- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

İçerideki Batı İle Savaş…

Murat Karayılan çok net konuşuyor. “Kürdistan’ı kurma sürecindeyiz.” Diyor.

Bu niyetin varlığı; PKK, ABD tarafından kurulduğu günden beri böyledir. Çünkü PKK, Amerikan işbirlikçisi Beyaz Türkler ve Batı ajanlarının ortak projesidir.

Ve hala da öyledir.

PKK, silahını ve barutunu Amerika ve Batıdan alır. İçerdeki işbirlikçileri ekranlarda, Batı merkezli akıl yürütmeleriyle, Türk halkının birlikte yaşamını parçalamak için savaşırlar.

PKK Amerikan silahı ile savaşır. Ekranlar Batının barutuyla, halkımızın iradesini bulanıklaştırır.

İşin başındaki Karayılan, biz Türkiye’yi böleceğiz diyor. İçerdeki işbirlikçileri kalkıyor diyor ki; HDP’nin bölünmek diye bir amacı yok. Birlikte yaşamaktan yanalar!

Birlikte yaşamaktan yana olan bir örgüt, Kürdistan kurma sürecindeyiz der mi?

Başta Erdoğan olmak üzere, sandılar ki, PKK silah bırakacak, mecliste siyaset yapacak.

Şimdi Erdoğan’ın yağcıları kalkmışlar “PKK silah bırakmaz Çünkü…” diye TV programları yapıyor.

PKK’nın silah bırakmayacağını ta baştan bilmek gerekiyordu. Bilmiyorsanız da, bizler gibi sizi uyarmaya çalışanları dinlemeniz gerekiyordu.

PKK silah bırakmaz, çünkü PKK’nın iradesi kendisinin iradesi değildir. Kürt halkının iradesi de değildir. PKK Batının iradesinin Türkiye’deki temsilcisidir.

Aslında PKK terörü ile savaş; içerideki Batı ile savaştır. İçerdeki Amerika ile savaştır.

Silahlı PKK örgütünün Türkiye’deki siyasal uzantısına meşru örgüt muamelesi yapmak, PKK’nın meşru bir örgüt olduğunu zımnen kabullenmektir. Öcalan’ı meşrulaştırmak, PKK’yı meşrulaştırmaktır.

Strateji bilimi, savaş siyasetin sıcak devamıdır der. HDP, PKK’nın devamıdır. HDP, PKK silahlı hareketinin siyasi devamıdır.

HDP’ye siyasi alan açmak, PKK’ya silahlı alan açma anlamına gelir.

Osmanlının yıkılış döneminden örnek verirsek; Damat Ferit’ler, Vahdettinler ile Osmanlı kurtarılabilir miydi? Batıdan hakkaniyetli bir barış antlaşması bekleyerek Osmanlı kurtarılabilir miydi?

Soruyu daha açık soralım. Osmanlı yönetimindeki Batıcılarla, Osmanlı Batıya karşı savaşabilir miydi?

Bu gün PKK ile savaş Amerika ile savaşın başlangıç aşamasıdır. Amerika’ya karşı savaş, Damat Ferilerle olmaz. Elbet milli bir iktidar gerektirir.

PKK ile Ordumuzun sürdürdüğü savaş derinleştikçe, savaş kendi milli iktidarını yaratacaktır.

Savaşın kendisi gerçektir. Gerçekler de devrimcidir. Halktan yana siyasetleri milli hükümete taşır. Tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi…

bulentesinoglu@gmail.com