content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

15 Ara

İnternetten En Çok Para Kazandıran İşler

İnternetten En Çok Para Kazandıran İşler

Geçen hafta internetten para kazanmanın yolları hakkında bilgi vermiştik. Bu konuda hayli geri bildirim aldık. İnsanlar genellikle günde sürekli yaptığı işleri hayatlarında artı değere

çevirme konusunda ya üşengeç/ ihmalkar ya da bilinçsizler. Oysa ki, ki az bir zaman harcayarak saatlerini aylık bazda düşündüğümüzde günlerini alan internet başında geçirdikleri zamanlarını ve eylemlerini çok rahatlıkla paraya dönüştürebilirler.

Bu konuda piyasada bir çok aracı internet sitesi bulunmaktadır. Ama burada sistemi en iyi oturtmuş internetten en çok para kazandıran siteler bulunmaktadır. Burada emeğin daha verimli kullanılması için doğru kanaldan yönlenmek gerekmektedir. Bunun için tüketici veya okuyucu neyi arayacak, pek tabi ki, internetten en çok para kazanacağı kanalı.

Türkiye'de ve dünyada işsizlik oranlarını, Türk ve dünya piyasasının durumunu burada açıklamaya gerek yok. Zaman home-ofice çalışma zamanı. Zaman esnek çalışma zamanı. Yapılan araştırmalar ve geleceğe yönelik kurgu ve tahminler iş dünyasının zaman içinde home-ofice sistemine kayacağını vurgulamak istiyorum.

Burada internetten en çok para kazanmak için gerek reklam tıklaması olsun, gerek internette var olan alanınıza reklam alma konusunda olsun, ihmalkar olmamak gerek. Nasıl ki tiryakiler için bir paket sigara o gün açısından pek bir önem taşımasa da, bir günlük sigara bir aylığa vurulduğunda, göze gelmekte, bunu bir de yıllık bazda ele aldığımızda ise insanın içi parçalanmaka. Yetmedi bir de bütün bir ömre vurduğumuzda insanı sigaraya verdiği para kahretmektedir. Tıpkı bunun gibi, bir gün için fazla bir anlam taşımıyor gibi görülse de, internet başında geçirilen süre bağlamında aylık hesaplandığında göze görülür bir gelir, yıllığa vurulduğunda ise, asla ihmal edilmemesi gereken bir olay olduğu anlaşılmaktadır.

Her geçen saatin, günün daha da fazla heba olmaması için zaman kaybetmeden, bu günden tezi yok, internetten en çok para kazandıran işlere yönelmek ve bu konuda hemen başlamak sizin için en iyisi olacaktır.

Gerek anket doldurma yöntemi, gerek reklam izleme, gerek firmalara gizli müşteri geri bildirimleri yöntemi olsun, normal işinize gücünüze devam ederken, hem öğrenip hem para kazanmanız için kaçırılmaması gereken fırsatlardır.

Bilinçli olmanızı temenni ederim.

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank