content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

06 Eki

Hey Hayat Seni Seviyorum

Hey hayat, üç kağıtçıların, ahlaksızların, iki kelimeyi bir araya getirmeye zorlananların, işkembelerinden çirkeflerini, dedikodularını boşaltanların, bilcümle ahlaksızların namussuzların var. Hey hayat içinde peygamberlerin, ahlaklı, namuslu, şövalyelerin, bilgelerin var. Hey hayat içinde sonsuzluk var. debilenlerin var.

Hey hayat içinde kıskançlıkların, sevgisizliklerin, ölümüne sevebilenlerin, sevgisini satabilenlerin, bir söz için ölüme gidebilenlerin var. Kıskançlıkları için anı zehir e

Hey hayat seni seviyorum. Seninle tanışmaktan, seni hissediyor olmaktan, var olmanın dayanılmaz hafifliğini hissetmekten çok mutluyum. Hey hayat dostluklarını, arkadaşlıklarını, bir sözü için ölüme gidenlerini seviyorum.

Hey hayat hayatın içinde üretenlerini, ürettiklerini çoğaltanlarını, hayatı paylaşanlarını seviyorum.

Hey hayat, bana verdiğin kısacık bir şansa anlam katmaya, başka şans vereceklerinin hayatına renk ve güzellik katabilmek için çabalar sarf etmeye, hayatı anlamlandırmaya, seni ıskalamamaya çalışıyorum.

Hey hayat, çapsızların, şerefsizlerin, yalancıların, iftiracıların, yüreklerinde ve akıllarında ki pislikleri dillerine dolayanların var. Biliyorum cehennem ve cenneti aynı anda içinde barındırıyorsun. Seni her şeyinle seviyorum diyorum ya; namussuzların, ahlaksızların, yalancıların, iftiracıların olması bazen sana olan sevgimi azaltıyor. Lanet okuyorum, bana verdiğin şansa.

Çapsızların, yalancıların, iftiracıların, puştların, namussuzların, hayatı tüketenlerin, despotların, katillerin, zalimlerin, üç kağıtçıların, savaş severlerin, şiddet severlerin olmasa daha yaşanılabilir olacaksın. Biliyorum hayat olumsuzluklarda da, olumluluklarda da hiç suçun yok. Suçlu olan kim mi?..

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank