content Eşref Zeki PARLAK İstanbul/Üsküdar doğumlu olup memleketi Trabzon/OF'dur. Okan Üniversite İçmimarlık lisans eğitimini almaktadır. Lisans programının ilk senesinde İçmimarlık Bölümü Öğrenci Temsilcisi seçilip hemen ardından yapılan Fakülte Temsilciliğinde Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Başkanı olmuştur. Bilgi yelpazesinin geniş olmasına önem vererek her konuda araştırmalarına devam etmektedir. Özellikle insan psikolojisi üzerine 2002 yılından beri araştırmalar yapmaktadır. Bunun yanında felsefe, siyaset, bilim ve dini alanlarda kapsamlı araştırmaları bulunmaktadır. Geniş bir kitap arşivi bulunmakla birlikte güzel konuşma sanatı üzerine kendisini çeşitli kaynaklardan geliştirmiştir/geliştirmeye devam etmektedir. 7 Eylül 2008'de Türk İç Mimarlar Grubu'nu kurmuştur. Kısa süre içinde 4000'i aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı içmimarlık grubunu(Türk İç Mimarlar Grubu) kurmuştur. Birçok dernek ve klüpte üyeliği bulunmakla beraber Ataşehir Trabzonlular Derneği'nin kurucu üyelerindendir. Alanında ün yapmış sanat hocalarıyla çeşitli sanatsal aktivitelerde bulunmaktadır. Bunun yanında çeşitli gazeteci, köşe yazarlarıyla araştırmalarda bulunmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir. Eşref Zeki PARLAK
29 Haz

Gizli Baron’un Ekmeğine Sürülen Yağ; “Kürt Açılımı”

Bugün, belkide birçok şehit vermemizin sebeplerinden biri de PKK'ya, Gizli Baron'a, MOSSAD'a, CIA'e "Kürt Açılımı" ile yüz vermemiz oldu.

Böylece; önceden size bahsettiğim "Gizli Baron"un da ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz. Bu "Gizli Baron" dediğim örgüt masanın başında kimin olduğunu ve bu masa başında yer alanları sonraki yazımda açıklayacağım. ERGENEKON'un da, Türkiye'deki Gladio'nun da, Amerika'daki hükümetin de ağababası bu "Gizli Baron"!

***

Mantıklı düşünmek gerekirse; bana da açılım yapsalar ben de yüz bulur, isteklerimi ardı ardına sıralardım. Kendimi ayrı görürdüm...

***

Öncelikle şunu milletimizin ve açılıma destek verenlerin kafasına yerleştirmesi lazım: "TÜRK-KÜRT kardeştir" diyerek siz zaten hata yapıyorsunuz!

Türklükle Kürtlük bir tutulamaz. Siz bunları denk tutup Türklerle Kürtler kardeştir derseniz Türklerle Kürtleri karşı karşıya getirir, o halkı bu milletten ayrıştırırsınız. Tabii böylece gizli örgütlerin ekmeğine de yağ sürersiniz.

Size daha da acı bir durum söyleyeyim:

Aydın denilen insanlar işi Çanakkale Savaşı'na kadar getirdi. Diyorlar ki; "Türklerle Kürtler, Çanakkale'de beraber, yan yana savaşmışlardır"

Yahu, Kürtler ayrı bir millet mi ki gelsinler bize yardım etsinler!!!

Çözüm mü? İşte çözüm:

Öncelikle bu Türk-Kürt söylentisi ortadan kaldırılacak!

Türk-Kürt diyerek, Türklüğün alt dalı olan Kürtlüğü bir tutmayacaksınız.

Türklük; Lazlığı, Kürtlüğü ve benzeri diğer tüm başlıkları kapsar!

Kürtleri bir millet olarak değil, Türklüğün bir parçası olarak görmediğimiz sürece bu sıkıntı devam eder ve Kürtlere bir milletmiş muamelesi yaparak onların bu toplumdan ayrışmasına, hatta devletlerini kurmak istemelerine vesile olursun!

Kendi dilleriyle eğitim görmek istemelerinin sebebi de bu ya!

İngilizce ile Kürtçe, Lazca bir değildir. İngilizce bir milletin dilidir, fransızca bir milletin dilidir, italyanca bir milletin dilidir. Bunları iyi ayırt etmemiz lazım!

***

Nitekim Sayın USAK Genel Koordinatörü Doç. Dr. Sedat Laçiner şöyle diyor:

"Öcalan'ın ümidini kesmeden olmaz. Her şeyden önce yapılması gereken, Öcalan'ın gücünün olmadığının farkına varmak ve onun ümidini kesmek."

Siz Kürt açılımı derseniz eğer İmralı'dakine umut verirsiniz. Kendini bir şey zanneder. Dahası oradan çıkmayı bile düşünür.

***

En dikkat çekici nokta ise tüm herkes bu "KÜRT AÇILIMI" meselesine bir anda destek verdi. ABD ve Avrupa Birliği dahil.

Türkiye'nin yararına olacak hiçbir şeye ülkemizde tam destek verildiği gözükmemiştir! Bunun örneklerini geçmişten bugüne görmekteyiz.

Kürt açılımı ile Kürtlerin, güya haklarının savunucusu olarak gördüğü PKK'ya da söz hakkı vermiş olursunuz. Böylece muhatap alınmak isterler. Doğal olarak bu kozu hazır yakalamışken bırakmak istemeyeceklerdir.

***

AÇILIM MI İSTİYORSUNUZ?

Açılım istiyorsak o bölgeye yatırım yapacaksınız,

Yapacağınız yatırımı da kollayacaksınız,

O bölgeye yatırım yapmaktan korkan yatırımcılara güven verip güvenliğini sağlayacaksınız.

Ayrıca enflasyonun artmasına sebep olan merkez bankasındaki artan paranın yatırım olarak kullanılmasıyla hem enflasyon artmamış olacak, hem de siz bu gücü kullanarak o bölgenin gelişmesini sağlayıp, insanlara iş güç imkanı sağlamış olacaksınız. Böylece daha ne PKK ile ilgilenecek zaman bulurlar ne başka bir şey...

Bunu yaptığımız taktirde o insanlar VATANINA, ÜLKESİNE, TÜRKİYE'sine çalışacaklardır. Kendine özel bir dil, kanal, toprak aramak yerine gene bu milletin izlediği kanalları izleyip bu milletin topraklarına sahip çıkacaklardır.

En önemlisi kendisinin bir Türk vatandaşı olduğunu bilip anadilinin Türkçe olduğunu da inkar etmeyecektir!

Allah yâr ve yardımcımız olsun.

Twitter: http://twitter.com/ezmparlak

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

6 Kere Cevaplanmış to “Gizli Baron’un Ekmeğine Sürülen Yağ; “Kürt Açılımı””

  1. 1
    Ahmet AY Says:

    Ey alemlerin Rabbi! aklımı korumazsan ben kaybedenlerden olurum.
    "Kürt'ler Türklerin alt kolu",
    "Öncelikle bu Türk-Kürt söylentisi ortadan kaldırılacak!

    Türk-Kürt diyerek, Türklüğün alt dalı olan Kürtlüğü bir tutmayacaksınız.

    Türklük; Lazlığı, Kürtlüğü ve benzeri diğer tüm başlıkları kapsar!

    Kürtleri bir millet olarak değil, Türklüğün bir parçası olarak görmediğimiz sürece bu sıkıntı devam eder ve Kürtlere bir milletmiş muamelesi yaparak onların bu toplumdan ayrışmasına, hatta devletlerini kurmak istemelerine vesile olursun!"

    İlle de kardeşiz, inadına kardeşlik...

  2. 2
    Eşref Zeki Parlak Says:

    Bu yazıma senin gibi yaklaşıldığından dolayı bir PKK'lı şöyle bir yorum yaptı:

    " Kürtlük, Türklüğün nasıl bir bölümü oluyor. Bana görede Türklük, Kürtlüğün bir bölümüdür. Aksini açıkla... "

    İbret alacaklar için bunda bir ders vardır.
    Bu halk kardeştir Türkle Kürt değil!

  3. 3
    Ahmet AY Says:

    Neden biri diğerinin alt-üst kolu olmak zorunda olsun ki? Malazgirt öncesi Kürtler burada kimsenin bir kolu olmadan yaşıyorlardı. Sonra Mevcut Bizans'a karşı "müslüman kardeşliği" duygularıyla Alpaslan'ın ordusuna askeri destek vererek Anadolu kapılarını Türk kardeşlerine açmış oldular. Nasıl oluyor da alt kol oluyor. Ben mi tarih, sosyoloji bilmiyorum yoksa yanlış mı okumuşum?
    Ayrımcılık adına değil ama burada farklı halklar var ve adını da koymamız gerekecek; Türk, Kürt, Arap, Çerkez vs. Bunun ne sakıncası var?

  4. 4
    Eşref Zeki Parlak Says:

    Olmak zorunda. Çünkü; bu sınırlar içerisinde yaşayan herkes yediği ekmeğe saygı duymak zorunda. Birçok Laz var Çerkez var o var bu var. Neden bu insanlar ayrı görmüyorlar kendini? Neden Türküz diyorlar? Çünkü kendilerini bu vatanın parçası görüyorlar.

    Kimliklerinde de TÜRK yazıyor. Yurt dışına gittiklerinde onlara Kürt, Laz vs. diye bakmıyorlar. TÜRK diye bakıyorlar. Bu da bu topraklar içinde yaşadığı sürece Türklüğün bir çeşitliliği olmuş oluyor...

  5. 5
    Ahmet AY Says:

    Hiç te zorunda değil. Şimdi ben etnik olarak Çerkez'im ama dönüp Türk'üm desem Türk mü olmuş olur um? Ne kadar mantık dışı. Ha, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak diyorsanız zaten sorun yok. Kimliklerde adam ateist ama dini islam yazıyor o şahıs müslüman mı oldu?

  6. 6
    Eşref Zeki Parlak Says:

    Dini doğuştan İslam sayılır. İsterse sonra bunu değiştirebilir. Ama Türklüğünü değişemez. Bunu bir şemaya dökersek TÜRK>Kürt,Laz vb... şeklinde gelir.

    Siz her şeyden önce Türk Vatandaşısınız. Öncelikli söyleminiz Türklük olmalı. Sonrasında Çerkezim demeniz bu ülkenin zenginliği manasına gelir.

    Sanırım siz beni anlamamışsınız. O yüzden muhalefet oluyorsunuz. Atatürk'ün dediği gibi kendisini Türk olarak gören herkes Türk'dür.

    Eğer birisi Kürt ya da başka bir etnik köken, Kürtlüğüm ya da başka bir şeyliğim Türklüğümden önce gelir derse yanlış eder. Gerçi bunu diyen zaten ardından Türküm de demez...



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank