Aynı şekilde aynı millete mensup ayrı idare altında yerleşik milletlerinde mücadele ve savaşlarına tarih tanıktır.
    Yahudiler kötüdür, iyidir hükmü evrensel değerlerin dışında olan değerlendirmelerdir. Günümüzün elit entellüektel dili olarak <> lafzını kullanmak yerinde olacaktır. Siyonizm ise Dünya’ nın kabul etmediği bir ideoloji olmasının sebebi ırkçılık olmaktadır. Yahudi kötüdür hükmüde ırkçılık olarak evrensel değerler olarak kabul edildiğinden böyle bir hükme yol açan yazınızdaki ifadeler düşük yoğunluklu bir diplomatik dışı anlam kazanmaktadır. Kamuoyunu Yahudi düşmanlığı yerine siyonizm ile bilgilendirmeye bırakmış olsa idiniz daha güzel bir yazı örneği olabilirdi.
    Museviliğin Yahudilerin dini haline gelmiş olması tarihi bir vetire iken İslami değerlere göre şimdiki Musevilik ile hiristiyanlığın aynı katogoride mülahaza edilmesi İslam Dini’ nin sağlam fetva dairesindedir.
    İsrail Devleti Ortadoğu’ da değilde farazi İskandinav Yarımadasında kurulmuş olsa idi, İskandinav ülkelerinin Ortadoğu ülkeleri ile politik olarak şimdiki yakınlığı veya uzaklığından çok daha fazla İsrail Devletinin politik uzaklık ve yakınlı aşağı yukarı aynı olurdu. Burada ifade etmek istediğim şu anda İsrail’in bölgesel çatışmaların içinde olması milletler mücadelesinden ileri gelmektedir . Elbette her büyük milletlerin mega-ideali olduğu gibi Yahudi Milleti’ ninde olması doğaldır. Yunanlıların da, biz Türk’ lerinde vardır. Ama ütopiktir. Her büyük milletin Dünya hakimiyetini ele geçirmeyi hedeflemesi doğaldır.
    Dünya’ yı yöneten Yahudiler değil Güvenlik Konseyi’ nin beş+1 daimi üyeleridir. Yahudi düşmanlığı yerine okuyucularınıza Türk-Cihan Hakimiyeti Mefkuresini, Türk’ lerin Alem’ e Nizam verme fikrini, yine Türk’lerin ilayı kelimatullah ülküsünü yazsanız daha iyi olur kanaatiindeyim.
    Yahudinin ne olduğu, ne olmadığını anlatmak yerine bizim ne olduğumuzu, ne olmadığımızı ifede etmeye çalışmak çok daha iyi olacaktır. Hatta siyonizm den de önce bunların bilinmesi gerekir.
    ‘’Dünya’ yı Yahudiler yönetiyor’’ , ‘’ Ülkemizi sebatayistler yönetiyor’’ yerine Ülkemizi, Dünya’ yı biz nasıl yönetirize odaklanmalıyız.
    Sebatayizmin kurucusunu (Sabetay Sevi) Çanakkaleye getirip ikamet ettiren koruyan Osmanlı padişahımızdır.

  2. 2
    ilhan Says:

    selda kızım:
    kökten nereden geliyorsunuz bilemem. Ancak Yahudi, dünya ideolojisinde siyonizmi iyi bilmek gerekir. Zahiri ve insani ölçülerle değerlendirme yapılması eksik, yanlış olabilir. Yaradılış fıtratında Yahudi ve Hristiyanları iyi bilmek gerekir. Yahudilerin tam bin peygamber katlettiklerini, son Peygamber Musaya yapılan on emir olayındaki gerçekleri bilir misiniz. Okuyalım, doğruları görelim. Lanetlenen kavimlerin başında Beni İsrail oğulları, yahidiler gelir. Yazımı iyi okursanız, ideolojik taraflı olmazsanız, Kuranda Maide suresini okursanız, lanetlenen Yahudilerden, Hristiyanlardan dost olamayacağını göreceksiniz. Bunu yaradan Allah diyor, ben demiyorum. Onların yaptıkları düşmanlık ve kin kadar, bizimde yapmamız, insanlığın hayrınadır. Bugün Yahudiler ekonomik yönden bir yere gelibilirler. Ancak kığyamete kadar tek devlet olamayacaklardır, bu da Kuranda zikredilmektedir. Kendimizi sorgulamak en güzel, Osmanlıyı yıkan, günümüz kaosonu meydana getiren, dünyanın baş belası cıfıt yahudiler ve siyonizmdir.Sitemdeki ve yayınlanan eserlerimi okursanız, bilgi sahibi olursunuz. Ben insanın düşmanı değil, insanı bu hale getiren zihniyetlerin düşmanıyım, mücadelem 58 yıldan beri bu yoldadır.Görüşelim nasip olursa.

  3. 3
    Gerçek Says:

    Madem yahudiler bu kadar kötü, neden müslümanlar onların buluşlarına muhtaçlar ve yararlanıyorlar ve de neden Allah bu başarıları onlara nasip ediyor?
    işte birkaç örnek:Benjamin Rubin= ilk Aşıyı buldu, Jonas Salk= ilk çocuk felci aşısını buldu, Albert Sabin=çocuk felci aşısını iyice geliştirdi, Gertrude Elion= Lösemi ilacını buldu, Baruch Blumberg= Hepatit B Aşısını geliştirdi, Paul Ehrlich= Frengi tedavisini buldu, Gregory Pinas= ilk doğum kontrol hapını buldu, Willem Kolff= Böbrek diyaliz makinesini buldu( tüm müslümanlar faydalanıyor!), Peter Schultz= optik lif kabloyu buldu, Charles Adler= Trafik ışıklarını buldu, Benno Strauss= Paslanmaz çeliği bulan, İsador Kisse= Sesli Filmleri bulan, Emile Berliner= Telefon Mikrofonunu bulan, Charles Ginsburg= Video Kayıt Makinesini bulan, Stanley Mezor= ilk Mikro Çipi icat eden, Leo Szilard= ilk Nükleer Reaktörü geliştiren......
    Not=Son 105 yılda 14 milyon YAHUDİ bilim dalında 100'ün üstünde Nobel ödülü aldı,son 105 yılda 1.4 milyar MÜSLÜMAN bilim dalında yalnızca 3 Nobel aldı, bunu nasıl açıklayacaksınız acaba?



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank