- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Hakkımız HELAL Olsun ASKER!

Merhaba Türk, merhaba asker;

Diyarbakır’da vatani görevini yapan ve çaresizce yanıp şehit düşen kardeşlerimizi saygıyla selamlıyorum.
Vatan Sağolsun kardeşim bugün sen yarın ben canımı teslim edeceğim kara toprağa. Kimimiz bir karakol baskınında, kimimiz kayıp arkadaşlarımızı ararken, kimimizde belki de uyurken ama her zaman bu vatan için şehir düşmek isteyen Mehmetçiklerden biri olduğumuzu bilin ve hakkınızı helal edin. Bizim hakkımız ilk günden sizlere HELAL Kardeşim, yeriniz mekanınız cennet olsun…

Suçlu Diyarbakır değil, suçlu dağdaki PKK!

Daha birkaç gün önce Tarkan konseri için Diyarbakır’dan sevgi ve barış örneklerini yazıma işlemiştim. Fakat şuan görüyorum ki dağdaki gerilla ne barıştan ne de sevgiden anlıyor.
Bizim iktidarımız da sağolsun bu barıştan, sevgiden, kardeşlikten anlamayan bu insanlara barış ve demokrasiden bahsediyor…
Sayının başbakanımıza sesleniyorum; ”Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’na geçmişte yapamadıkları için bağırıp boşa zaman harcamaktansa öncelikte mecliste bulunan PKK yanlılarını temizleyiniz ya da bırakında TÜRK ASKERİ TEMİZLESİN!”

Askerimizin suçu vatanı sevmek mi?

Askerimizin haklarını resmen ellerinden alınmış sanki. Ya da ben böyle düşünüyorum. Anlam veremiyorum kardeşim bu adamlar benim askerimden benim devletimden daha güçlü mü?
Öyle ya bir çatışma çıkıyor ve benim 13 kardeşim göz göre göre yanıyor ama PKK örgütüne mensup sadece 7 terörist öldürülebiliyor.

Hani bizim helikopterimiz, hani YURT DIŞINDAN aldığımız PİLOTSUZ UÇAKLARIMIZ!

Nerde bizim istihbaratımız!

Hakkımız HELAL olsun ASKER!

Bin askerimiz daha şehit olsa yine de yıkılmayacağız!
Binlerce askerimiz daha şehit olsa ve bunların içerisinden biride bizsek, kimse bizi yıkamaz Türkiye!
Bedenimiz Türk bayrağına sarılacaksa ve gün gelir bu teröristlerin kökü kazınacaksa varsın bedenim bu toprağa, bu vatana feda olsun.
Arkamdan ağlama, Türk evladı. Geçmişine bak ve bu hainlerden intikam almak için güçlü dur ki onlar ağlasın ve yok olsunlar.

Vatan sağolsun. Şehitler ölmez vatan bölünmez

“Sen oğlunu geri dönmez say ANNE. Ben ölünce belki vatan sağolur. “
Ülkemin her tarafında “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile halk sokaklarda.

Artık çıkıp mecliste siyaset yapmanın sırası değil. Önce vatan diyerek benim binlerce askerimin canına kıyan PKK’yı yok etmelisiniz. Önce vatanı bu hainlerden temizle sonra siyaset yap! Yoksa bu milletin hakkı asla helal olmayacak sana!

Sizi başbakan ve milletvekili biz yaptık biz!

Çıkarttığımız gibi indirmesini de biliriz!

Eğer konu vatansa ;
“Anamdan bile vazgeçmişken” siz de kim oluyorsunuz!”

Hepinizi saygıyla selamlıyorum…

Saygılarımla
Hasan GÜÇLÜ