- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

“Haçlı Seferleri” ve “Mesih’in Ordusu” Hazırlıkları

Şeytan’ın görevi fitneyi yaymak, düşmanlığı körüklemek, iman esaslarını ortadan kaldırarak, insanları Cehenneme göndermektir.
Peygambere, İslam’a, Kur’an’a, dine, Millî/Manevi değerlere saldırarak, parsa toplamak, yeni bir gündem meydana getirmek şer güçlerin, özellikle “Gizli Dünya Devleti” piyonlarının, güçlerin işi, gayesi ve hedefi olmuştur. Kıyamet’e kadar da, olmaya devam edecektir.

“Haçlı Seferleri” devam ediyor, kaos asrındaki olayları yeni yaşamıyoruz. Şeytan Ayetleri, camide içkili festival, cami avlusuna domuz başı konulması, Amerika’da Kur’an-ı Kerimi yakma, Danimarka’da karikatür krizi, Hollanda’da yaşananlar ve bir Siyonist’in yazdığı, ABD’nin çektiği, bir Kıpti’nin oynadığı “Müslümanların Masumiyeti” isimli İslam âlemini karıştıran son film olayı, kutsala saldırıların son halkasıdır.

Batı ve özellikle ABD kendi içindeki krizi gizlemek için kendine yeni bir dış tehdit ile düşman arıyor, yeni senaryo ve oyunlar hazırlıyor. Eriyen buz dağının son çırpınışlarını, bu tür olaylarla hafifletmek istiyor.
Günümüzde geçerli olan “Soğuk Savaş” dönemindeki “Kızıl Tehlike”, yerine konulan “Yeşil Tehlike”dir. Güdümlü medya da bu olaylara çanak tutarak, körük görevi yapmaktadır.

Dünya, özellikle İslam Alemi ve Son Karakol Türkiye, tehlikeli bir komplo ile karşı karşıyadır. Tefrika illeti ile fitne ateşi her tarafı kasıp/kavuruyor… Yüz binler katlediliyor, ölüyor, kardeş kardeşin kanını akıtıyor, Hakka dayalı akıl ve sağ duyulardan ses çıkmıyor. Türkiye’de bile bazı cüce beyinler, iğrenç film olayını veya provokasyonunu laiklik ve demokrasi dolmaları ile ört/bas etmek istiyor, taraf oluyor.

Batı ve bâtıl zihniyetlerde, Türkler “Şeytan’ın çocukları” olarak görülüyor. Yecüc Mecücle ilişkilendiriliyor. Armegedon Savaşında, Hıristiyanların Deccali olan Anticrist’ler koç başı olarak görüyor. Cüce beyinlerine ve kısır akıllarına göre, Tanrı’yı Kıyamete zorlamaya çalışıyor, dua ediyor ve yeni Haçlı hareketini başlatacak olan “Mesih’in Ordusu”nu hazırlamak için, Hıristiyan dünyasını hareke geçirmeye çalışıyorlar.

Kendileri tarafından hazırlanan ve aynen uygulanın 11 Eylül İkiz Kulelerin vurulması olayının aynı gününde, Libya’da bir ABD. elçisinin öldürülmesi de aynı provokasyonun bir devamıdır.

Siyonistler ile Kıpti işbirlikçilerinin başını çektiği anlaşılan son kirli oyun, Libya’daki bu suikast olayı ile, bir ölçüde başarıya ulaşmış demektir. Bu olay veya oyun; Müslümanlarla birlikte, İslam dünyası ve Obama yönetimine karşı siyasi bir komplo olarak da düşünülebilir. Bu sahada yorum yapan, televizyonlarda konuşan, köşelerinde yazı yazanların sayısı az değildir.
Geçmişte ABD’de sahte kimlikle dolandırıcılık suçlamasıyla 21 ay hapis cezası ile yüz binlerce dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Nakoula, “İnnocence of Müslims” (Müslümanların Masumiyete) filmini yönettiği gerçeğinde, filmin arkasındaki ismin Nakoula olduğunu Associated Pres” ajansı doğruladı. İğrenç film için de; Yahudi zenginleri yüz bin dolar üzerinde bir ödeme yaptıkları da meydana çıktı.

İğrenç film; Suriye’deki katil Baas Rejiminin işini kolaylaştırdı. İslam Dünyası ayağa kalkarken, katil rejimin katliamları devam ediyor, gizleniyor.
Pimi çekilip üzerimize atılan bir bombaya benzeyen bu son olay karşısında sessiz kalmak mümkün değildir. Hakka dayanan akıl yoluyla, îzân ve ferasetle, soğukkanlılıkla kinimizi, öfkemizi, imanımızı, heyecanımızı, taşkınlığımızı, coşkunluğumuzu kullanmak zorundayız. Kontrolsüz şiddet ve kin, bizi uçurumlara götürür. Peygamberi metot ve Kur’an esaslarına göre hareket, bizi saadet ve selamete kavuşturur, gerisi fasa/fiso, yalan/dolan…
“Peygamber mü’minler için kendilerinden daha önceliklidir. Onun eşleri de, onların anneleridir.” -Ahzab, 33/6- Emr-i İlahisi; Müslümanların Hz. Peygamberi kendi canlarından fazla öncelik vermeleri, saygı duymaları ve ona karşı saygısızlık yapılması durumunda da kendilerine karşı gösterilen saygısızlıktan fazla duyarlı olmaları gerekir. Bütün Müslümanlar, inananlar ve müminler için tek ölçüdür, uyarız, gerekeni yaparız..
Yazımı; bu film üzerine, gönül ocağından çıkan beyitler ile noktalamak istiyorum:

BEYİTLER ( EBU CEHİLİN PİÇLERİNİN FİLMİ ÜZERİNE)

YAHUDİ’DEN NE BEKLENİR, LÂNETLENMİŞ KAVİMDİR BU,
OLANLARA NE EKLENİR, ASRIN İSYANI, TABU BU.

“DİYALOG” DEDİK, NE YAPTIK, ENSEMİZDE BOZA PİŞTİ,
VATİKAN’DAN NELER KAPTIK, “SAM AMCA”NIN KARNI ŞİŞTİ.

GİZLİ DÜNYANIN DEVLETİ, KURULUYOR, KURULACAK,
ASRIMIZIN ŞER İLLETİ, DAMGA OLUP VURULACAK.

BESLEMELİ LEŞ KARGASI, MEDYA BAKIN KİMDEN YANA?
GERÇEĞİN PERDE ARKASI, FİTNE OLDU, GİRDİ KANA.

KAPİTALİST MÜSLÜMANLAR, RAHAT UYUR, RAHAT GEZER,
NOKTA KONAN İLK VE SONLAR, ZALİM MAZLUMLARI EZER.

“HAÇLI SEFERLERİ” BİTMEZ, KIYAMET’E KADAR DEVAM,
YAHUDİ KÂBE’YE GİTMEZ “AĞLAMA DUVARI” DEVAM.

EY MÜSLÜMAN UYANSANA, UYUTANLARI UNUTMA,
İSLAM NÛRA BOYANSANA, YALAN LOKMALARI YUTMA.

SENİ DİNDEN AYIRANLAR, ŞER GÜÇLERİN TUZAĞINDA,
KASALARI KAYIRANLAR, HAK DÂVANIN UZAĞINDA.

TİTREYEREK KENDİNE DÖN, DOĞRULARI ARA, OKU,
“HEP SIFIR ARKA VE ÖN”, İMANINA ÂMEL DOKU.

PEYGAMBERE SALDIRANLAR, EBU CEHİL’İN PİÇLERİ,
NİSYÂN İYE ALDATANLAR; SENARYO, OYUN HİÇLERİ.

HAK DİNİ TAMAMLAYACAK, KÂFİRLER İSTEMESE DE,
ONLAR ÜRÜP, ULUYACAK, TAMAM OLACAK CELSEDE.

PEYGAMBERİN RÂYETİNDE, TOPLANACAK BİR GÜN ÜMMET,
ULU EMİR ÂYETİNDE, İBRAHİM’E LAYIK MİLLET.

KEMÂLİ’NİN KALEMİNDE, BEYİTLER DE KAN AĞLIYOR,
CÜMLE İNSAN ÂLEMİNDE, NİYAZLARDA EL BAĞLIYOR.
(15.EYLÜL.2012/CUMARTESİ/BURSA) KEMÂLİ