- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Harika Ufuk Osmaniye Güzellemesi Birincilik Ödülünü Canlı Yayında Alacak

Türkiye çapında ve yurt dışında aldığı sayısız ödüllerle Adana’yı edebiyat alanında başarılı bir şekilde temsil eden sitemizin köşe yazarlarından olan Adanalı Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk yarın Osmaniye ilinin ORT Televizyonunda İbrahim Özdemir’in konuğu olacak.  Osmaniyeli Ozan Saz Sanatçısı Tahir Erdoğdu’nun da konukluğu ile sazlı sözlü, şiirli güzel bir program hazırlayan ve sunan Eğitimci Ozan İbrahim Özdemir’in bu 250. Program1466118_10151863724632998_33767361_nıdır.

Türkiye Sevdası isimli projeye kaynak oluşturmak için Türkiye genelinde geleneksel olarak tertiplenen 16. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması'nda "Osmaniye Güzellemesi" isimli eseriyle 15 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye birincisi olmuştu. Ancak sağlık sorunları nedeniyle ödülünü almaya Giresun’a gidememişti. Posta ile yollanan ödülünü “Aşk İle Akşam Kahvesi”  programını hazırlayıp sunan Eğitimci Ozan İbrahim Özdemir’in elinden canlı yayında alacaktır.

Bu konuyla ilgili olarak Harika Ufuk “ Osmaniye ilini ilçeleriyle anlatmaya çalıştığım şiirimin bana Türkiye birincilik ödülünü kazandırmasından son derece mutluyum. Amacım Adana’nın adını kültür ve edebiyat alanında eskiden olduğu gibi şimdi de güzel bir şekilde duyurmaktır. Daha önce 19 Mayıs 2010’da da “Adana Sevdası” şiirimle Türkiye birincisi olmuştum. Bu kez şiirime konu olarak Osmaniye ilini seçtim. “Aşk İle Akşam Kahvesi”  programının 250.sinde bu ödülü Osmaniye’de ve canlı yayında almak benim için çok anlamlıdır. Daha nice programlara diyerek İbrahim Özdemir’i kutluyorum. Aşk İle Akşam Kahvesi” adlı bu programın 250. Sayıya ulaşması bir rekordur ve bu rekor 7 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 20.00’de canlı yayında kutlanacaktır. Şiirlerin okunacağı, sohbetlerin yapılacağı, sazlı sözlü bu programı kaçırmayınız.” dedi.

Başarılarınız daim olsun Harika UFUK