- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

İpler Kimin Elinde?

Maalesef “Açılım Politikaları”nı yürüttüğünü söyleyen ve kendi adlandırdığı “Kürt Sorunu” nu bu politikalarla çözeceğini söyleyen Hükümet, Devleti ve milleti, PKK Terör örgütünün, elinde oyuncak haline getirmiş ve bütün organlarıyla adeta rezil bir duruma düşürmüştür. Açılım Politikaları, adeta devleti Terör örgütü karşısında tarihte hiçbir dönemde görülmeyecek şekilde aciz bir duruma düşürmüştür. Buna rağmen Büyük Türk Milleti bütün bu olanlar karşısında itidal ve asaletini sabırla korumaktadır.

Çok hızlı değişen ve bir plan ve derin düşünce ürünü olduğu kabul edilen ve çok iyi idare edilen Türkiye yi Bölme planında her geçen gün maalesef şer güçler mesafe kat etmektedir. Buna çözüm bulması gereken hükümet ve devlet organları olayları geriden takip ettiği gibi adeta bu sürece yaptıkları fahiş hatalarla, destek olmaktadır.

Anayasa Mahkemesi adeta DTP yi kapatmamış. DTP kendisini kapattırmış, ve bu Alçak ve hain sürecin Asli maddi faillerinden olan besleme basın, yazın ve düşünce adamları buna bir ağıt yakmadıkları kalmış ,buna Ağa babaları APO neyse ki son anda imdada yetişerek ininden verdiği talimatla istifa edeceğiz dönen namerttir diyen DTP li vekilleri istifadan vazgeçirerek Siyasi Terör hareketlerine devam etmelerini sağlayarak , Açılım politikalarıyla Terörle müzakereyi kendine şiar edinen hükümete rahat bir nefes aldırmıştır.

Önce Tokat Reşadiye’de üzerine toz kondurmadığı Terör örgütüne, daha sonra. Muş Bulanık’ta Dükkanını yakan ve kendini PKK’ nın düzenlediği eyleme katılmayarak direnen yiğit bir vatandaşa olmadık iftiraları atan, PKK’ lı basın ve onun güdümüne giren, salak mı desem, beyinsiz mi desem, bir takım basın yayın organları vasıtasıyla PKK ya direnin ve destek vermeyen sokak hareketlerine katılmayan vatandaşlara üstü örtülü bir mesaj vererek, devlet ve millete ait bankaları ve işyerlerini yakarken öldürülen PKK’lıları adeta mazlumlar olarak tanıtarak, meşru müdafaa hakkını kullanan vatandaşa ve bu olaylara devlete inanarak ve güvenerek girmeyen ve destek vermeyen vatandaşlara inat, devletin Valisini bunların cenazesine gönderen hükümet, terörle mücadele edenle kendisine taş atan milletin dükkanlarını zorla kapatan PKK terör örgütüne adeta üstü örtülü destek vermiştir.

Devlet bütün organlarıyla maalesef kötü sınav vermiştir. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Cumhuriyet başsavcısı DTP yi kapatma konusunda Emine Ayna adlı Teröristlerin sözcüsü durumunda milleti tahrik eden DTP li milletvekiline neden ek iddianame düzenlememiştir? Bu mesele kamuoyunda cevapsız kalmış bu kararın açıklanması zamanı ve gerekçeleri ileride olacak olaylarda hesap edilerek siyasi yönü hesap edilmeden ortaya atılmıştır.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Onun Genel Kurmay Başkanı kendisine karşı yapıldığını iddia ettiği “Asimetrik Psikolojik Harekâta “ ne gibi önlemler almaktadır. Her geçen gün devletin gözbebeği Ordumuza karşı yapılan bu yıpratma ve iftira kampanyaları karşısında, Silahlı kuvvetler sanki “Kuru Sıkı “ atıştan başka tedbir ve önlem almıyormuş gibi bir izlenim bırakmakta dır.Bu önlemler Silahlı Kuvvetlerin darbe yapması manasına gelmez. Tabiî ki ,ama , besleme ve alçak unsurların Türk Milletinin en büyük güvencesi Ordusuna yapılan alçakça taarruzlarında,karşılığını görmesi gerekir.

Hükümet gündemi ve olayları maalesef geden takip etmekte ve olayları ve gündemi PKK ya da onu idare eden mekanizma belirlemektedir. Hükümetin bir an evvel milli güçlerce idare edilip sürecin kontrolünün Türkiye’nin eline geçmesi gerekir.

Comments Disabled (Open | Close)

Comments Disabled To "İpler Kimin Elinde?"

#1 Comment By Uğur ÖZALTIN On 22 Aralık 2009 @ 16:50

İpler kimin elinde sorusuna cevabım
KUKLACININ ELİNDE
Kuklalar ne yapıyor ?
İpsiz kendileri oynuyor zannediyorlar

Yakında oyun biter kuklacı selam verir perde kapanır

#2 Comment By vedud murat On 23 Aralık 2009 @ 11:47

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Onun Genel Kurmay Başkanı kendisine karşı yapıldığını iddia ettiği “Asimetrik Psikolojik Harekâta “ ne gibi önlemler almaktadır. Her geçen gün devletin gözbebeği Ordumuza karşı yapılan bu yıpratma ve iftira kampanyaları karşısında, Silahlı kuvvetler sanki “Kuru Sıkı “ atıştan başka tedbir ve önlem almıyormuş gibi bir izlenim bırakmakta dır.

sayın kaçtanın yapmaya çalıştığı şeyin kaş yapmakmı yoksa göz çıkarmakmı bunu anlamış değilim yazıdan ama ! anladığım bir not var ki çok korkunç geldi bana ...
((( “Kuru Sıkı “ atıştan başka tedbir ve önlem almıyormuş gibi bir izlenim bırakmakta dır.)))) umarım yanlış anlamışımdır sayın kaçtan bu bölümü birazdaha açarsanız sevinirim

selam ve dua ile