content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 May

Hasan Güçlü’nün 1 Mayıs Mesajı

1 Mayıs’ın tarihçesi, bilindiği gibi, 1886’da Chicago’da Haymarket Meydanı’nda 8 saatlik işgününü savunan direnişçi  işçilerin katledilmesi ve onların anısına 1 Mayıs’ın birlik ve mücadele günü olarak kararlaştırılmasıyla başlamıştır.Bizler de insanımızın alın terinin ve emeğinin kutsal olduğunu bilen bir millet olarak 1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.
Ülkemizin büyümesinde en büyük görevi üstlenmiş tüm işletmelerin temeli işçimizin emeğinden geçmektedir. Fakat üzücü olan birşey vardır ki; ülkemizde işçi ve emekçinin yaşam koşulları giderek zorlaşmaktadır. Problemleri çözümüme kavuşturacak bir iktidar yoktur. İşçilerimiz için yeterli iş güvenlik yasaları bulunmadığı gibi olan yasalar da tam olarak işletilememektedir. İşçilerimizin sorunlarının en kısa zamanda çözüme kavuşması temennimizdir..

Bu vesile ile huzur, güven ve kardeşçe, dostça, birbirine sıkı bağlarla bağlanan bir toplum görmek dileğiyle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün başta en büyük emekçiler olan kadınlarımız olmak üzere Yüce Türk Milletine hayırlara vesile olmasını diler saygılarımı sunarım.

Saygılarımla
Hasan Güçlü

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank